Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: <<     2 3 4 5 6 7 8 9 [11]
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

37 Mesaj
6 Temmuz 2011; 11:00:22 

Arkadaşlar selam. 2011 model 1.6 benzinli düz vites aracım 10.000 km'ye geldi, ilk bakımını yaptıracağım. 440 TL gibi rakamlar söylüyorlar, bana çok geldi. Daha önce bakım yaptıran var mıdır, fiyatlar bu civarda mı? Bu arada Ankara'dayım...

19 Mesaj
10 Temmuz 2011; 16:24:35 

merhaba,
Arka kapıdan hafif bir gıcırtı sesi benim aracımda da vardı. Yolumun üzerindeki bir serviste baktırdım. Ses aslında bagaj kapağından geliyormuş. Bagaj kapağındaki plastik vidaları çevirerek biraz uzatırsan ses kesilecektir. En azından benim arabada öyle oldu. Zaman zaman bagaj kapağının açılmaması da bundan kaynaklanıyor.

509 Mesaj
15 Temmuz 2011; 18:21:09 

Bugün konya dan 42 700 e dizel enjoy plası aldık...Adamlar 1 tane sustalı anahtar veriyorlar 1 tane daha sustalı verin diyorum yok ...Karteri zor taktırdım nasıl iş anlamadım...

131 Mesaj
16 Temmuz 2011; 20:00:33 

quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

Bugün konya dan 42 700 e dizel enjoy plası aldık...Adamlar 1 tane sustalı anahtar veriyorlar 1 tane daha sustalı verin diyorum yok ...Karteri zor taktırdım nasıl iş anlamadım...

hayırlı olsun aracınız kazasız belasız inş...boşverin artık alınmış araç siz keyfini sürün...karter koruma internette 50 tl civarı satılıyor alıp taktırması 70 tl yi geçmez.

Astra h Stufenheck 1.3 cdti

509 Mesaj
16 Temmuz 2011; 22:39:55 

quote:

Orijinalden alıntı: onurdilek

quote:

hayırlı olsun aracınız kazasız belasız inş...boşverin artık alınmış araç siz keyfini sürün...karter koruma internette 50 tl civarı satılıyor alıp taktırması 70 tl yi geçmez.

Sağolun darısı olmayanların başına.

46 Mesaj
13 Ağustos 2011; 23:23:27 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurdilek

quote:

Sağolun darısı olmayanların başına.

hayırlı olsun,kazasız kullanmak nasip olsun!..

asrta 1.3 CDTI Enjoy 111.yıl Sedan Metro Mavi 2010

46 Mesaj
13 Ağustos 2011; 23:57:56 

quote:

Orijinalden alıntı: daylili

Arkadaşlar bu gün OPEL Astra 1.3 sedan enjoy plus sıfır aracı teslim aldım.Alana kadar bir çok forumda yazılanları okudum ve gerçekten çok endişelendim...Yok gaz yemiyor, yok klima açık gitmiyor, yok rampada 60 ı geçmiyor,vs. vs....Bu gün anladım ki bunların hepsi saçma sapan ve herhalde bu yorumları yapan kişiler bu araça binmeden önce ferrari kullanan kişilermiş....Ben geçen salı 2007 model 1.6 HDI 110 beygir gücünde Citroen C5 imi sattım ve bu gün astra sedanı aldım.şu an çok mutluyum çünkü forumlarda yazanların hiç birinin (olumsuz) doğru olmadığını gördüm..Hep kılima açık kullandım 160 km kadar yol yaptım otoban dahil ve ne 1-2 nci vites sorunu, ne kalkış sorunu,ne hız sorunu,ne performans sorunu yaşamadım.Tabiki C5 gibi değil ve öyle olması beklenemez ama, hiç te azımsanacak bir durumda değil araç gayet memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim...90 BG araç için gayet yeterli ve performanslı..4 kişi ile sıfır motor olmasına rağmen klima açıkE_5 eskihisar sapağı ile gebze arasındaki rampayı sürekli hızlanan bir ivme ile 140 ile 6 ncı vites çıktım...Rampaya 110 civarı bir hızla girdim hem virajlı hep bozuk bir yer..Bilenler bilir...Bu fiyata bu donanım performans çok bileee..Opel olması ayrı bir avantaj...

