arkadaslar bende v3 almayı dusunuyorum fakat hafızasının az olması benı dusunduruyoo.hafıza bakımından eger mp3 atmazsam kac resım saklayabılır telefn???cvplarınız ıcın sımdıden tskkrlr
djkodes bence sen iyisimi flash at telefonuna . benim aklıma başka çözüm gelmiyor. beş dakikalık bir olay
atıym da kardeş teli boad ekranında açıp öle ataz dimi hiç kimse belirtmemiş anlamadım gitti ayrıca rehberi indiremedim msn den lütfen yardım cı olun yav çocuk sabah geldi dedim akşama doğru yapcaz dedim lütfen bi yardım ne olur
dimi yaaa... mechanicbug gel bizi ilerlet abi.. yolumuza ışık tut.. baretlerimizdeki lamba ol.. aydınlat yolumuzu geleceğimizi.. tünelin ucundaki ışığa götür bizi abi.. :)
çok geç gördüm postunu sosis im walla v3ümü sattım v3i die kıvranıyorum ama sanırım benim bayrağımı sen devr aldım postlarınla bir sürü yavru ceylana yeni motorolacılara yol gösteriyorsun ışık seninle olsun kıymetini bilsinler
Çok sağol ama senin yerin dolmaz be abicim.. Ben bayrağı sen yokken tutuyorum sen gelince veririm tekrar.. En kısa zamanda V3i ye kavuşabilmen dileğiyle..
slm arklar ya ben ankda oturuyorum yarın v3 pembe alacağım nokia 6260 verip card finansa taksit yaptıracağım bildiğiniz biryer varsa bana yollarsanız çok sevinirim iyi geceler
Arkadaslar herkese selamlar.ben bu siteye yeni uye oldum.ben bu flash olayını v3umde denedim ama sonra kayıtsız sim kartı diye hata veriyo.yani telefonumun imei numarası da degistigi icin hata veriyo.telefonum kacak muamelesi goruyo.bu imei numarasını degistiren bi program varmı.bildiginiz site veya program ismi varsa lutfen yazınnnn.msn de de bilgi verebilirsiniz.umitfatihgenc@hotmail.com