Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
201.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: angelosay

V3 SAHİPLERİ!!!!

TELEFONU CEPAİLE İLE MESSENGER GİBİ KULLANIYORUZ,V3 MSG ATMA ALMA KONUSUNDA NASIL?
    1) MSG HAFIZASI NE KADAR?
    2) MSG YAZMAK KOLAY MI ZOR MU?

3)V3İ PİNK ÇIKACAKMI?

TESEKKURLERR..

meaj yazmak alışınca cok kolay tuş yerleşimi çok güzel,daha önce nokia kullanıyordum ama gayet kolay alıştım!bi tek gülen yüzdür ottur boktur yapmak çok kolay deil ama zamanla alışırım herhalde.
  • v 3 mü,panasonic vs3 mü??hangisi?yardımcı olursanız sewinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zombeejnr

Yeni çıkan versiyonlarda video kaydı var ama cok kısa süre kayıt yapabiliyoSanırım siyah v3 lerin çoğunda var video kaydı!Yoksada yazılım yükleyerek halledebiliyolar bu sorunu.
    Bu arada benim telin tuş ışıkları yandığında yuvarlak tuşun ordan ince bi zzzzzzzzzzz sesi geliyodu,bazı arkadaşlar o ses bendede var demişti ama benimkinde ufak bi sorun çıktı servise gitti.sessiz ortamda rahatsız edici bi ses varsa telefonunuzda götürün servise bence!Yani ben kepçe deilmişim ;)

vidyo cekme suresi ilk başta 7-8 saniyeydi. Sonra buradan bir şeyler okumuştum. Vidyo ayarlarından Mms'i Maximum yaptım. Şimdi sınırsız.
  • arkadaşlar slmlar...
    bende yaklaşık 3aydır V3 kullanıyorum çok da memnunum herkes hayran kalıyor buda benim hoşuma gidiyor...
    buraları yıkılıyo benden yıkılıyo hergün peşime bıyıklı takılıyo hesaaaaabı
    şimdi esas soruna geldim:
    ben oyle telefonda bişeyler değiştirmeyi sevmiyorum kendi geldiği haliyle kullanıyorum sesli videosu var hafıza 7mb civarı bana yeterli
    geçenler bilgisayardaki mobile phone tools kendini update etti gayet güzel herşeyi çalışıyodu mp3 attım rehberimi düzenledim en sonunda fotoları bilgisayara aktarırken telefonla bağlantınız kesildi dedi ve de hiçbir işlem yapmaya başladı artık bilgisayar telefonu tanımıyor vede bağlantı kurulamıyor.
    programı silip tekrar kurdum update etmeden tanıdı vede herşeyi yaptı ama iş yine foto aktarımında bağlantı koptu napıcam neden kopuyo bu bağlantı???
    3 aydır hiç bişey olmadan bağlıyorum kullanıyorum ama artık olmuyor. yardım lütfen yardım tlfnumu servise vermek istemiyoooooom

• Arkadaşlar merhaba.Ben aranıza yeni katıldım.Bugüne kadar merakım sebebi ile neredeyse kullanmadığım bir telefon kalmadı.Bu ikinci kez aldığım bir motorola.Şu an magenta renkli bir V3 kullanıyorum.15 gün önce aldım.Dış tasarım olarak inanılmaz güzel.Arayüzden momtorola sitesine update etmmek için bağlandıktan sonra başıma gelmedik kalmadı.Tuş takımı işlemez hale geldi.Servisine götürdüm benim gibi bir vaka daha var.Ne söylemeliyim bilmiyorum...Telefon garati kapsamındaydı.Böyle diyorum çünkü makünayı tamir için Istanbul'a göndermek istediler.Ben tüm işimi neredeyse telefon ile halledebilen bir kişi olarak bana işin ucu karanlik geldi.Bile bile bir program yüklettim.Orijinal telefonum yükleme sonrasında normal hale döndü.Şimdi üzerinde beni hiç memnun etmeyen bir durum var." VODAPHONE" bilmem ne sürümü yüklenmiş.Menü türkçe ama vıdeo çekimi yok.Hızlı tuş araması yapabiliyordum; şu an mahrumum.Çağrı geldiğinde kapağı açıyorum ama çağrı açılmıyor.Kısaca başım dertte.Flash atmak gibi terimlerden de haberdar değilim.Lütfen bana yardımcı olun.Teşekkür ederim...