Öncelikle hayırlı olsun!bişey yazmaya gerek yok herşeyi yaşayarak öğrenmişsiniz,hele bi de rodaj bitip ilk bakımdan çıkınca yakıtın düştüğünü ve aracın rahatladığını da göreceksiniz,kazasız keyifli sürüşler!..

asrta 1.3 CDTI Enjoy 111.yıl Sedan Metro Mavi 2010

1303 Mesaj
16 Ağustos 2011; 16:04:25 

Opel Astra Sedanlarda manuel viteslilerinde esp tcs veya hillholder(yokuş kalkılş desteği) özelliklerini alabiliyor muyuz? Easytronic şanzuman almak zorunlu mu? Bu engel olmasa bana çok cazip gözüküyor.

“Gelişmiş ülke, fakirlerin araba sahibi olduğu bir yer değil, zenginlerin toplu taşıma araçlarını kullandığı yerdir.”

870 Mesaj
18 Ağustos 2011; 10:56:34 

quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Opel Astra Sedanlarda manuel viteslilerinde esp tcs veya hillholder(yokuş kalkılş desteği) özelliklerini alabiliyor muyuz? Easytronic şanzuman almak zorunlu mu? Bu engel olmasa bana çok cazip gözüküyor.

Malesef bu özellikler sadece Easytronic'te var

∫ ∫ DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası∫ ∫
--Wir Leben Autos-- Club Astra
Opel Astra G HB CD-1998 1.6i 16V Opak Beyaz @Denizli 165.000 km. --- Sattık Gitti :(
Opel Astra H Sedan Enjoy 111.Yıl-2010 1.3CDTI 16V Olimpik Beyaz @İzmir 30.500 km. HLS

'' Xperia™ ARC Fun Club ''SE Xperia™ ARC Midnight Blue Kullanıcısı
1 GHz | 512 MB Ram | 8.7 MM | 4.2'' BE® | 8.1 MP Exmor® R - HD720P@30fps | Android 4.0.4 !

7487 Mesaj
18 Ağustos 2011; 13:43:58 

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenAnk

Arkadaşlar selam. 2011 model 1.6 benzinli düz vites aracım 10.000 km'ye geldi, ilk bakımını yaptıracağım. 440 TL gibi rakamlar söylüyorlar, bana çok geldi. Daha önce bakım yaptıran var mıdır, fiyatlar bu civarda mı? Bu arada Ankara'dayım...

ankaradaki opel-chevrolet servisleri en pahalı olanlar...yazılan işçilikler diğer illere göre çok yüksek...
örneğin; toplam bakım fiyatında, antalya ile arasında 150tl kadar fark var

11116 Mesaj
18 Ağustos 2011; 13:46:43 

Şaşmaz a gidin derim. Çok fiyat farkediyor

78 Mesaj
23 Ağustos 2011; 4:26:45 

ya arkadaşlar bu astradaki 1.3 dizel motor elbeadaki 1.3 dizelle aynı motor.ama fiatlarda 1.6 dizel de var ama opellerde 1.6 motor neden kullanmıyor,illa bize albea motorunu satıyorlar..haksızlık değil mi?bi soruverin bayiilere?

870 Mesaj
23 Ağustos 2011; 9:31:04 

Fiat ve Opel aralarındaki anlaşmayı feshettiler
Bakınız ki yeni Meriva'daki dizel motorun adı cdti değil DTE

Opel Astra G HB CD-1998 1.6i 16V Opak Beyaz @Denizli 165.000 km. --- Sattık Gitti :(
Opel Astra H Sedan Enjoy 111.Yıl-2010 1.3CDTI 16V Olimpik Beyaz @İzmir 30.500 km. HLS

1 GHz | 512 MB Ram | 8.7 MM | 4.2'' BE® | 8.1 MP Exmor® R - HD720P@30fps | Android 4.0.4 !

281 Mesaj
31 Ağustos 2011; 20:42:30 

arkadaşlar astra sedan dizel full donanımlısı benim baya kafama yattı. fiyatıda makul bence. tek merak ettiğim ses yalıtımı nasıl. araç içine motor sesi, yol sesi, rüzgar sesi falan çok geliyormu, bu yönden rahatsız edici bir durum varmı?

