Şimdi Ara

RealD 3D İzmit'te

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmit'li sinema severlere duyurulur. Geçte olsa İzmit Dolphin Sinemaları 5 Mart'ta RealD 3D teknolojisini hizmete sokuyormuş. Bilet fiyatlarıda 9 liradan 10 liraya yükselmiş. Öğrencide 8 liradan 9 lira olmuş.

1 ay kadar öncede Özdilek Sinemaları XpanD 3D'yi hizmete sokarak İzmit'in ilk 3D sinemasını getirmişti.

Kaynak: Ben :)

• Özdilek salonlarını ve perdelerini hiç değiştirmeden direk projektörü değiştirerek girmişti bu işe ve o küçücük perdede 3d izlettirmeye çalışıyorlar umarım dolphin aynı hatayı yapmaz zira küçücük perdede 3d göstermenin hiçbir anlamı yok bana kalırsa
  • Geçen benim de dikkatimi çekti bu. Alice in Wonderland afişinde. Umarım adam akıllı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

Özdilek salonlarını ve perdelerini hiç değiştirmeden direk projektörü değiştirerek girmişti bu işe ve o küçücük perdede 3d izlettirmeye çalışıyorlar umarım dolphin aynı hatayı yapmaz zira küçücük perdede 3d göstermenin hiçbir anlamı yok bana kalırsa

Perdeleri büyütmeleri malesef pek mümkün değil çünkü yer yok
  • iyi bari izmite 3D gelsin.Hİç yoktan iyidir.Imax olsa daha iyi olurdu ama
  • İmax Salonu açmamalarının bir sebebide maliyet olabilir.İnternette yazana göre salon maliyeti 6 milyon dolarmış.Bu parayı vermek yerine real3d yapıyorlar :) Ama bir filmi imax perdesinde izlemek gerçekten çok zevkli oluyor.En son avatar için istanbulda imax 22 tl verdim.Bana biraz pahalı gelmişti.Sizin belirtiğiniz gibi 9-10 tl 3 boyutlu film izletiyorlarsa varsın perdesi ufak olsun.
  • İzmit gibi bi büyükşehire 3 boyutlu salon açılması için geç bile kalınmıştı bence şimdiye kadar çoktan açılması gerekiyordu ama yukardada dediğim gibi bu işe keşke sıfırdan sadece 3 boyut için bir salon tasarlayarak giriyor olsalardı bence çok ama çok daha güzel olurdu, avatara dolphinde normal 2d olarak gittiğim halde sırf nasıl bir duygu olduğunu merak ettiğim için özdilekte 3d açıldığını duyar duymaz gittim ancak salonun eski salon olması üstelik eğimin neredeyse hiç olmamasından perdenin doğru düzgün önünüzde oturan kişi tarafından görünememesi yüzünden çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım umarım dolphindeki salondada birazcık revizyona giderler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa'ya Imax
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

İzmit gibi bi büyükşehire 3 boyutlu salon açılması için geç bile kalınmıştı bence şimdiye kadar çoktan açılması gerekiyordu ama yukardada dediğim gibi bu işe keşke sıfırdan sadece 3 boyut için bir salon tasarlayarak giriyor olsalardı bence çok ama çok daha güzel olurdu, avatara dolphinde normal 2d olarak gittiğim halde sırf nasıl bir duygu olduğunu merak ettiğim için özdilekte 3d açıldığını duyar duymaz gittim ancak salonun eski salon olması üstelik eğimin neredeyse hiç olmamasından perdenin doğru düzgün önünüzde oturan kişi tarafından görünememesi yüzünden çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım umarım dolphindeki salondada birazcık revizyona giderler

Bende Avatar için Adapazarı Cinebonus'a gitmiştim. Cinebonus gerçekten çok konforlu ve görüş açısı mükemmel bir salon yapmış. Ama dolphin'in mesela ilk salona baktınmı eğim var ama salon çok alçak. Perde ufak sayılır. Kim hafif ayağa kalksa perdeye gölgesi yansıyor. Büyük ihtimalle Pazar günü Alis Harikalar Diyarı'na giderim. Umarım güzel olur, görüşlerimi yazarım buraya.

• beyelr 3d sinema için izmitte hangisi güzeldir önerebilrmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanDofGoD

beyelr 3d sinema için izmitte hangisi güzeldir önerebilrmisiniz?

İzmit'te sinemaya bir tek Dolphin'de gidiyorum, elimizdeki en iyisi o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.