Şimdi Ara

BAD COMPANY 2 UZMANLIK KİTLERİ !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzmanlıklar, kitinizi taktik, kabiliyet ve isteğinize göre özelleştirmenizi sağlayan ileri derecedeki yükseltmelerdir. Bazı uzmanlıklar ise araç kabiliyetinizi veya zırhınızı, defansif yönünüzü güçlendirir.

Assault Uzmanlıkları

Red Dot Sight: 14.000 Assault Puanı

Bu oldukça etkili optik görüş ekipmanı, yakın çatışmalarda hedef alma ve vuruş kabiliyetinizi artırır. Lazer ışını yaymaz.

4X Rifle Scope: 17.000 Assault Puanı

Bu 4X optik tüfek dürbünü, hedefi yakınlaştırarak orta mesafe vuruşlarınızın daha etkili olmasında büyük rol oynar.

Marksman Assault Rifle Training: 24.000 Assault Puanı

Bu Assault Rifle modifikasyonu silahınızı kontrolünü kolaylaştırır, nişan alarak yaptığınız atışlarda ise doğruluğu artırır.

Engineer Uzmanlıkları

Red Dot Sight: 11.000 Engineer Puanı

Bu oldukça etkili optik görüş ekipmanı, yakın çatışmalarda hedef alma ve vuruş kabiliyetinizi artırır. Lazer ışını yaymaz.

4X Rifle Scope: 13.500 Engineer Puanı

Bu 4X optik tüfek dürbünü, hedefi yakınlaştırarak orta mesafe vuruşlarınızın daha etkili olmasında büyük rol oynar.

Marksman SMG Training: 21.500 Engineer Puanı

Bu uzmanlık, nişan alarak yapılan atışlarda doğruluğu artırır. Gürültüyü azaltır.

Medic Uzmanlıkları

Medic Red Dot Sight: 15.000 Medic Puanı

4X Rifle Scope: 18.000 Medic Puanı

Medic Improved Range: 21.000 Medic Puanı

Bu modifikasyon yere attığınız sağlık pakedinden, normalden daha uzak mesafedeki takım arkadaşlarınızın da faydalanmasına imkan tanır.

Marksman LMG Training: 28.000 Medic Puanı

Bu ağır makineli namlu güncellemesi, özellikle eğilmiş halde iken yaptığınız atışlarda silahın doğruluğunu daha da artırır.

Recon Uzmanlıkları

Red Dot Sight: 12.500 Assault Puanı

Bu oldukça optik görüş ekipmanı, yakın çatışmalarda hedef alma ve vuruş kabiliyetinizi artırır. Lazer ışını yaymaz. Recon kitinde tavsiye etmiyoruz.

4X Rifle Scope: 8.000 Recon Puanı

Bu 4X optik tüfek dürbünü hedefi yakınlaştırarak orta mesafe vuruşlarınızın daha etkili olmasında büyük rol oynar. Recon kitinde tavsiye etmiyoruz.

12X High Power Scope: 10.000 Recon Puanı

Bu oldukça etkili sniper dürbünü hedefi 12 kat yakınlaştırarak uzun mesafe hedeflerde yüksek doğruluk sağlar.

Sniper Spotting Scope: 17.000 Recon Puanı

Bu ekipman, düşmanları gerçek zamanlı olarak spotlayan ve bunu da ekibinizdekilere (takım değil ekip, squad) bildiren, bilgisayar yardımlı bir dürbün.

Tüm Kitlere Uyan Uzmanlıklar

Lightweight Combat Equipment: Level 6

Bu ekipman savaş esnasında hareket kabiliyetinizi artırır fakat taşıdığınız ekipmanları tekrar kullanabilme süresini uzatır.

Ammo Hip Bandolier: Level 7

Bu gelişmiş cephane pakedi, takım arkadaşlarınıza 2 kat daha hızlı cephane desteği sağlar.

Grenade Vest: Level 8

Bu specialization silahınızın grenade launcher'ını (40MM) ve el bombalarınızın miktarını 2 katına çıkarır. Böylece cephane desteği gereksinimleriniz seyrekleşir.

Ceramic Body Armor: Level 12

Bu seramik zırh ve yumuşak balistik elbise, çatışma esnasında vücudun ölümcül kısımlarına gelen hasarı azaltır, düşman ateşine karşı koruma sağlar.

Magnum Ammunition: Level 13

Bu mermi güçlendirme pakedi düşmana silahınızla normalden daha büyük hasar verebilmenizi sağlar. Daha uzun mesafeden atış, daha fazla hasar verir.

Improved Demolitions: Level 23

Patlayıcılarınızın (Grenade Launcher, el bombası, RPG, ...) imha gücünü artırır. Aracınızla yapacağınız atışlar buna dahil değildir. Piyade iken.. Özellikle Engineer'lara tavsiye edilir.

Explosives Leg Pouch: Level 24

Normalin 2 katı kadar sayıda patlayıcı ve roket taşımanıza imkan tanır. Böylece cephane desteği ihtiyacı sıklığınız azalır.