2009 renault symbol 1.5 dci expression 65 hp

870 Mesaj
31 Ağustos 2011; 23:13:40 

Ses konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadık. 6. viteste konforu hisset, müziği kapattığında sadece hafif yol sesi... Motordansa sadece bir vızıltı ama rahatsız edici değil

1028 Mesaj
20 Ekim 2011; 1:14:24 

böyle bir konu neden arşive kalkmış ki...hemen hemen tüm sayfaları okudum, çok güzel bilgiler var içeride...malzeme kalitesi olarak üst düzeydeki bir araç neden bu kadar sorun verir anlayamıyorum...ama nedense şeytan tüyü var cezbediyor beni... ....ayrıca dizel sedanları 36500 den alan arkadaşlar çok şanslılar...şimdiki liste fiyatları coşmuş maalesef...o fiyatları tekrar görmemiz gezegenlerin aynı hizaya gelmesi kadar uzak...

>>>DH OPEL<<<
ASTRA CLASSİC SEDAN EASYTRONİC 2012

359 Mesaj
20 Ekim 2011; 15:00:11 

quote:

Orijinalden alıntı: refree78

ya arkadaşlar bu astradaki 1.3 dizel motor elbeadaki 1.3 dizelle aynı motor.ama fiatlarda 1.6 dizel de var ama opellerde 1.6 motor neden kullanmıyor,illa bize albea motorunu satıyorlar..haksızlık değil mi?bi soruverin bayiilere?

opel in 1.3 motoru fiat ın 1.6 motorundan cok daha iii dir, buna ilave vergi farkı da var.

2011 Astra Sedan 1.3 CDTİ Lenova G560Galaxy S3 Mini

359 Mesaj
20 Ekim 2011; 15:07:17 

quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

böyle bir konu neden arşive kalkmış ki...hemen hemen tüm sayfaları okudum, çok güzel bilgiler var içeride...malzeme kalitesi olarak üst düzeydeki bir araç neden bu kadar sorun verir anlayamıyorum...ama nedense şeytan tüyü var cezbediyor beni... ....ayrıca dizel sedanları 36500 den alan arkadaşlar çok şanslılar...şimdiki liste fiyatları coşmuş maalesef...o fiyatları tekrar görmemiz gezegenlerin aynı hizaya gelmesi kadar uzak...

çok sorundan kastınızı anlamadım, benim araçımda iki yerinde ses sorunu vardı, servise götürdüm ses yalıtım bandı ile parçaları kapladılar, ses kesildi sayılır.
başkada 6 aydır bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
şirketin fluence ları var onlarla da kıyaslıyorum fluence e göre kaliteli bir duruşu var.

1028 Mesaj
20 Ekim 2011; 21:23:08 

quote:

Orijinalden alıntı: HakanGurol

quote:

çok sorundan kastınızı anlamadım, benim araçımda iki yerinde ses sorunu vardı, servise götürdüm ses yalıtım bandı ile parçaları kapladılar, ses kesildi sayılır.
şirketin fluence ları var onlarla da kıyaslıyorum fluence e göre kaliteli bir duruşu var.

İşte ben de bunu diyorum..opel sahipleri 6 ay sorun yaşamadığı zaman şükürler olsun diyor...japon arabası kullananlar ise sadece servis takvimini takip ediyor...çoğu kaputu bile kaldırmıyor...ancak tek başına sorunsuzluk kriteri baz alınarak araç alınmaz tabiki...yakışıklı, konforlu, kaliteli malzeme kullanan ve halk tarafından benimsenen bir markanın arıza istatisliğinin yüksek olmasıdır anlamadığım...amacım asla opeli yermek değil...yersemde herhalde aramızda şirkete ortak olan yoktur...
ayrıca astra J nin sedan fotoları dolaşıyor ortalıkta...eğer fotolar fake değilse süper bir sedan olacak...opel sorunsuzluğu dışında gidaşatı hep pozitif olmuştur zaten..bazı markaların yeni modelleri eskisini aratabiliyor bazen...

