Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MOTOROLA V3

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: MOTOROLA V3 Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sosis

19 Mart 2007; 11:56:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@ege2007

başlığı dikkatlice incelersen önceki sayfalarda nasıl yapacağın ve hangi programları kullanacağın ayrıntılı olarak var..

Love Comes Again..
tonmayster

23 Mart 2007; 18:46:16 

Selam arkadaşlar,

Ben yeni flash yaptım telefonuma bendeki versiyonda video kamera, tlf defteri ek özellikleri var ama mesaj gittiğinde uyarı mesajını ayarlayan menü çıkmıyor..

Şu an hangi versiyon var en güncel hepsini bulunduran? Ne tavsiye edersiniz, hangi versiyonu yüklemek lazım arkadaşlar??

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonmayster -- 27 Mart 2007; 11:15:13 >

aktas90

10 Nisan 2007; 18:59:44 

benim var ama çok iyi bir tlfon satıyom 250 orjinal cd ve usb bağlantı msn aktas_eyyup_90@hotmail.com k.maraş elbistan

Sosis

19 Nisan 2007; 19:21:29 

An itibari ile bir tane daha V3 almaya karar vermiş bulunuyorum ancak şu sıralar fiyatı ne durumda bilmiyorum bilen warsa yazabilirmi??

Love Comes Again..
onurti

5 Mayıs 2007; 1:05:53 

Selam arkadaşlar çok önemli ve acil bir hususta hepinizin yardımına ihtiyacım var.

3-4 gün içinde doğubanktan ikinci el bir v3 almayı düşünüyorum ben sadece etrafındaki çiziklere bakıyorum fiyatlar 170-ile200 arasında.

Sizce başka nelere dikkat etmeliyim????Lütfen dikkat nesine bakmalıyım??

Bunu satan kişşi hertürlü şey yapmış olabilir değilmi menüde neresine bakayım en çok ne arızalanıyor hangi program çalışmıyor bozuluyor.

Ve en önemlisi bana yanında olmazsa olmaz neleri vermeli mesela şarj aleti, usb kablosu nebiliyim cd falan...

Herkes yazsın lütfen hepinizin bilgisine ihtiyacım var.....

itü
elsen_gasimov

5 Mayıs 2007; 10:00:07 

Kamerasına özellikle dikkat et. Bazen fotolarda kırmızılık olabiliyor..

sedat9-b
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mayıs 2007; 13:14:32 

quote:

Orjinalden alıntı: onurti

Selam arkadaşlar çok önemli ve acil bir hususta hepinizin yardımına ihtiyacım var.

3-4 gün içinde doğubanktan ikinci el bir v3 almayı düşünüyorum ben sadece etrafındaki çiziklere bakıyorum fiyatlar 170-ile200 arasında.

Sizce başka nelere dikkat etmeliyim????Lütfen dikkat nesine bakmalıyım??

Bunu satan kişşi hertürlü şey yapmış olabilir değilmi menüde neresine bakayım en çok ne arızalanıyor hangi program çalışmıyor bozuluyor.

Ve en önemlisi bana yanında olmazsa olmaz neleri vermeli mesela şarj aleti, usb kablosu nebiliyim cd falan...

Herkes yazsın lütfen hepinizin bilgisine ihtiyacım var.....

aslında sen çizikleree bakmaya devam et çünkü sıfırda alsan farketmez ben sıfır v3i aldım 5 ay sonra yani geçen hafta resimdeki 1. bölgede bir sünger gibi bişiy var tel kapanınca ekranın tuşlara deymesini önlüyor o çıktı sonra uhuyla yapıştırdım 2. bölgedeki m logosunun mavi jelatini söküldü falan yani motorola tellerde çok ayrıntı yapıyor ve bu ayrıntılar sökülmeye başlıyor ama telefon çok sağlam nokia gibi 2 plastiğin arasına sokmuyor teli çok ayrıntılı yapıyor neyse 2. el telefona pek aksesuar verceklerini sanmam

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 5 Mayıs 2007; 13:15:32 >
of dead

11 Mayıs 2007; 21:24:43 

v3 tavsiye etmem ama v3i yi kesinlikle tavsiye ederim..

dj
onesk

7 Haziran 2007; 10:47:08 

bu v3de mesajları telefon hafızasına nasıl depoluyoruz yaaa sim de hepsi hemende doluyo varmı bi çözüm bi el atsan bilen arkadaşlar şimdiden tşkler

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR FELSEFE BUU!!

N73 (ME VERS. 4.0727.2.2.1) + AD-41 + CREATİVE EP-630 + KİNGSTON 1GB MİNİ SD

oktayakgoz

12 Haziran 2007; 12:22:51 

bu pst programının linkini çok aradım bulamadım. bildiğiniz bi bağlantı var mı ?

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
cihanes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Haziran 2007; 9:56:03 

quote:

Orjinalden alıntı: onesk

bu v3de mesajları telefon hafızasına nasıl depoluyoruz yaaa sim de hepsi hemende doluyo varmı bi çözüm bi el atsan bilen arkadaşlar şimdiden tşkler
Evet şu soruna yardımcı olacak kimse yok mu ?

The life between Lineage - Crips - Cola

cello1988

14 Haziran 2007; 23:04:09 

arkadaslar ben bir v3 aldim ama türkce yok ve su flashlama isini tam olarak cözemedim yardim lütfen baysalcello@hotmail.com cok acil yardim edin

cello1988

15 Haziran 2007; 23:31:35 

bu siteye girdigime pisman oldum eskiden bir v3 vardi simdi yok flashlamayi yaptim telefon falshlama bittikten sonra hic acilmadi yani anliycaniz gitti 150€ bi bilgisi olan varsa yardim lütfen

gok_ay1907

16 Haziran 2007; 23:32:54 

bende v3 almayı dusunuyorum ıkıncı el temız bulursam oyle alcm v3 un sıyah rengı cok guzel,pekı v3i nın sıyah rengı varmı bırde v3 ıle v3i arasında boyut ve agırlık acısından bır farklılık varmı?

mahmutkamil

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2007; 22:14:51