THQ, merakla beklenen roman uyarlaması FPS oyununun PC sistem gereksinimlerini açıkladı.
Oyunu istenen kalitede oynamak için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri aşağıdaki gibi sıralanıyor:
Minimum:
* Çift çekirdek işlemci (Core 2 Duo veya daha iyisi) * DirectX 9, Shader Model 3 destekleyen ekran kartları (GeForce 8800, GeForce GT220 veya daha iyisi) * 1GB RAM
Önerilen:
* Herhangi Quad Core veya 3.0+ GHz Dual Core işlemci * DirectX 10 destekli ekran kartı (GeForce GTX 260 veya daha iyisi) * 2GB RAM
En iyi performans ve görüntü için:
* Core i7 işlemci * NVIDIA DirectX 11 destekli ekran kartı (GeForce GTX 480 ve 470) * Olabildiğince RAM (8GB+) * Hızlı HDD veya SSD
"3D Vision" ile oynamak için:
Metro 2033'ün, ayrıca NVIDIA "3D Vision" teknolojisini destekleyen ekran kartları ve donanım içinde oynanabilir durumda olacağı belirtildi. 3D boyutta oyunu oynamak için ihtiyacınız olanlar şunlar:
* NVIDIA GeForce GTX 275 veya daha iyisi * 120Hz veya daha iyisi monitör * NVIDIA "3D Vision" kit * Microsoft Windows Vista veya Windows 7
Oyun ile ilgili daha çok bilgi sahibi olmak için sitede bulunan ön incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
ram alma zamanı gene baksana 8gb+ diyolar artık eygidi teknoloji nereye gidiyon yetişemiyoz biz yavaş :D
Bu ne la :S
Bi çıksada şu oyun bakalaım kasacakmı bnm sistemi ....
İyice abartmışlar inşallah böle dedikleri kadar kaliteli grafikler verir.
8gb ve ustu ram ısteyen oyunu da ılk defa goruyorum.Cılgınlık bu
quote:
Orijinalden alıntı: alidarkstone
Bi çıksada şu oyun bakalaım kasacakmı bnm sistemi ....
Senin sistemide kasarsa ben kendi sistemimi çöpe atarım
Şakamı bu?. SSD yazmışlar bide .. bu oyunu yapanların hiçmi yüzü kızarmaz yaa. utanmadan yayınlamışlar bide:D
Oyun ati kartlarla calışmıyor heralde ati kartların adı bile yok sadece nvidia yazıyor ne iştir anlamadım.
nvidianın dandikliğine kurban hep ayartıyo yapımcıları zaten. physxl yükletmeden açmadı oyunu. atide öle bişi yok zaten bakalım bi şekilde açmaya çalışıcam şimdi
kaldırır ama böyle yani bombalı çatışma gibi yerlerde biraz azcık kasabilir
bnim ram 4 gb ekran kartı 1 gb ge force axle ddr3 256 bit 9600 gt işlemci intel core 2 duo e 7400 2.8 ghz kaldırmadıgı oyun yok son çôzünürlükte hem d süper nynatıyo