Şimdi Ara

Windows Mobile 6.5 için Flash 10.1 çalışmaları WinMo 7'ye kaydırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Gelişmiş donanımlara sahip yeni nesil akıllı telefonlarla gündemde kalmayı başaran Windows Mobile için Adobe cephesinden kötü bir haber var. Gelen yeni bilgilere göre bir süredir konuşulmakta olan Windows Mobile 6.5 için Flash 10.1 çalışmaları iptal ediliyor.. Adobe'nin kendi forumundaki bilgilere göre, Windows Mobile 6.5 platformunun kritik bazı API'lere destek vermemesinden ötürü güncel Flash çalışmaları Windows Mobile 7 platformuna kaydırılıyor.


    Bu arada Windows Mobile 6.5 tabanlı cihazlar için Windows Mobile 7 güncellemesinin gelip gelmeyeceği yönündeki belirsizlik sürüyor. Microsoft İngiltere Mobil Grup yöneticisi Alex Reeve'in açıklamasından yola çıkılarak Windows Mobile 6.5 tabanlı cihazlar için donanımına göre Windows Mobile 7 güncellemesi gelebileceği belirtilirken, örnek cihaz olarakta 4.3-inç ekran sahip olan ve 1GHz Snapdragon işlemcisini kullanan HTC HD2'ye işaret ediliyor.








  • Artik acıklasalar hd2 destegini gına geldi flash 10.1 wm7 ye geliyorsa mecbur gecicez demektir tabi desteklerse
  • Steve Job's haklıymış demek.Tembel Adobe.Geçen sene 'müjdeyi' vermişlerdi Apple (Birde BB) dışında tüm mobil platformlar için flash hazır yakında piyasaya vericeğiz vs vs diye.2010 oldu şimdi yedikleri 'naneye' bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.