Şimdi Ara

Super Pi Database--Notebooklar--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar notebookların genel performansini görmek için bir Super Pi database yapalım diyorum...Herkes Super Pi 1M değerini yazsin.Yanına işlemci ve ram hızını gösteren CPU-Z eklentisini yazarak screenshot olarak buraya ekleyelim.Sonra genel bir sıraya dizelim ve böylece notebooklar arasindaki hız farkını daha güzel bir şekilde görmüş oluruz diyorum...

**Super Pi Notebooklar Top 10**
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    1.oguzates // 45 SN // P M 735 // Fujitsu-Siemens Amilo M 1425 1.7
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    2.CaLaVeRa // 46 SN // Turion 64 ML-37@2000MHZ] // Acer Ferrari 4005
    3.darkcube // 58 SN // Turion 64 @1600MHZ] // Acer 5002 WLMI
    4.RossTheBoss // 1 DK 06 SN // P4 2.6HT // Fujitsu-Siemens Amilo D 1840 2.6HT
    5.kale // 1 DK 09 SN // Centrino 1.4GHZ // IBM ThinkPad T41
    6.
    7.
    8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 24 Ağustos 2005, 18:21:13 >

• kendimden başlayayım:

Super Pi 1M

Fujitsu-Siemens Amilo D 1840

2.6HT / 256 MB DDR 333 Ram

ram ekleyip dual yapabilirsem performans biraz daha artar gibime geliyor...

eeet arkadaşlar herkesten değerleri bekliyoruuuuz : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 20 Ağustos 2005, 17:04:59 >
  • Acer Ferrari 4005

2ghz turion 64 + 1gb ddr333

SuperPI
  • Acer 5002 WLMI
    1.6ghz Truion 64 / 512GB DDR333
    SuperPI 58sn/1MB http://www.megaupload.com/?d=29KZO47S
  • 1.6 turionla 2.0 ghz turion arasinda fark bayağı var gibi,darkcube ramler'in dual mı?
  • Evet 256 x 2
  • quote:

Orijinalinden alıntı: darkcube

Evet 256 x 2

hmm ok...

eet arkadaşlar herkesten skor bekliyoruuuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Mac Studio M4 Max
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Super Pi nasıl ölçülür p3 notebookumda ölçiyim ardından pazartesi yeni alcağım notebookta sora tatmin yaşıyım :)
  • superpı denilen programı indir. sonra calculate 1M seçeneğine göre programı çalıştır. zaten programı açınca yaparsın,
  • IBM ThinkPad T41 Centrino 1.4 (1M Cache) 256 + 512 DDR 333 RAM

SuperPI 1M : 1:09

• imzamdaki pro2000 42sn
  • quote:

Orijinalinden alıntı: kale

IBM ThinkPad T41 Centrino 1.4 (1M Cache) 256 + 512 DDR 333 RAM

SuperPI 1M : 1:09

skor fena değil...

arkadaşlar lutfen screenshot kayalim ve CPU-Z de işlemci bölümünü göstersin,,,herkesten bekliyoruz

dikkatimi bişey çekti benim ramler 133 gözüküyor,166 olmasi lazim değil mi?DDR 333 için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 21 Ağustos 2005, 17:17:44 >

• 1.73 ghz acer 4102 super pi 44 sn. resim koyamadım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 21 Ağustos 2005, 20:22:36 >
  • HP NX6125 PY418EA AMD Turion 64 1,6 Ghz, 2x256 Mb SODIMM 333MHz
    Super Pi 1M: 57 sn
  • arkadaşlar bu akşam listeyi update edecem,(şu an çok meşgulum ve ist. dışındayım)

resim koyamayan arkadaşlar:

warriorsofmight@yahoo.co.uk ye mail atabilir,,,yada

rosstheboss_99@hotmail.com dan msn den yollayabilir...

eeet herkesten yeni skorları bekliyoruz... : )
  • Fujitsu-siemens Amilo M1425 1.7

45.064 sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzates -- 23 Ağustos 2005, 16:42:32 >
  • arkadaşlar liste update edildi...

lutfen resim olmadan msj atmayin
  • arkadaşlar testi genişletsek nasıl olur acaba yani sadece Super Pi ye bağlı kalmasak almak isteyen arkadaşlar için daha aydınlatıcı olmazmı
    bu arada niye kimse bu konuyo destek olmuyo?
  • Hangi testleri tavsiye edersin?
    Benim imzamdaki aletde:
    3DMark 2001SE:3786
    3DMark 2003: 1038
    Super pi 1M: 57 sn.
    Sandra da var ama hangi skorları yazmam lazım bilmiyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • @atyay listeyi genişletebiliriz...mesela 3d mark,pc mark database leride oluşturabiliriz...
    @vurdi şimdilik sadece super pi skor'unu yazsan yeter...yanliz screenshot olmadan listeye koymuyorum...screenshot ta eklersen sevinirim : )

eeeet arkadaşlar lütfen hadi performansları görelim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.