Şimdi Ara

Western Digital'dan Mac kullanıcılarına; My Passport Studio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Depolama çözümleri denildiğinde akla gelen firmaların başında gelen Western Digital, My Passport ailesinin Mac kullanıcılarına yönelik olan yeni üyesi My Passport Studio'u duyurdu.


    Firmanın 2.5" form faktörlük harici depolama çözümleri arasında yer alan My Passport Studio, 3.5"'lik My Book Studio'daki gibi e-paper ekrana sahip. Kullanıcılar bu ekran üzerinden diskin bilgisayarla bağlantısına gerek duymadan ne kadarlık bölümün kullanılabilir olduğunu her zaman öğrenebiliyorlar ve ekrandaki yazılanları kişiselleştirebiliyorlar. USB 2.0 ve FireWire 400/800 arayüzünü destekleyen My Passport Studio, 256 bitlik donanım bazlı kilitleme yapabiliyor ve Apple Time Machine'le uyumlu çalışıyor.


    320, 500 ve 640 GB olmak üzere 3 farklı kapasiteyle satışa sunulan My Passport Studio'nun satış fiyatları ise 150 ile 200 dolar arasında değişiyor.









  • Harici disk ve senkronize programları ile bunlar zaten yapılabiliyor.
  • Evet mac'e özel kelimesi çok anlamsız ben şahsen 1tb disk kullanıyorum harici kutu ile. 100gb macosextended ayırdım 830da ntfs kaldı kutuda firewire ile bağlıyorum diğer yandanda esata ile pcye bağlı swicht ile değiştiriyorum disk dolunca windowstan çekip boşaltıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 8 Mart 2010; 1:59:51 >
  • bende WD kullanıyorum ama bu cıkardıkları ıcın harıka super gıbı bır yorum yapmak anlamsız ortada bısey yok cunku sadece başına ''apple kullanıcıları ıcın'' ibaresini eklemişler baskada bısey degıl varsın ekran olmasın
  • Burada mesele göstergeden çok firewire 800 ve 400 portlarının 2.5 inchlik bir diskte de bulunması. Göstergede bir özelliktir tabi ama burada bu ürünün mac kullanıcıları için cazip olan durumu firewire 800 portudur. Ayrıca 1 TB lık WD 3.5 inch studio edition kullanan biri olarak kullandığım kadarıyla doluluk göstergesi sadece mac lerde çalışabiliyordu. Eğer bundada böyleyse diğer disklere göre farkı olabilir. ama tabi asıl önemli olan firewire 800 portudur. Seagate lerin bile extreme 3.5 inch ürünlerinde firewire 800 bulunmuyor. sadece 400 bulunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.