Şimdi Ara

SANDISK SANSA JAM 8 GB // SON BİR ADET KALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
41
Favori
92.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sansa Clip Jam 8GB

    Sansa Clip+ modeli Sandisk firması tarafından sonlandırıldıktan sonra yerine çıkarılan modeldir. Clip+'ta olduğu gibi mükemmel ses kalitesi korunup daha modern çizgilerle yenilenmiştir. Sansa Clip+'da olduğu gibi zengin format desteği bu modeli diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biridir aynı zamanda. Clip+'ta 10 saat üzerinde olan pil ömrü bu modelde 18 saate kadar çıkarılmıştır. Ayrıca sd kart ile hafıza genişletme seçeneği bu modelde de vardır.

    Fiyatı : 170 TL (Satışta - Sıfır ürün- Yenilenmiş değil - Kutulu) / Siyah renk

    https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-sandisk-sansa-clip-jam-8gb-siyah-237631573/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-sandisk-sansa-clip-jam-8gb-mavi-237632354/detay/


    SANDISK SANSA JAM 8 GB // SON BİR ADET KALDI











    -Tüm ürünler 1 yıl garantilidir.

    -Ürünlerin tamamı kesinlikle orjinaldir. Prensip gereği sahte mal satmamaktayım. Lütfen ürün orjinal mi diye sormayınız.
    -Ürünler aksi belirtilmedikçe kutusunda ve açılmamış şekilde gönderilmektedir.
    -Ürünlerde tüm alıcılara aynı fiyatlandırmayı uyguladığım için lütfen indirim istemeyin. Çünkü şahsa özel fazladan indirim yapmam bana göre ticaret etiğine uygun değildir
    -Ürünlerde aksi belirtilmedikçe kargo ücreti alıcıya aittir.
    -Gerektiğinde taksit vb. imkanlar için malum sitelerden ilan açılabilir.
    -Ürünler bozuk , defolu , eksik aksesuarlı çıkması halinde geri alıp paranızı iade edebilir veya yeni bir ürünle değiştirebilirim. Ürünlerin hatalı çıkması durumunda tüm masraflar benimdir.







    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 21 Ocak 2017; 15:33:2 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Satıcı arkadaş çok ilgili bir profil çizmiş ama bu durumun aksine herhangi bir problem çıkarsa cevap alamayacağınızı belirteyim aynen benim yaşadığım gibi.

    Kendisinden sanalpazar vasıtasıyla aldığım meelectronics m6 kulaklık günde 2-3 saat kullanılmasına rağmen 20 günde iş görmez hale geldi, ilk önce problemin kendi cihazlarımdan olduğunu sandım ama daha sonra farklı kulaklıklarla aynı cihazlarda sorun yaşamayınca sorunun kulaklıkta olduğunu anladım.(daha önceden philips, sony, akg kulaklıklar kullanmış biri olarak ilk kez bir kulaklığım yıllardır kullandığım kulaklıklarımın aksine bu kadar kısa sürede kullanılmaz hale geldi).


    Kendisine sanalpazar üzerinden ve buradan saygı çerçevesinden sorunuma yönelik bir çözüm sunup sunamayacağı ile ilgili mesaj gönderdim kendisi görüp, okuduğu halde tenezzül edip cevap dahi vermedi. Okumak isteyen arkadaşlar satıcının sanalpazar profilinde yorumumu görebilir. Diğer kulaklıklar ve mp3 oynatıcı hakkında yorum yapamayacağım ama benim aldığım kulaklıktan almak isteyen varsa hediye edebilirim, 60 TL'lik bir çöp olarak kenarda duruyor.
  • Teşekkür ederim arkadaşım yorumun için. Vibe'ın performansını merak edenler Amorph , burak9006 ve E2i4LiFe adlı arkadaşlara sorabilirler. Özellikler de Amorph 4 tane aldı
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • İlgili bir arkadaşımız.

    Hayırlı satışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 8 Şubat 2012; 23:08:30 >
  • Öm
  • Bugun v-moda vibem geldi taktiğim an büyülendim kulakliğa.Ep630 kullanıyordm daha önce benim gibi çok kullanıcı vardir.1 sn bile düşünmeyin alin diyrm.Basslari çok yumuşak ve diğer frekanslari ezmiyor mükemmel denge var.Metal müzik dinleyenler için kesinlikle tavsiye edilir.Satıcıda çok ilgili gerçekten ve gayet hızlı kargoladi siparişin ertesi günü 12 de elimde oldu.Düşünmeden alabilirsiniz kulakliği.
  • Kutu içeriğinin olmaması beni hem endişelendiriyor hem de üzüyor. Ben bir ürünü aldığımda kutusunu kendim açıp onu incik cicik incelemek isterim. Sahtesini ben de görmedim hiç bir yerde ve çok büyük bir ihtimalle arkadaşların ve sizin de dediğiniz gibi orijinaldir. Ancak yine de kutusuz olması kafamı karıştırıyor, bu konuya biraz açıklık getirir misiniz?
  • kutulu olunca gümrük işi zorlaşıyor heralde öyle birşey duymuştum

    SAMET BEY'DEN BENDE VİBE KULAKLIK ALDIM KESİNLİKLE ORJİNAL VE 1 GÜN SONRA GÖNDERİYOR.

