Ehuhe telefon var ama problem var Monster Pack yükleyemedim.Hatta bazı yerlerde herifler uçmuş hani kapağı açınca konuşurken arkada motorola amblemi çıkıo ya onu bile değişebilio muşsun...
Bende de v3 black var.Temmuz da garantili almıştım.. Ama telefonda O2 duvar kağıdı falan var.Kuvvetle muhtemel yurtdışı girişli ama kaçak değil.Çünkü kontrol ettim ve ayrıca elimde garanti belgesi falan var...
Ben bu duvar kağıtlarını silemiyorum ya!! Ne siliniyor ne yollanıyor..Telefonun kapağını açınca da arkasında Motorola amblemi yerine O2nin mavi ekranı çıkıyor.Ya nasıl hallederim bu sorunu ya!! Bi el atın lütfen...
Arkadaşlar lütfen yardım edinn... ben v3ü dün data kablosuyla bağladım sonra p2kman programıyla içindeki tema dosyalarını sildim(sırf gözüm döndü diye boş yer arttırmak amacıyla yanıp tutuşuyordum )... sonra tele bi baktım menunun yarısı gitmiş görünmüyo.. v3 kafayı yedi.. bilen varsa yapmayı bana o tema dosyalarının ve diğer sistem dosyalarının kopyasını p2kman programı ile bilgisayara kopyalayıp razz_raziel@yahoo.com a atabilirmi???plsss.. ben direk sildim ya ne kafasızım insan bi kopyasını çıkarır yawwwwww :....( aaaah ah yardımlarınızı bekliyorum yabancı sitelerde millet ne biçim yardımlaşıyo ya adamlar herşeyini çözmüş telefonun. hadi bizde yapalım!!
Arkadaşlar lütfen yardım edinn... ben v3ü dün data kablosuyla bağladım sonra p2kman programıyla içindeki tema dosyalarını sildim(sırf gözüm döndü diye boş yer arttırmak amacıyla yanıp tutuşuyordum )... sonra tele bi baktım menunun yarısı gitmiş görünmüyo.. v3 kafayı yedi.. bilen varsa yapmayı bana o tema dosyalarının ve diğer sistem dosyalarının kopyasını p2kman programı ile bilgisayara kopyalayıp razz_raziel@yahoo.com a atabilirmi???plsss.. ben direk sildim ya ne kafasızım insan bi kopyasını çıkarır yawwwwww :....( aaaah ah yardımlarınızı bekliyorum yabancı sitelerde millet ne biçim yardımlaşıyo ya adamlar herşeyini çözmüş telefonun. hadi bizde yapalım!!
arkadasım flash atman için bunları bilmen lazım yanlış yaparsan tlefonunu buyuk hasarlar verebilirsin burda orjınal skinler var bunları yükle telefonun düzelir....
bu arada isteyen olursa 15 gunluk V3um var kutusunda,sifirdan farksiz,garantili her seyiyle full satiliktir,satma nedenim yeni bir kontratla N70 alacak olmam ya da 8800.