• Arkadaşlar selamlar ben aranıza yeni katıldım henüz sizden 2 konuda yardım isticem.
    1.telefonuma motox.us dan 20/02/2006 da eklenen monster pack yükledim herşey çok güzel yazılar falan
    bellek 7 mb oda güzel ama ufak bi sorun var
    seslerimde bulunan mp3 leri zil seslerinde göremiyorum ve video kaydının iconu multimedia da görünmüyor.
    2.sorunum bu dün akşam başladı telefonum sürekli şarj durumunda.şarj olması hiç bitmiyor sürekli şarj oluyor+dolan şarjda hemen bitiyor.
    bu sorunlara yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba???
  • 2. el garantisi devam eden V 3'ler 300-340 arasına gidiyor sizce fiyatlar uygun mu beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadDog1 -- 25 Şubat 2006; 17:01:48 >
  • benim v3 kapağı çook deeşik oldu yalama oldu sanırmmmm bunu nasıl halledecemm yaa yardım edin ne olurrr
  • yanlışlıkla telefonumdaki bütün uygulamaları sildim geri yüklemem yada bi yerden yüklemem mümkünmü
  • Bana Yardım edecek biri var mıııııı? v3 üme video kaydetme, hafızayı artırma zilışıkları gibi özellikleri eklemek istiyorum. bunları bana tam anlatabilecek var mı? Lütfen yardımcı olun.... cansak1989@hotmail.com mail atarsanız sevinirim...
  • arkadaşlar motorola v3 te çalısan msn mesenger programı varmı? bulamıyorum deli olacam. Lütfen yardım edin
  • kimse sililen uygulamaları nereden yükleyebilcegimi bilmiyormu
  • silinen uygulamalar derken neyi kastediyorsun bilmiyorum ama flash atarsan sorun kalmaz ben bir kaç tema yüklemek isterken diğerlerinin şekli kaydı ama flash atınca telefon yeni oldu .
  • arkadaslar selam, aranıza daha yeni katıldım. gecen gun izledigim bi haberi sizlerle paylasmak istedim. ben de v3 almayı düsünüyordum ama motorola v3 almayı dusunenler biraz daha beklerse daha iyi olcak, cünkü v3i bu yaza türkiye pazarına gelecekmiş. ek özellikleri arasında 1.2 mp kamera, artırılabilir hafıza, ve itunes programı bulunuyormus. fiyatı ne kadar olur bilmiyorum ama, bence piyasaya cıkınca olay yaratacak... sahsen ben onu beklicem...
  • arkadaşlar bu zzz sesi bendede var telefonum celltrade garantisi kapsamında sanırım bunların ankara servisi yok ama ankara da orijinal motorola servisi var bu ışıkları ne kadar zamanda ve nasıl düzeltiyorlar?hemen olabiliecek bir şeymi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mechanicbug

arkadaşlar bu zzz sesi bendede var telefonum celltrade garantisi kapsamında sanırım bunların ankara servisi yok ama ankara da orijinal motorola servisi var bu ışıkları ne kadar zamanda ve nasıl düzeltiyorlar?hemen olabiliecek bir şeymi

merhaba arkadaşım!walla ben telefonu aldıktan 3 gün sonra götürdüm bugün servisteki 10. günü,benden fazla onlar kullandı yani :(( izmirde de aynı sanırım ankaradakiyle,bi tane motorola servisi war,onlarda çok yavaş yapıyomuş.Telefonu aldıım yerde ki adam basit bir sorun demişti ama hala yok.gelir işallah bgn ...
  • enteresandır ankaradaki servis ve istanbuldaki iki serviste bu tuş sesinin normal olduğunu söyledi fakat bazen tuş takımının resmen elimin altında titrediğini hissediyorum. bu arada motorola v3 için 3 tane oyun buldum birazdan sizlerle paylaşacağım
  • oyunlar:
    http://rapidshare.de/files/14496974/Best_Motorola_V3_Java_Games_JAR.zip.html
    22 adet theme:
    http://rapidshare.de/files/14497751/22_Themes_Motorola_Motorola_e398_Razr_v3_e550_v550_v620.zip.html
    bilmeyen arkadaşlar için****=radipshare
    umarım link vermek yasak değildir yasaksa suçum affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D2C72932 -- 2 Mart 2006; 14:41:47 >

• Arkadaşlar v3'üme mpeg4 yazılımı atabilir miyim bilen var mı? Fakat bunu flash filan olarak değil de wap yoluyla yapmayı tercih ederim. flashla yapmak istemiyorum çünkü eminim birşey yapıp telefonu mahvederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mechanicbug

enteresandır ankaradaki servis ve istanbuldaki iki serviste bu tuş sesinin normal olduğunu söyledi fakat bazen tuş takımının resmen elimin altında titrediğini hissediyorum. bu arada motorola v3 için 3 tane oyun buldum birazdan sizlerle paylaşacağım

Evet aynen bende öyle hissediyodum,ortada ki tuş resmen titriyodu.Adamlar telefonun titreşim için yollanan akımla tuş ışıklarının akımının birbirine karıştıı gibi bişe sölediler...yani böle bi sorununuz varsa yapmak zorundalar.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.