bizde arkadaşa v3 aldık bidolu.com dan 440 ytl ye. siyah renklisi. telefon geldi. çok kalite süper bişi. her bi aksesuaraı çıktı. benim ufak incelememi söyleyeyim benim tek takıldığım nokta menulerinin dandikliği hemde okadar kötü bir menu tasarımı varki anlatamam 256k renk i hiç kullanmamışlar. çok kötü ikon tasarımları. ya adamlar hiç mi tasarım görmemişler.
geri kalan kısmı telefon çok iyi. ayrıca soğuk kış günlerinden ellenmez o telefona dışı demir olduğu için buz gibi oluyor
daha sonra motox.us den r374 firmwarelı olan monster packi indirin. bu telefonun firmwareını, yazılımını (flex) ve dil paketini değiştirecek.
bu sayede
hafıza artacak (gereksiz dosyalarıda silerseniz ort. 8 mb) video kamera ve iki tane yeni skin gelecek. telefon menusu hızlanacak. kameranın kalitesi artacak.
yüklemeyi anlatıcam yarın. siz yarına ladar çekin dosyaları...
ilk başta yardımların için çok teşekkürler soruma geçiym bu motox.us sitesinden söylediğin programın yükleniceği sayfayı buldum fakat bi sürü var hangisini yüklemem gerekli hepsinin altında değişik bilgiler var hatta linkini veriym http://www.motox.us/monster_packs.php buraya bakıp hangisini yüklememiz gerekli onuda söylersen süper olur...
start telefon başka bir moda geçicek ve dirver soracak direverları gösterin.
tekrardan start diyin ortalama 10 dakikada bitiyor.
yeni telefonunuz hayırlı olsun.
DİKKAT İŞLEMLER KARIŞIKTIR İNGİLİZCE BİLMİYORSANIZ İNGİLİZCE BİLEN BİRSİ OLSUN YANINIZDA İLLAKİ SORUN ÇIKAR SORUMLULUK ALMIYORUM.
daha sonra p2k toolsu yükleyin. muhteşem bir programdır. telefonun işçindeki gereksiz dosyaları silebilirsiniz. oyunları yükleyebilrsiniz. sesi yükseltebilirsiniz. tam anlamıyla telefonu mükemmelleştiren bir yazılım. 10 numara.
arkadaşlar ben bütün flashlama yollarını sorunsuz aşmıştım ama en son flashlamam sırasında telin sarjı bitti ve kapandı(tam flashllarken) o yüzden bir daha hiç açılmadı... tel hep kapalı aynı zamanda bilgisayar teli görmüyor(görse zaten bir kere daha flash yapacam düzelicek)... lütfen bana bir çare bulun bildiğiniz bir yol varmı lütfen gitti telefon :............(
daha sonra p2k toolsu yükleyin. muhteşem bir programdır. telefonun işçindeki gereksiz dosyaları silebilirsiniz. oyunları yükleyebilrsiniz. sesi yükseltebilirsiniz. tam anlamıyla telefonu mükemmelleştiren bir yazılım. 10 numara.
Hocam bunu biraz anlatabilirmisin? Ses yükseltme filan?Tema nerden bulabilir? Nasl yükleyebiliriz? Teşekkürler
planewalker önceki sayfadaki sözlerinden sonra gayet ciddi ve resimli bir yükleme işlemi paylaşacağını sandım ama çok yüzeysel geçmişsin.
Özellikle pst toolsu yükleyin. daha sonra netten bütün motorola driverlarını çekin. (complete set diye bişi) hiç anlaşılır değil. Nedir bu driver'lar. Linki nedir?
Yaptığınız işlemleri paylaşmak bu kadar zor olmasa gerek 4 sayfa oldu halen tırmalıyoruz.
quote:
pst toolsu yükleyin. daha sonra netten bütün motorola driverlarını çekin. (complete set diye bişi)
pst toolsun klasoru içerisinde multiflashflesk programı olacak onu açın.
start telefon başka bir moda geçicek ve dirver soracak direverları gösterin.
tekrardan start diyin ortalama 10 dakikada bitiyor.
yeni telefonunuz hayırlı olsun.
DİKKAT İŞLEMLER KARIŞIKTIR İNGİLİZCE BİLMİYORSANIZ İNGİLİZCE BİLEN BİRSİ OLSUN YANINIZDA İLLAKİ SORUN ÇIKAR SORUMLULUK ALMIYORUM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stat -- 13 Aralık 2005, 16:19:03 >