Bruce Willis, Zor Ölüm serisinin çekilecek yeni bölümünde tekrardan rol alacak.
İstanbul'a eşiyle birlikte daha önceden gelen, aksiyon filmlerinin yıldız ismi Bruce Willis, 2011'de vizyona girmesi beklenen Zor Ölüm'ün 5. filminde rol alacağını açıkladı. MTV'ye konuk olan Bruce Willis, "önümüzdeki yıl Zor Ölüm 5'i çekeceğiz" ifadelerini kullandı.
1988 yılında serinin ilk filminde John McClane rolüyle karşımıza çıkan Bruce Willis, sergilediği performansla, aksiyon filmlerin değişilmez oyuncusu olacağını bir nevi kanıtlamıştı.
Benim de en beğenmediğim 4'tü, tabiki 4'ü de çok beğendim ama işin içine Hollywood, efektler falan girince biraz kalite düşmüştü. En iyisi 3, sonra 2, sonra 1 ve sonra 4'tür benim için.
Tabi Willis oynuyorsa, boş da olsa izlenir.
Bruce Willis oynuyorsa yine güzel olucak demektir
Zor Ölüm serisi bence kalitesini kaybetmeyen ve her seferinde dahada ileri taşıyan bir yapım. Dörtten sonra ise artık beşinci filmde bizi nasıl aksiyon sahneleri bekliyor
Artık bundan sonra 3D çekilir herhalde....
Suretler gibi olmasında Bruce Wills oynuyo diye izledik vakit kaybı sadece
quote:
Orijinalden alıntı: SerSeriZa.
Suretler gibi olmasında Bruce Wills oynuyo diye izledik vakit kaybı sadece
Aynen
Bu serinin her filmi güzeldi.Özellikle 3 ile 4 favorimdi. 5'te güzel olurda artık John ölür heralde.
Sadece 1. filmi izledim ben ama 3. filmden birkaç sahne izledim, zaten bu yüzden seriye devam etmedim, adam 1. filmde basit bir polisken 3. filmde tabancayla ip vuruyor, bildiğin ip yani sonra helikopter falan patlatıyor ohhooo
her şekilde amerikayı kurtardınız yeni konu ne olacak sorusuna; global olacak demiş.. komple dünyayı kurtaracak anlaşılan :)
quote:
Orijinalden alıntı: nomadmaster
her şekilde amerikayı kurtardınız yeni konu ne olacak sorusuna; global olacak demiş.. komple dünyayı kurtaracak anlaşılan :)
6. filmde Ay
"God Mode on" şeklinde devam eder. En sevdiğim aksiyon serilerinden. 5 yetmez, 15 isteriz.
Sıralamam
1-3-2-4 benim için. Gelsin belki izlerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Fallout 3
1-2-3-4 tüm serisi başarılıydı umarım 5 tede olur.