Bildirim
26 ŞUBAT BİM MARKET ÜRÜNLERİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
onu bırak tetris gelmiş ya.direk alırım acımam -
Onu da bırak jeneratör gelmiş, üstelik 100TL -
İş görür mü bu jeneratör? -
Sürekli 650kVA besleme yapıyorsa, bir adet buzdolabı + bir adet kombi ve bir adet 47" Plazmayı aynı anda çalıştırabilir. -
Jeneratör
FourxFour
# Maksimum güç: 0.75 kVA, sürekli güç: k VA
# Voltaj: 230 V
# Motor: 2.0 Hp, 2 zamanlı hava soğutmalı benzinli motor
# Tank kapasitesi: 4,2 lt
# Çalıştırma: ip çekme
# CE belgeli
# 2 yıl garantili
Acil durumlarda ve kısa zamanlı olmak şartıyla iş görür. Ama pahalı elektrik tüketmiş olursunuz.
-
kazaklar iyiymiş 7 lira mart ayı geliyor ,alıp giyeriz
Erkek Kazak %100 pamuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle16 -- 24 Şubat 2010; 0:56:04 > -
Jenaratörle beraber olmazsa olmaz.
6'lı Topraklı Priz
# Anahtarlı grup priz
# kablo uzunluğu ~2 metre
# TSE, CE belgeli
-
quote:
Orijinalden alıntı: sabrifidan
Jeneratör
FourxFour
# Maksimum güç: 0.75 kVA, sürekli güç: k VA
# Voltaj: 230 V
# Motor: 2.0 Hp, 2 zamanlı hava soğutmalı benzinli motor
# Tank kapasitesi: 4,2 lt
# Çalıştırma: ip çekme
# CE belgeli
# 2 yıl garantili
Acil durumlarda ve kısa zamanlı olmak şartıyla iş görür. Ama pahalı elektrik tüketmiş olursunuz.
aynisinin baska markasi(malum cin mali )bende var.metrodan 120tl gibi fiyata alinmisti zamaninda.gayet guzel alet,is gorur.
ama benim gibi esseklik etmeyin arada bir calistirin yoksa her ihtiyaciniz oldugunda aylarca calismadigi icin calismaz her dakka tetikte olmak icin haftada 1 calistiriniz ibaresi konmali bence,ama bu makinanin sorunu degil,genel bir benzinli motor olayi.
birde 650watt veriyor,bu watti verirken 4lt falan deposu 4 saat falan gidiyormus;hic sonuna kadar kullanmadim,o sure zarfinda ister 100 ister 650 watt kullanin ayni benzini sarf ediyor;buda tipik jenerator ozelligi...
sonuc olarak her evde bulunmasi ama en azindan 2 haftada 1 calistirilmasi gereken bir alet.
yoksa benim gibi 2 ayda bir isiniz duser,calismaz.ertesi gun motorcuya goturursunuz , yapar verir.sonra yine 2 ay calistirmazsiniz,yine elektrik gidince vede calismayinca....off yeter diyip elektirirgin gelmesini beklersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusaaa -- 24 Şubat 2010; 0:39:36 >
-
tornavida seti cep telefonlu vidalarına olur mu -
Kazaklar nasıl acaba malum havalara belli olmuyor bir sıcak bir soğuk şöyle nisana kadar falan idare edebilecek birşeyse alalım. Çok kalında incede olmaması lazım. -
Bu sefer el aleti ve hırdavat çalışmış Bim, hoşuma gitti :)
Link verek bari.
http://www.bim.com.tr/ -
quote:
Orijinalden alıntı: hayabusaaa
birde 650watt veriyor,bu watti verirken 4lt falan deposu 4 saat falan gidiyormus;hic sonuna kadar kullanmadim,o sure zarfinda ister 100 ister 650 watt kullanin ayni benzini sarf ediyor;buda tipik jenerator ozelligi...
Bazı jeneratörler çekilen akıma göre motor devrini bir miktar ayarlıyor diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilbar
tornavida seti cep telefonlu vidalarına olur mu
aynisini ben soracaktim -
bu iyi gibi duruyo, edinmek lazım 1 tane kalırsa -
quote:
Orijinalden alıntı: hayabusaaa
quote:
Orijinalden alıntı: bilbar
tornavida seti cep telefonlu vidalarına olur mu
aynisini ben soracaktim
uygundur -
19.02.2010 (stoklarla sınırlıdır) sitede boyle yazıyor satıştamı bunlar deilse nezaman satılca -
Bu broşürde belirtilmemiş ama mağazadan bulabileceğiniz broşürlerde Spi-Mix 6'lı baharat seti 2.95 TL..
Ürün aşağı yukarı bir kupa bardak büyüklüğünde ve 6 adet tuzluğuyla beraber içleri dolu olarak satılıyor. Tuzluklarda tuz, karabiber, kimyon, pul biber, kekik, nane var. Tuzlukların delikleri içlerindeki baharatlarla göre kalın veya ince olabiliyor. Yemek yiyeceğiniz yere ayrı ayrı tuzluklarda baharatlar taşımak yerine bunu götürüyorsunuz ve yemekte ''Hanım, karabiber getirir misin ? Pilav öyle daha lezzetli oluyor'' dediğinizde ''Daha yeni sofraya oturdum baştan söylesene gözü kör olmıyasıca herif !! gibi anlamlar taşıyan bakışlardan da kurtulmuş oluyorsunuz.
Resmi olmadığı için ekleyemiyorum ama mağazadan bulabileceğiniz broşürlerde resmi var.
Not: 26 Şubat'ı beklemeden ürüne sahip olmak istiyorsanız A101 marketlerde aynı fiyata (2.95 TL) satılıyor.. Malum 26 Şubat sabahı mahallenin teyzeleri ''kızıma da alayım, torunuma da alayım'' diyerekten stokları bitirebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidof -- 24 Şubat 2010; 3:58:08 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: extinct
19.02.2010 (stoklarla sınırlıdır) sitede boyle yazıyor satıştamı bunlar deilse nezaman satılca
EVET SİTESİNDE AYNEN BU ŞEKİLDE YAZIYOR...
Benzer içerikler
- pegasus doğum günü indirimi
- çaykur çaycı yorum
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- bim dijitsu televizyon yorumları
- 5 kg şeker - a101
- black friday ne zaman 2024
- amazon prime günleri ne zaman 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X