Şimdi Ara

5800 s60v5 Ovi MapsBeta (v3.04) GPS sorunu düzeltilmiş(indirme linki burada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sonuçları paylaşalım
    indirme linki

• Konumlama Yöntemlerine Wifi/AĞda Gelmiş.Normal Wireless da Kullanılabiliyor Artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serfirsoft -- 28 Şubat 2010; 4:15:33 >
  • Yükledim çok güzel anında bağlanıyor ama harita yok arkadaşlar dümdüz görünüyor. Haritayı nasıl yükleyeceğim ?
  • saol hocam teşekkürler bendekide çalışmıyodu bunu kurunca düzeldi..gerçi garmini kullanmayı tercih ediyorum hepte eline emeğine saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: splash20
    saol hocam teşekkürler bendekide çalışmıyodu bunu kurunca düzeldi..gerçi garmini kullanmayı tercih ediyorum hepte eline emeğine saglık

bilgisayara maps updater ı yükle teli biligisayarına bağla (pc suite modunda)
    sonra haritanı seç ve güncelle
  • süpersiniz teşekkürler bende de bu sorun vardı düzeldi
  • gps uydusuna baglanmıyordu telefon bu programda bu sorun yokmu suan arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkdaşlar ben mapi acıorum hersey tamam ama konumlamaya bastıgım zaman kendısı tekrar menüye dönuyor..ne yapmam lazım...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtylc -- 3 Mart 2010; 13:31:49 >
  • eyw
  • Bende de şöyle bir sorun var maps in kendisindenmi bilmiyorum navigasyon yapmadan yani normal harita konumunda haritaı rotaya hizalamak istiyorum yoksa harita hep kuzey modunda duruyor daha önceki sürümlerde gittiğinz yöne göre harita otomatikman dönüyordu , bu sürümde hep kuzeyi gostererek gidiyor bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır

tesekkurler
  • keşke öyle bişi olsa gps im çalışıodu ama navigasyon yaptım yapalı bi işime yaramıyor.çünkü açılmıyo..!!!konumlama veya başka bir şeye tıkladıgım zaman önce donup kalıyor daha sonrada menüye geri dönüyor çok aacil yardımmmm........
  • arkadaşlar ben yeni aldım telefonu güncelleme yaptı internetten kontrol edince. şimdi yer e girdiğim zaman kontor um gidiyor bi türülü sadece gps i bulamadım ayarlardan bi yardım ederseniz sevinirim
  • uygulamalara gir
    yer/konumlama/konumlama yöntemleri
    seçeneklerden sadece tümleşik GPS i seç
    kontör gitmez
  • Bende de şöyle bir sorun var maps in kendisindenmi bilmiyorum navigasyon yapmadan yani normal harita konumunda haritaı rotaya hizalamak istiyorum yoksa harita hep kuzey modunda duruyor daha önceki sürümlerde gittiğinz yöne göre harita otomatikman dönüyordu , bu sürümde hep kuzeyi gostererek gidiyor bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır

konuyu bilen arkadaslardan yardım beklıyorum. tesekkurler
  • link çalışmıyor. ilgilenirseniz sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.