arkadaşlar telefonuma yükledim sorunsuz çalışıyor aynı iphone daki gibi telefonu salladıkca sallanan göğüsler mevcut program ekranındaki aşağıdaki 3 tane xxx olan yeri tıklayınca bayan değişiyor. en sağdaki tek x çıkış için
muhtemelen çıkacak olan X6'ya da uygulanır bu, bir köşede dursun bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Exclusivecar
+18 Sensör uygulaması
arkadaşlar telefonuma yükledim sorunsuz çalışıyor aynı iphone daki gibi telefonu salladıkca sallanan göğüsler mevcut program ekranındaki aşağıdaki 3 tane xxx olan yeri tıklayınca bayan değişiyor. en sağdaki tek x çıkış için
Görünce aklıma geldi, güzel bi uygulama, daha önce denemiştim bi versiyon ama çalışmamıştı. Gene bi deneyelim, matrak olur valla eheh..
Bu arada iphone da bi uygulama var, ekran temizleyici.. Süper bişi yaa, keşke bizimde olsa
quote:
Orijinalden alıntı: side_effect Bu arada iphone da bi uygulama var, ekran temizleyici.. Süper bişi yaa, keşke bizimde olsa
aynen çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Yas3r
quote:
Orijinalden alıntı: side_effect Bu arada iphone da bi uygulama var, ekran temizleyici.. Süper bişi yaa, keşke bizimde olsa
aynen çok iyi
İpod Touch içinde varmıdır bu ekran temizliyici .
ilginçmiş
Konu hortlamış ayrıca link pert
@_Corvette_ çalışıyo ki
5800'ımızı yanlış yollara sokmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Blind42
@_Corvette_ çalışıyo ki
Pardon dizüstü bilgisayarım biraz eski firefoxta kasıyor aşağı inerken parmak işareti çıkmadı bende diğer hotfile linkine bakarak söylemiştim
Güzel program ama telefonumda bulunduramam denedim ve sildim aman aman telefon yüzünden hır çıkmasın evde
quote:
Orijinalden alıntı: Exclusivecar
+18 Sensör uygulaması