Şimdi Ara

Konsol bölümü sakinlerinin dikkatine

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dönemde yeniden baslayan seviyesiz mesajlar hakkinda birseyler söylemek ve sizlerin bilgisine sunmak istiyorum.Elinizdeki konsolun propagandasini yapmak size ne kazandiriyor? Evet bunun adi tavsiye degil,öneri degil,kiyas degil düpedüz propaganda! xbox bölümünde ps3 fanatikleri,ps3 bölümünde xbox fanatikleri her baslikta digerlerinin damarina basmaktan ne zevk aliyorsunuz? Bikmadiniz mi? Ben biktim her baslikta bu tarz atismalari,seviyesiz mesajlari görmekten.Belli bir süre sakin giden bölüm, su siralar yine icinden cikilmaz bir hal almaya basladi.Tehdit olarak söylemiyorum ama öyle algilayanlarda olabilir sorun degil.Yeniden belli bir seviyeye gelene kadar yönetim olarak cezai islemleri arttirma karari aldik.Bu tarz ortaligi karistiran üyeleri (özellikle her iki bölümden birkac kisi) 4 günden baslayarak forumdan uzaklastiracagiz,devami geldigi takdirde "bölüm yasagi" uygulayacagiz.

"Ben bu oyunu begenmiyorum cünkü...."
    "Ben bu konsolu tercih etmiyorum cünkü...."
    "Bence yanlis düsünüyorsun.."
    "Katilmiyorum bence böyle olmaliydi..."
    diye baslayan seviyeli mesajlarin basimizin üstünde yeri var ama;

"Bu oyun cöp,nasil oynuyorsunuz,benim konsolum seninkini döver,bu yaramaz,su berbat,xbox ezer,ps3 parcalar,yok 3k-yok sari isik"
    derseniz bunlar seviyesiz,itici,kiskirtici mesajlardir ve sikayetleriniz yardimiyla bu tarz mesajlara izin vermeyecegiz.

Ukalalik olarak algilamayin kimseye nasil konusulmasi gerektigini ögretecek durumda degiliz ama bazi kisilerin ciddi anlamda bunlari ögrenmesi gerek.Takip ettigim seviyeli,olumlu elestri yapan üylerimiz lütfen üzerine alinmasinlar.Umarim birseyler düzelecek demiyoruz cünkü düzelmek zorunda.Burada Donanimhaber'in sayginligi,seviyesi ve bölümün huzuru söz konusudur.

Saygilar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tebrikler, ama bunu yapmaya hiç ara vermeyin bence..
  • Forumun size ne verdiğini düşünmek yerine, öncelikle sizin buraya ne verdiğinizi düşünmeniz gerekir...
    cagri105.
  • Yerinde bir uyarı yapıldığını düşünüyorum. Zira bu "çer-çöp, xbox/ps3 ve oyun kavgalarından konuları takip etmek için düzinelerce gereksiz mesaj okumak çok canımı sıkıyor. Umarım böyle davranan arkadaşlar artık post yazarken bu uyarıyı ve karşılaşabilecekleri cezayı göz önünde bulundurarak yazarlar.
  • İyi düşünülmüş bir yaptırım. Ben xbox bölümüne girmem, ama ps3'ü olup sadece oraya laf atmaya girenler olduğuna eminim. xbox bölümünden de sadece karalamaya ps3 bölümüne girenleri de görüyorum. Birbirlerine rakip olan oyunların fanatik oyuncularının diğer oyunun konusuna girip oyunu aşağılayıcı sözlerde bulunduğuna da defalarca şahit olduk. Güzel bir uygulama. Dilerim fanatiklere gereğince tesir eder.
  • cok güzel karar en sevmedigim istir konsol markalarini kendi maliymis gibi savunmak
  • Bölümümüzün huzuru için böyle bir uygulama gerekli arkadaşlar. Birbirimizi kırmadan, saygı çerçevesi içinde, bildiklerimizi paylaşır ve katılımımızı yaparsak kimse ne uzak kalır nede huzurumuz adına sıkıntı yaşarız. Desteğiniz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi bir karar olmuş. Zaten o tarz insanlar sadece böyle yaptırımlardan anlıyor malesef. Bir çok forumda yöneticilik yapmış biri olarak söylüyorum. Bu tarz insanlara sadece uyarı yetmiyor; ceza şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 25 Şubat 2010; 15:29:45 >
  • ayni işi ekran karti bölümüne de uygulamak lazim.

Bir de virgül ve noktalardan sonra bir boşluk birakmak önemlidir, hiç olmazsa okuma kolayliği sağlamak açisindan. moderatörler dikkat ederse en azindan bu basit kurala forumun kalitesine katki sağlanmiş olur.
  • en çok sevdiğim playstatıon, en çok eleştirdiğim ps3. açıkçası eleştirmek için o konuda bilgi sahibi olmak gerekir zaten bilgili arkadaşlar sözlerine yönetici arkadaşların dediği gibi başlarlar ve bitirirler. sevgiler
  • Mükemmel bir uygulama,huzur bozanların canı çok yanacak ve forum bu sayede daha kaliteli olacak..