12 Gauge Slugs: Level 10

Shotgun tarzı silahlarınızın normalden daha uzun mesafelerde etkili olmasını sağlar.

Electronic Warfare Package: Level 12

Bu teknolojik araç sensörü çevrenizdeki düşman piyade, araç ve c4'lerinin konumlarını mini haritada belirtir

Active Armor Upgrade: 2.300 Araç Puanı

Zırh geliştirmesi aracınızın anti-araç etkilere karşı koyma gücünü artırır, aracınıza gelecek ölümcül vuruşların zarar ve etkisini azaltır.

Improved Warheads Package: 3.600 Araç Puanı

Bu ağırlaştırılmış savaş başlığı aracınızın birincil silahının etkisini artırır.

Extended Shotgun Magazine: Level 14

Bu geliştirme pakedi shotgun silahınızın cephane ve şarjör kapasitesini artırır.

Quick Reload Package: 5.000 Araç Puanı

Bu paket aracınızın birincil silahının atışları arasındaki reload süresini kısaltır.

Smoke Countermeasures Package: 6.500 Araç Puanı

Bu sis bombası sistemi 6 tetikleyiciden oluşur. Ateşlendiğinde aracınızın etrafını duman kaplar.

High Power Optics Package: 8.000 Araç Puanı

Bu paket, zırhlı aracın sürücüsüne, daha uzak mesafeledeki hedefleri yoketme imkanı tanıyabilecek keskin atışlar yapabilmesini sağlar.

Alternate Weapon Package: 10.000 Araç Puanı

Bu silah pakedi aracınızın hedefleme sistemini geliştirir. Aracınıza (helikopter dahil) uzun mesafede etkili ve doğruluğu yüksek bir taramalı monte eder.

Alıntıdır:www.battlefieldturkiye.com

• VAlla çok yararlı oldu bide en sağdaki bazı şeyler var onlarında anlamını bilsek ne güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyPLanet -- 8 Mart 2010; 20:43:41 >
  • Çok teşekkürler hocam
  • Bu tür bilgilendirmelerin devamını bekliyoruz. Çok teşşekürler.
  • Güzel olmuş eline sağlık. Yanlarına oyun içindeki simgelerini de eklersen ( silah ve kit seçerken gözüken simgeleri) süper olur.
  • çok güzel olmuş, ben birşeyi sormak istiyorum ben yanlış görmüyorsam insansız uçaklar(helikopter) roket haricinde normal mermide atıyor bunu nasıl yapıyorlar var mıdır böyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

çok güzel olmuş, ben birşeyi sormak istiyorum ben yanlış görmüyorsam insansız uçaklar(helikopter) roket haricinde normal mermide atıyor bunu nasıl yapıyorlar var mıdır böyle birşey

Onu "Alternate Weapon Package" ile yapıyorsun
    Kit seçerken en sağda (araçlara ait olan bölgede) en alttaki.
    Çarkın üzerinde mermilere benzeyen simgesi olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onun için araçlara ait olan perkleri açman lazim. Dişlinini üzerinde 3 tane mermi olan perk.
  • UAV için benim favorim "High Power Optics Package" özellike Africa Harbor haritasında havalandırdığınız yerden düşman tankları çok güzel avlanıyor. Sizi sniperlar haricinde kimse de göremiyor. Onlara bulaşmazsanız sizinle uğraşmıyorlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

çok güzel olmuş, ben birşeyi sormak istiyorum ben yanlış görmüyorsam insansız uçaklar(helikopter) roket haricinde normal mermide atıyor bunu nasıl yapıyorlar var mıdır böyle birşey

Onu "Alternate Weapon Package" ile yapıyorsun
    Kit seçerken en sağda (araçlara ait olan bölgede) en alttaki.
    Çarkın üzerinde mermilere benzeyen simgesi olan

bilgi için tşklr.

• Güzel çalışma olmuş özellikle 12x scope u merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Güzel çalışma olmuş özellikle 12x scope u merak ediyorum

Normal scope ile aralarında fark yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

quote:

Hmm ilginç neyse bide spotting scope var çıkınca deneriz artık oynamaya işten fırsatım pek olmadı Daha 4 teyim
  • ++++++++++++++
  • quote:

quote:

Nasıl yok? Tek ve en büyük farkı 12x zoom ile haritanın diğer ucunu dibindeymiş gibi görebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

quote:

quote:

Nasıl yok? Tek ve en büyük farkı 12x zoom ile haritanın diğer ucunu dibindeymiş gibi görebiliyorsun.

Bende yeni açtım 12x i hakkaten fark var baya islo inocentes haritasında özellikle kabak gibi gösteriyo düşmanı

• Teşekkürler hiçbirini bilmiyordum desem yeridir.
  • Güzel mesajım bulunsun..
  • Faydalı olmuş , eline sağlık
  • ben level 13 deyim magnum mermi acilmadi neden ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.