>>>DH OPEL<<<

333 Mesaj
21 Ekim 2011; 12:13:12 

quote:

quote:

quote:

İşte ben de bunu diyorum..opel sahipleri 6 ay sorun yaşamadığı zaman şükürler olsun diyor...japon arabası kullananlar ise sadece servis takvimini takip ediyor...çoğu kaputu bile kaldırmıyor...ancak tek başına sorunsuzluk kriteri baz alınarak araç alınmaz tabiki...yakışıklı, konforlu, kaliteli malzeme kullanan ve halk tarafından benimsenen bir markanın arıza istatisliğinin yüksek olmasıdır anlamadığım...amacım asla opeli yermek değil...yersemde herhalde aramızda şirkete ortak olan yoktur...
ayrıca astra J nin sedan fotoları dolaşıyor ortalıkta...eğer fotolar fake değilse süper bir sedan olacak...opel sorunsuzluğu dışında gidaşatı hep pozitif olmuştur zaten..bazı markaların yeni modelleri eskisini aratabiliyor bazen...

"opel sahipleri 6 ay sorun yaşamadığı zaman şükürler olsun diyor." tek bir kişinin lafına bakrak bu yorumu yapmak komik olur diye düşünüyorum.

2000 Astra G 1.6
2010 Astra H 1.3 Cdti Easytronic + Bixenon + Washer Jet + Minik Anten

1028 Mesaj
21 Ekim 2011; 13:45:43 

quote:

Orijinalden alıntı: bonjovi0433

quote:

quote:

quote:

"opel sahipleri 6 ay sorun yaşamadığı zaman şükürler olsun diyor." tek bir kişinin lafına bakrak bu yorumu yapmak komik olur diye düşünüyorum.

tek bir kişinin lafına baktığımı düşünmeniz daha komik olur...niyetim opeli karalamak filan da değil...keşke fiyatlar biraz daha düşse de astra sedan alsam derdindeyim...

>>>DH OPEL<<<

5141 Mesaj
25 Ekim 2011; 2:05:16 

quote:

quote:

quote:

inan ki nasıl güleceğimi bilemedim.

Hayır yani 2008 model astra sedan h kullanmasak eyvallah diyeceğim de göz göre göre bilinçsizce sağdan soldan duyma yorumlara göre şu cümleyi kuran kişi nasıl bir mantaliteye sahip çok merak ettim.

Eminim için de bir ukte kalmış. Araç alırken opel mi yoksa x marka mı diye düşünüp x'e yönelmişsin. Şimdi o ukteyi söndürmeye çalışıyorsun ( YARGISIZ İNFAZ. Sen nasıl opel sahipleri diye genelleme yaparsan bende böyle düşünürüm arkadaş )

3 senedir biniyoruz 1 tek sorun çıkarmadı.

MONSTER CLEVO P150EM
i7 3630qm - Gtx 660m
Intel 80GB msata SSD - Seagate 500GB 7200 rpm
1*8GB DDD3 1600 mhz - 15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran

1028 Mesaj
25 Ekim 2011; 16:06:01 

beyler nasıl gülerseniz gülün ama durum bu..opel sık sorun çıkartan bir marka...bunu tüm kullanıcılar ve araçlar için söylemiyorum ama genel izlenim bu...niye namus meselesi yaptınız anlamadım...bu ne kralcılıktır...

opel alınmaz filan da dimedim...ucuzlasın biz de alak didim...

Siz mitsubishinin 2.eli zayıf derken biz "yok öle bişey" mi dedik...