Sadece karalama,huzursuzluk yaratma,tartışma çıkarma amaçlı yazılan mesajlar,foruma ve forum üyelerine hiçbir şey katmıyor,bu uygulama ile mesajlar daha seviyeli olacaktır..
  • kavgasız, gürültüsüz forummu olur arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

kavgasız, gürültüsüz forummu olur arkadaş

Olacak olacak.Kavga gürültü isteyeninde bu forumda işi olmayacak..
  • ÇÖP lafının forumda yasaklanması lazım, nasıl G.O.L.D yazınca çıkmadığı gibi. Bu konudaki tutumunuzu taktir ediyorum, özellikle Xbox bölümünde 1-2 kişi var ki artık bir çok kişinin canını sıkmaya başladılar. Zaten odanın durumu ortada, konu açıyorsun bu şahıslar geldikten sonra açtığına pişman oluyorsun. Her fırsatta bizzat şikayet ediyorum bu arkadaşları biliyorsunuz ve gereğini yapıp 4 gün uzaklaştırma veriyorsunuz. Ama bu insanları geri geldikleri zaman, hiç bir şey yokmuş gibi hareket ediyorlar. Bunun üzerine özellikle MahseR arkadaşıma bir soru sormak istiyorum ;

Bu insanları daha kaç kere banlamayı düşünüyorsunuz ? Bu banlama işinin bir sınırı yok mudur ? duyduğum kadarıyla belirli bir puan varmış ve bu puana ulaşınca üyenin hesabı tamamen kapatılıyormuş. Yani ben şu foruma geldiğim günden beri, neredeyse 30-40 kere banlanan arkadaşlar var. Bunlarla uğraşmaktan nasıl bıkmıyorsunuz şaşırıyorum.

Neysee Allah kolaylık versin ne diyelim, bizde size uygunsuz bir şey olunca yardımcı olacağız elbet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 25 Şubat 2010; 16:30:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

kavgasız, gürültüsüz forummu olur arkadaş

bak buda bi bakış açısı, güzeel
  • Çok geç kalınmış bir karar,bazı kişiler var ki bir lafı ağzına dolamış imza gibi her mesajda,alakalı veya değil sırf ortalığı karıştırmak için yazıyor.Şimdi akıllanırlar artık.
  • @SolidEye007

Bahsettiginiz sekilde fanatikce yorum yazanlar bundan böyle katlanarak artan cezalar alacaklar,zaten devami geldigi takdirde "bölüm kisitlamasi" uygulayacagiz (hakedenler sinirsiz banlanacak).
    Tesekkür ederim.

@jamez

Eger "kavgasiz gürültüsüz" den kastiniz seviyesiz fanatikce mesajlar ise,hayir yanlis edrestesiniz.Kimse tartisma ortami kalksin diye ugrasmiyor.Seviyeli,karsinisndakine kendi dogrusunu kabul ettirme cabasi vermeyen,her konuda sacma sapan konsol fanatikligi yapmayan üyelerden olusan bir bölüm olsun istiyoruz.Umarim mesaj bu sefer dogru anlasilmistir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • konsol firmaları bile birbirlerine bu kadar düşman değil
  • SN. @MAhser

Boyle bir baslik acmak kadar uygulamak ve kim ne sekilde sozlerine dikkat edicek onuda belirlemekde fayda var bence.Asagida tartismaya gereksiz tartismaya sebep veren kelimelerden ilk aklima gelenleri yazdim.Bence bu kelimeleri kullanan kisiler direk ceza alsin.Bu kelimleri cogaltabiliriz tabi

NOT:Bu kelimelere forumda cok rastliyorum belki bende kullanmisimdir bunu inkar edemem artik karsinizdakinin seviyesine inmek zorunda kaliyorsunuz bazen.Ama bu kelimeler gercekden cok tehlikeli hemen bir kavganin ateslenmesine sebebiyet veriyor.

oyun çöp
    xbox çöp - 3k veriyor
    ps3 de multiler kötü-Yeni cikan bir oyun da AA-AF X konsolda daha ii(bu gune kadar rastladigim en gereksiz konu cesidi bu)
    psn lagli - xbox live daha iyi
    halo 3 bebe oyunu
    killzone 2 balon
    bu oyunu bebeler oynar
    senin yasin kac (kinayeli sekilde sormak)
    ps3 exc. leri satmiyor
    xbox dan ban yedin ps3 e gectin kivirma
    ps3 u sadece bluray icin aldim

• Uygulamanız güzel ancak ps3 bölümünde konsolun kırılmasıyla ilgili bir "haber" konusunda, kurunun yanında yaşı da yakmanız biraz garibime geliyor. Mesela bir konu açılıyor "Geohot PS3'ü Hacklediğini Açıkladı" tarzı, 2-3 kendini bilmez olay çıkarıyor konunun içersinde siz hemen konuyu silmeyi tercih ediyorsunuz. Aslında sorun çıkaran insanlarla ilgilenseniz daha iyi olmaz mı? Sonuçta paylaşılan konu cnbc-e'de bile yayımlanabiliyor bazen ve içerisinde kesinlikle illegal dosya paylaşımı olmuyor. Sadece tartışmaya açık, görüş bildirilebilir bir haber konusu... Ama siz pirinci ayıklamak yerine toptan çöpe döküyorsunuz. Bilmiyorum yanlış mıyım, bunlar benim kişisel görüşlerim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.