    SADECE KUTUSU YOK BAŞKA HERŞEYİNİ KARGO GETİRİYOR ZATEN...BENCE HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALIN BENDE CX300 VARDI VİBE I ALINCA CX DE NEYMİŞ DEDİM...

    BU FİYATA BU KULAKLIK KAÇMAZ SAMET BEYE GÜVENEBİLİRSİNİZ.

    HAYIRLI SATIŞLAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 24 Mart 2010; 21:35:32 >
  • Kutusuz olma mevzusu şöyle. Aslında posta ücretinin ucuz olmasi ve masraflar azaltmak için ben aldığım adamdan hepsini kutusuz istiyorum. Fakat adam kafasına göre kutulu kutusuz karışık gönderiyor (zarfa sığdırabildigi kadar). Kutusuzlar da aslında kutudan çıkarılıp yollanıyor anlayacağınız. Fakat bazen illa kutulu isteyenler olabiliyor onlar için de arada gelen kutuluları gönderebiliyorum. Onun dışında içeriğiyle falan hepsi aynı hiç bir fark yok. Ayrıca bir sorunun olmasi durumunda kulaklıkları tüm masrafları karşılayarak geri alabilirim.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Kutusuz olmasını ben şu şekilde açıklayayım;

    Kutulu olanları zaten Türkiyede 55TL gibi bir fiyata zor bulursunuz..

    Niye kutusuz derseniz;
    Vibe'ın içerisinde çok iyi bir kılıf, ear hook, bilmem ne ıvır zıvır olan bir pakedi var.. Tahminimce arkadaşın aldığı satıcı bu paketi açıyor ve içerisindeki ürünleri parça parça satıyor. Ki bu tip parça parça satan bir satıcıdan kılıf ve earhook aldım ben..

    Bu arada yanlış anlaşılmasın; bu earhook ve kılıf dediğim şeyler hiçbir zaman Vibe'ın yanında verilmedi. V-modanın bu büyük paket için özel ürettiği ürünler... Paket içeriğinde ise iPhone, iPod touch ve Blackberry kullanıcıları için ıvır zıvır var..

    Arada kutulu gelenlerin de satıcının elinde açacak paket bulamamasından olayı olduğunu düşünüyorum.

    Anlayacağınız hiçbir fark yok kutulu ile kutusuz arasında..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 25 Mart 2010; 18:46:16 >




  • Sağolasin MuttFTS. çok iyi anlatmışsın.

    Daha 4-5 ay öncesine kadar 70 doların altına satılmayan bir ürün zaten. Bu fiyata kutulu kutusuz bulmak çok güzel bir bakıma.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 1 adet pm
  • V-moda Vibe istedim bende bir tane


    Yalnız şimdi anlamadığım birşey var,sevindi42 yukarıda bazısının kutulu geldiğini söyledi.. Peki şimdi bu kutulu gelenlerden kılıf mı çıkıyor ?
  • Kutusuz kutulu ikisinin de kutu içeriği aynı. Ikisinde de kılıf-kablo toplayici-farklı boylarda uclar var. Kılıfı çok kaliteli deri bir kılıf zaten piyasada aramaya kalksanız sadece kılıfa oldukça büyük bir para isteyebilirler.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • sevindi42'nin söylediği gibi biri kendime, 3'ü arkadaşlara 4 tane aldım. Herkes memnun şu ana kadar. Fiyat olarak en iyi rakibi yurtdışından alınacak CX-300 II falandır şu anda. CX-300 II kullanmadım ama önceki kulaklığım CX-300'dü ve bu ondan baya üstün. İyi satışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amorph

    sevindi42'nin söylediği gibi biri kendime, 3'ü arkadaşlara 4 tane aldım. Herkes memnun şu ana kadar. Fiyat olarak en iyi rakibi yurtdışından alınacak CX-300 II falandır şu anda. CX-300 II kullanmadım ama önceki kulaklığım CX-300'dü ve bu ondan baya üstün. İyi satışlar.


    Cx300 II'den çok önde bir kulaklık Vibe.
  • Kulaklığıma kavuştum sonunda..

    Öyle çok ahım şahım kulaklık tecrübem yok.. Vaktinde cx500 dahil olmak üzere 4-5 çeşit kulakiçi kulaklık kullandım.. Vibe gerçekten yeterli bir kulaklık bence.. Ep630-830,cx300 ile kıyaslanmamalı,çok daha başarılı buldum ben.. Satıcı da bir o kadar ilgili.. Sağolsun uğraştı benle biraz,hala da uğraşıyor..

    Çok teşekkür ediyorum kendisine..
  • CX-300 II denedim sesini beğenmedim ebay'den almıştım. Belki benimki sahteydi ama ben de mymeory'den yeni sipariş ettim bu alacağım %100 orijinal. Gelince belli olacak CX-300 efsanesi neymiş.
    Kolay gelsin.
  • pm
  • Özel mesaj yolladım keşke gün içinde dönebilseydiniz, neyse sağlık olsun yarına kalsın.
  • bende cx200-II kulaklık var bu vibe benim kulaklığa göre nasıldır?Bir de cx300-II ile vibe aradındaki fark nedir acaba?İyi günler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.