Şimdi Ara

Ubisoft'un Futbol Oyununun Adı ve İlk Görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ubisoft'un bir futbol oyunu üzerinde çalıştığı ile ilgili haberler uzun zamandır oyun otoritelerinin gündemini meşgul ediyordu.

Ubisoft'un Vancouver stüdyoları tarafından geliştirilen "Pure Football" adlı oyun sonunda firma tarafından açıklandı ve ilk ekran görüntüleri yayınlandı.

230 seçkin futbolcu, 17 uluslararası takım, 17 efsanevi futbolcunun yer alacağı oyun Fifa Street serisine benzerliği ile dikkat çekiyor.

Kendi oyuncunuzu da yaratabileceğiniz oyunda, 4 kişi yerel çok oyunculu ve 1'e karşı 1'de online oyun desteği bulunacak.

Pure Football'un ilk ekran görüntülerine http://buradan ulaşabilirsiniz.

• Sahanın ortasında adamlar trübünlere doğru uçup kale demirinde yürüye bilir. :D Prince of Persia nın yapımcısı Ubisoft bu belli mi olur :D
  • Top direkten dönerse zamanı geri sarıp tekrar daha düzgün bir vuruş yapabiliriz :)
  • Haberi ilk görünce FIFA ve PES'e ciddi rakip olur diye düşünmüştüm ki böyle olmayacağını okuyunca hevesim kursağımda kalmadı değil. Neyse, Ubisoft oyunu olduğu için PC'ye çıkmasına büyük olasılık veriyorum. Eğer olur da PC'ye çıkarsa PC'nin FIFA Street'i olur ve iyi de olur.
  • Oyun PC, Xbox 360 ve PS3 için çıkıyor
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 0:03:53 >
  • Pc de çok satacağını sanmıyorum bu oyunun inşallah beni yanıltırda ubisoft güzel bir oyun piyasaya sürer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.