Şimdi Ara

Dell: Mini 5, ailenin tek üyesi olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 2010 yılında hareketlenmesi beklenen tablet pazarının önemli oyuncularından biri Dell. Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden olan Dell, "Mini 5" ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanırken, firmanın bu alandaki üst düzey yöneticisi Neeraj Choubey CNN'e yaptığı açıklamada Mini 5'ın sadece bir başlangıç olduğunu söyledi.


    5 inçlik Mini 5'ın ailenin ilk üyesi olacağını söyleyen Choubey, ilerleyen zamanlarda ürün gamına farklı boyutlarda slate (tablet) çözümleri de ekleyeceklerini belirtti. Android işletim sistemin en son sürümüyle gelecek olan Mini 5'da olduğu gibi, diğer slate (tablet)'lerinde Android işletim sistemiyle gelmesi bekleniyor.


    Mini 5'ın satışa sunulduğunda rekabetçi bir cihaz olacağının altını çizen Chobey, ürünün fiyatı hakkında yorum yapmadı. Mini 5'ın satış fiyatı 3N bağlantı yeteneği ve 5 Megapiksel kamerası göz önüne alındığında yüksek olacakmış gibi görünse de 2GB'lık depolama alanına sahip olması satış fiyatını daha aşağı çekebilir.









  • Türkiye'de sadece 2 ya da 3 adet satılan android model varken artık bu android haberleri izlemekten gına geldi. Tama iyi güzelde kuzum memlektte esamesi okunmuyor, seçeneklerimiz arasına bile girmiyor. diğer yadan diğer marklarda da durum farklı değil, şu anda Nokia dahil hiç bir marka yeni nesil ürünleri için Türkiye pazarını işaret etmiyor.
  • Hakkında konuşmak için erken ama 5 inç ekran fazla büyük. Cepte taşımak imkansız gibi...
  • quote:

    Mini 5'ın satış fiyatı 3N bağlantı


    N bağlantısını yeni bir teknoloji mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkozen


    quote:

    Mini 5'ın satış fiyatı 3N bağlantı


    N bağlantısını yeni bir teknoloji mi?


    3. nesil. yani 3G nin Türkçesi

    Android kullanan cihazlardan gına gelmesi sadece bizim gibi ülkelere mahsus. Çünkü ülkemizde yok denecek kadar az. Üretenler de getirmiyence bize sadece haberlerini ve yorumlarını okumak kalıyor.
  • fiyatı belli vietnamda şuan 1300$ satılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.