Şimdi Ara

iFrogz firması giriş seviye kulaklığı CS40'ı piyasaya sürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • iFrogz EarPollution CS40 kafa üstü kulaklık


    iPod aksesuarları, hoparlörler ve kulaklıklar üreten iFrogz firması, EarPollution serisi kulaklıklarının yeni üyesi olan CS40'ı piyasaya sürdü.


    CS40, firmanın konfor odaklı kulaklıklarından biri. Kafa bandının orta kısmı ve sürücü kabinleri kauçuk olarak bilinen bir maddeden yapılmış. 40 mm çapında sürücülere sahip olan CS40, 20 Hz - 20 kHz frekans tepki aralığına sahip. Sürücülerinin empedansı 32 ohm iken(amfi kullanımına gerek olmadığı belirtiliyor), ses hassasiyeti 115 dB olarak göze çarpıyor. İncelemelerde kulaklığın bas karakterli olduğu, tizlerin geride kaldığı ve midlerden kolayca ayırt edilemediği belirtiliyor. Çoğu düşük fiyatlı kulaklıkta bu durumun kendini gösterdiğini söylememizde fayda var. Kulaklığın sürücü kısımları içe katlanabiliyor, bu şekilde kolayca taşınabiliyor. 1,6 metrelik kablosunun ucunda 3,5 mm jack girişi bulunduran CS40, mavi, siyah pembe ve kırmızı renk seçenekleri sunuyor. Konfor ve taşınabilirliği ile öne çıkan ve giriş seviyesi kullanıcılara hitap eden iFrogz CS40, yaklaşık olarak 30 Dolar fiyat ile alıcılarını bekliyor.


     










  • nasıl bir giriştir o öyle 30 dolar
  • Fiyat gerçekten düşük ama kalitesi tizlerin ezilmediği bir seviyede olmalıydı bence. Gerçi hem bass ağırlıklı olup hem de tizleri ezmeyen bir kulaklık 30 dolardan çok daha fazla olur.
  • Şu kablosuz kulaklıkların fiyatları bir türlü düşmüyor. Aslında en rahat kullanım onlarda. Bununda fiyatı banada biraz fazla geldi.
  • neden bilmem, tasarım renkler okula yeni başladığımız yıllardaki kokulu silgileri hatırlattı. renkli çeşitli sempatik. kablosuz kulaklık kulağa hoş geliyorda üniversitede prof bunların beyne hasar verdiğini söylemişti alzheimer falandı galiba ileri yıllarda yapıyormuş mikrodalga etkisi gibi beyni büzüştürüyormuş kanser falan...çekmeyince bilmez insan tabi.
  • vasat bir kulaklık, hiç olmamasından iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.