>>>DH OPEL<<<

55 Mesaj
25 Ekim 2011; 23:02:05 

Opel astra enjoy plus 1.6 benzinli siparisi verdim 5 gun sonra elimde cok buyuk hevesle 308 peugeot tan sonra bu araci icin forumlara bakayim dedim icim karardi. Ulan neredeyse suzuki ile opeli karsilastiran mi dersiniz? Yoksa linea ile opeli karsilastirip sidik yaristiranmi ? Moralim bozuldu ben madem alman kotu araba yapiyor amblemine verdim oh olsun opelin amblemide kotu diyen olursa sovecem o ayri konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

55 Mesaj
25 Ekim 2011; 23:18:01 

Arabada yok yok enjoy plus la araba tadinden yenlez

Welewki opele sunuda belirtmeden gecemeyecegim arka koltuklara hediye baranda ve ihtiyac olmasi durumunda aracin yapay zekasi ile pecete uzatacagi bir teknolojiyide istiyoruz :-)

5141 Mesaj
26 Ekim 2011; 3:28:53 

quote:

Orijinalden alıntı: eusclup

Welewki opele sunuda belirtmeden gecemeyecegim arka koltuklara hediye baranda ve ihtiyac olmasi durumunda aracin yapay zekasi ile pecete uzatacagi bir teknolojiyide istiyoruz :-)

Aracınız hayırlı olsun. Güzel seçim. Benzinli olması da iyidir. ( yolda öndekilere selektör çakarsınız ) Dizel pahalandı hem... Ayrıca biraz benzinli kullandıktan sonra ileride opel ile anlaşması bulunan landirenzo lpg kitini taktırabilirsiniz. Dizele göre daha da karlı duruma geçersiniz yakıt yönünden. Ayrıca kit parasını çok kısa sürede çıkarabilirsiniz. Şunu da söyleyeyim ne performans yönünden ne de başka yönden en ufak sorun olmadı bizde bahsettiğim kitte...

MONSTER CLEVO P150EM
i7 3630qm - Gtx 660m

55 Mesaj
26 Ekim 2011; 11:15:46 

Tesekkur ederim cok naziksiniz!...
Ben otomobilde gaza karsiyim en azindan benzin icin tasarlanmis arac ama tuketim degerlerini pratikte gormek gerek. Peugeotumla 175 tr ye 1050 km yapiyordum bununla ne olur bilemiyorum siz bir depoyla kac km yapiyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eusclup -- 26 Ekim 2011; 11:18:30 >

359 Mesaj
26 Ekim 2011; 16:02:56 

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Aracınız hayırlı olsun. Güzel seçim. Benzinli olması da iyidir. ( yolda öndekilere selektör çakarsınız ) Dizel pahalandı hem... Ayrıca biraz benzinli kullandıktan sonra ileride opel ile anlaşması bulunan landirenzo lpg kitini taktırabilirsiniz. Dizele göre daha da karlı duruma geçersiniz yakıt yönünden. Ayrıca kit parasını çok kısa sürede çıkarabilirsiniz. Şunu da söyleyeyim ne performans yönünden ne de başka yönden en ufak sorun olmadı bizde bahsettiğim kitte...

lpg büyük tasaruf sağlar fakat taktırdığınız marka ve montaj ustası çok önemli.
bilindik iyi referansı olan yerlerde dönüşüm sistemi takılmasını öneririm.

5141 Mesaj
26 Ekim 2011; 16:18:59 

quote:

Tesekkur ederim cok naziksiniz!...
Ben otomobilde gaza karsiyim en azindan benzin icin tasarlanmis arac ama tuketim degerlerini pratikte gormek gerek. Peugeotumla 175 tr ye 1050 km yapiyordum bununla ne olur bilemiyorum siz bir depoyla kac km yapiyorsunuz ?

lpg sanırsam 80-90 tl'ye doluyor. 1 depo ile 400 km civarı yapıyoruz. 20-25 kuruş arası yapıyor heralde. Ama sabit 120 ile gidilen değerler değil bunlar. Yeri geliyor basıyoruz... Normal kullanım değil yani.

MONSTER CLEVO P150EM
i7 3630qm - Gtx 660m

5141 Mesaj
26 Ekim 2011; 16:22:29 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

lpg büyük tasaruf sağlar fakat taktırdığınız marka ve montaj ustası çok önemli.
bilindik iyi referansı olan yerlerde dönüşüm sistemi takılmasını öneririm.

evet o çok önemli.

