Bildirim
'Kalibrasyon Tekar Sayısı'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Drive Calibration Retry Count.......Number of attempts to calibrate a drive
Indicate problem with motor, bearings or power supply.
bu sitede böyle yazıyorhttp://www.hdsentinel.com/smart/smartattr.php.
birde bu var:http://www.ariolic.com/activesmart/smart-attributes/recalibration-retries.html
-
Şu s.m.a.r.t değerleri konusunda çok eksiğiz yabancılarda bile kısıtlı bilgiler. -
Aynı diski kullanan arkadaşlar hdtune 4.01 pro ile bu değere bakabilirlermi acaba geri iadeye çalışacağım belki. -
aynı sorun bende de var. siz bu sorunu halledebildinizmi acaba? diski iademi ettiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yawan
aynı sorun bende de var. siz bu sorunu halledebildinizmi acaba? diski iademi ettiniz.
Senden bi ss rica edeceğim.Diski iade etmedim çünkü bırak Kalibrasyon Tekar Sayısı hatasını adamlar bad sector ün bile ne olduğunu bilmezler smart değerleri konusunda dünyada bile çok az bilgiye sahip insanlar varken.
Ayrıca niyeti bozsam yine iade ederim sararım havluya çalışırken bi sağ bi sol duvar işi biter ama gerek yok böyle uyanıklığa. -
quote:
Orijinalden alıntı: raver
quote:
Orijinalden alıntı: yawan
aynı sorun bende de var. siz bu sorunu halledebildinizmi acaba? diski iademi ettiniz.
Senden bi ss rica edeceğim.Diski iade etmedim çünkü bırak Kalibrasyon Tekar Sayısı hatasını adamlar bad sector ün bile ne olduğunu bilmezler smart değerleri konusunda dünyada bile çok az bilgiye sahip insanlar varken.
Ayrıca niyeti bozsam yine iade ederim sararım havluya çalışırken bi sağ bi sol duvar işi biter ama gerek yok böyle uyanıklığa.
bu hatayı verdiğini görünce kablosunu değiştirdim hddnin ve şimdi bu hata yok. ama başka hata veriyor şimdide. daha önce varmıydı hatırlamıyorum bakmadım galiba. hddtune bu versiyonunda böyle hatalar varmış diye okudum, bu versiyon sorunluymuş.
image sayfada görünmüyor bir sorun var galiba
http://www.resimupload.com/ds178108793_ultradma.html
-
arkadaşım ben sana 2.5" harici diskten bahsediyorum sen bana 3.5" dahili diskte bahsediyorsun kafanmı iyi ne?
Ayrıca dma crc error hatan bad sector olduğunu gösteriyor diskin çöp olmak üzere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 7 Nisan 2010; 23:34:30 > -
dahili harici ne fark ederki iki side aynı sonuçta ss rica etmissin adam koymuş sen hakaret ediyorsun
quote:
arkadaşım ben sana 2.5" harici diskten bahsediyorum sen bana 3.5" dahili diskte bahsediyorsun kafanmı iyi ne?
Ayrıca dma crc error hatan bad sector olduğunu gösteriyor diskin çöp olmak üzere.
-
quote:
Orijinalden alıntı: espial
dahili harici ne fark ederki iki side aynı sonuçta ss rica etmissin adam koymuş sen hakaret ediyorsun
quote:
sana şimdi oturup dünyanın oluşumundan başlamak gerek -
senle polemiğe girmek istemem ancak seninde harici ve dahili diskler nelerdir farkları nelerdir teknolojik bakımdan farkları nelerdir sende bunları gözden geçir -
quote:
Orijinalden alıntı: espial
senle polemiğe girmek istemem ancak seninde harici ve dahili diskler nelerdir farkları nelerdir teknolojik bakımdan farkları nelerdir sende bunları gözden geçir
yok ya bunları gözden geçirmesine gerek yok bence. "ben ss istedim." "istediğim şeyi de üşenmemiş yapmış eleman. ben neden 'kafanmı iyi' felan diye saçmalıyorum acaba?" "bana yardımcı olmaya çalışan birisine böyle hitap etme hakkım varmı acaba" diye kendi kendine sorması yeterli olacaktır. -
aynı sorun bendede var.
bi türlü çözemedim, çözemedigim gibi ne oldugunu dahi anlayamadım.
-
Bu hata benim 2.5" lik samsung 640 gb. artmaya başladı, nerdeyse hergün 1 basamak artıyor. 2 günce 5 iken şimdi 7 oldu. Garantiden değiştirmelimiyim, yoksa sorun değil mi çözemedim. -
bende de şöyle bir sorun var arkadaşlar...
http://img41.imageshack.us/img41/5074/adszfef.jpg
burdaki rakam değerlerinin anlamı nedir. ne olursa hdd çöp oldu demektir? -
quote:
Orijinalden alıntı: The Answér
bende de şöyle bir sorun var arkadaşlar...
http://img41.imageshack.us/img41/5074/adszfef.jpg
burdaki rakam değerlerinin anlamı nedir. ne olursa hdd çöp oldu demektir?
ilki data aktarımı sırasında oluşabilecek sorun olabilir. ama ikincisi diskin arızalı veya arızaya geçebileceği durumunu gösteriyor. -
bu kalıbrasyon hatası bendede cıktı, sıfır dısk aldım
1tb 2.5" samsung
data verısı suan 2
-
quote:
Orijinalden alıntı: cydonia
bu kalıbrasyon hatası bendede cıktı, sıfır dısk aldım
1tb 2.5" samsung
data verısı suan 2
türkiyeye yollanan ürünlerin kalitesinden olsa gerek çoğu yabancı üreticinin türkiyeye avrupa veya abd'ye gönderdiği gibi 1.sınıf ürünler gönderse sıkıntı olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: REMDER
türkiyeye yollanan ürünlerin kalitesinden olsa gerek çoğu yabancı üreticinin türkiyeye avrupa veya abd'ye gönderdiği gibi 1.sınıf ürünler gönderse sıkıntı olmaz
TR ye yollanan urunle alakalı durum soz konusu degıl.
hatta TR de hatayı bılen yokken, yurtdısında bır cok fazlaca kısılerde bu hata mevcut... -
quote:
Orijinalden alıntı: cydonia
quote:
Orijinalden alıntı: REMDER
türkiyeye yollanan ürünlerin kalitesinden olsa gerek çoğu yabancı üreticinin türkiyeye avrupa veya abd'ye gönderdiği gibi 1.sınıf ürünler gönderse sıkıntı olmaz
TR ye yollanan urunle alakalı durum soz konusu degıl.
hatta TR de hatayı bılen yokken, yurtdısında bır cok fazlaca kısılerde bu hata mevcut...
o zaman bu ürünlerde üretim bandında bir aksama söz konusu olabilir.
Benzer içerikler
- araç kamerası hafıza kartı tavsiye
- vatan fatura sorgulama
- harici harddisk görüyor ama açılmıyor
- ayırma birimi boyutu nedir
- ntfs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X