Şimdi Ara

Tahattüt vardı paket değişti (Saçma ttnet sistemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 mbit net kullanıcısıyım tahattüt bittikten sonra bana bir kampanya uyguladılar oda tahatütlüymüş.8 mbite geçemedim yani

Ne netten (kampanaya dahilindesiniz paket değiştiremezsiniz) nede telefondan aynı şeyi söylediler 2011 yılında bitiyor tahattüt bugün girdiğimde NetLimitsiz paketi yoktu 65 liralık Kurumsal netlimitsiz paketi vardı seçtim gene hata alırım diye ve bir anda modem reset attı ve paket değişmiş
    Sonuç 65 liralık 8 mbit 15 gb sınırlı paketteyim

Ne yapacağım peki ? İyi mi oldu kötü mü oldu onuda anlamadım Normallere göre + 15 lira kösüyorlar

• Arkadaşım müşteri hizmetlerini arıyacaksın mecburen eşekliğin birazıda sende yahu ne kurcalıyorsun. Sözleşmen olsa bile tarife değiştirme hakkın varki geri dönebilirsin korkma ara müşteri hizmetlerini düzgün şekilde anlat yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: satantribal

Arkadaşım müşteri hizmetlerini arıyacaksın mecburen eşekliğin birazıda sende yahu ne kurcalıyorsun. Sözleşmen olsa bile tarife değiştirme hakkın varki geri dönebilirsin korkma ara müşteri hizmetlerini düzgün şekilde anlat yardımcı olurlar

Gece arıyacağım bakalım.Kurcalama değilde her zaman geçmek istediğimde uyarı veriyordu şimdi uyarı vermeden geçirdi.Keşke 49luk olsaydı seçimde ona geçseydim gıkımı çıkarmazdım Yanlız 8 mbitte çok iyi 200 mb part 4 dakikada iniveriyor

• Telefonla aradım 12 aylık süre dolmuş felan dedi ancak benim kampanya 01.01.20111'de bitiyordu.Ondan değiştirmişsiniz dedi.Paketi düşürebilirmiyim dedim sonraki ay dedi.
    Şuan kurumsal paketteyim 65 lira 8 mbit önümüzdeki ay 49 liralık olana geçeceğim napalım 1 ay kösüleceğiz artıkın

8 mbitide fazla yararlanamıyoruz ama genede iyi kopma felan yok.Geceden beri gta4'ü indirdim şimdide undercoveri çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 27 Şubat 2010; 12:21:44 >
  • bendede tahhüüt var ama faturada gözükmüyordu bende netlimitsiz denemek istiyorum ama sonra ya geri dönemessek diyorum kesin değilmi 12 aylık süre benimde tahhüüt üm 30.12.2010 bittiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

bendede tahhüüt var ama faturada gözükmüyordu bende netlimitsiz denemek istiyorum ama sonra ya geri dönemessek diyorum kesin değilmi 12 aylık süre benimde tahhüüt üm 30.12.2010 bittiyor

sözleşmeler adsl hizmeti şu kadar ay alma üzerine zorunluluk orda, tarife değiştirebilirsiniz bir üst pakete geçebilirsiniz 1 megabit sınırsız kullanıyorsan 8 megabit netlimitsize geçebilirsin sözleşmen 1 megabit üzerine olduğu içinde beğenmezsen sonraki ay geri dönebilirsin sadece sözleşmenden aşağı bir tarife seçmessin
  • Cevap için teşekkürler yarın netlimitsiz yada 2mbit sınırsız geçeyeyim nasılsa 1ay sonra online işlemlerdende geri tarifeye geçebiliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde tahattüt lü sanırım. Telefonla arayıp bilgi alan var mıdır ? Tel ile 49 tl lik netlimitsize geçebilirmiyiz ?
  • bu taahhüt olayını anlamıyorum. birine de böyle denmişti sözlü. online netten paket değişikliği yaptım paşalar gibi oldu.
    tabi herkesin durumu farklı olabilir. özellikle yüzyüze görüşmeye gidildi. olmaz mı ne denmiş ben de girdim netten hallettim işi halen bakıyorum değişmiş görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 27 Şubat 2010; 23:02:29 >
  • 24ay tahhüüt varsa 12 ay geçtikten sonra paket değiştirebiliyoruz diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.