Biz yetkili servisin önerisi ile taktırdık. Yaklaşık 1 senedir lpg ile kullanıyoruz bu süre zarfında araç hiç servise dahi gitmedi Allah'a şükür en ufak sorun çıkarmadı. ( lamba, arıza kodu vs vs... )

MONSTER CLEVO P150EM
i7 3630qm - Gtx 660m

55 Mesaj
26 Ekim 2011; 19:58:55 

Aracimi bugun aradilar gelmis gittim gordum dumus gri black versiyonda muhtesem olmus hayirlisi olur insallah. plaka icin sabah trafige gidecem ilk bini devireyim cok yakmazsa 50000 kadar duz devam :-) sehir ici 8 lt. Raziyim

359 Mesaj
27 Ekim 2011; 14:26:04 

quote:

Aracimi bugun aradilar gelmis gittim gordum dumus gri black versiyonda muhtesem olmus hayirlisi olur insallah. plaka icin sabah trafige gidecem ilk bini devireyim cok yakmazsa 50000 kadar duz devam :-) sehir ici 8 lt. Raziyim

hayırlı olsun, allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.
motor ilk 1000 km de fazla yakabilir canını sıkma, zamanla tüketimi azalır.

2 Mesaj
27 Ekim 2011; 16:38:40 

merhabalar astra 111. yıl kullanıcıları öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım şuanda kullandığımız wv bora 1.6 110 hp borayı değiştirmek istiyoruz 38-42 bin tl arası araç araştırması yaptım ve bu fiyat aralığında donanım olarakda dolu bi paket olarak opel astra 1.3 ü gördüm fakat aklımda bi kaç soru var aslında daha önceki sayfalara baktım biraz içim rahatladı ama sorma gereği duyduğum bi kaç soru daha var öncelikle şuan kullandığımz araçta esp var ama sedan 1.3 de esp göreedim bu kullanımı çok etkilermi sunroof bakıyorum opsiyonel olarak göremedim acaba pakete eklenebiliyomu bir diğeri araç 1.3 90 hp motor hükmedebiliyormu biz öyle çok aman aman bizi uçursun uçaklara komşu olalım istemiyrum biraz çekiş yeterli kılıcaktır şimdiden teşekkürler..

870 Mesaj
29 Ekim 2011; 3:11:15 

[DHTUBE=http://www.vimeo.com/31306566]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaner -- 30 Ekim 2011; 18:34:49 >

2632 Mesaj
30 Ekim 2011; 18:08:01 

quote:

Orijinalden alıntı: metaner

http://www.izlesene.com...tmenevi-bornova/4954535

Herkes sizi geçmiş otobandaki beyaz şahin hariç

◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ åzizåzizåzizåzizåzizåziz åzizåzizåzizåzizåzizåziz ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦

870 Mesaj
30 Ekim 2011; 18:30:12 

quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Onu da gidişinden de belli olduğu üzere bayan kullanıyordu...

aziz kardeşim, yapmam gereken bir iş sonrası üzerimdeki rahatlıkla evime doğru sakin sakin yol aldım. Acelem yok, vaktim çok yani Yoksa biz de biliriz basmasını Hızım da ibrede 92, gerçekte 88-89 idi

2632 Mesaj
30 Ekim 2011; 18:41:51 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Onu da gidişinden de belli olduğu üzere bayan kullanıyordu...

aziz kardeşim, yapmam gereken bir iş sonrası üzerimdeki rahatlıkla evime doğru sakin sakin yol aldım. Acelem yok, vaktim çok yani Yoksa biz de biliriz basmasını Hızım da ibrede 92, gerçekte 88-89 idi

Hız konusunda bende sevmem 5 dakika da derken video da yüklemişsin, Basdın da gitmedi mi dedim
Şaka bir yana bende alacaktım astra hala alabilme durumu var yılsonuna doğru bakalım,

◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ åzizåzizåzizåzizåzizåziz åzizåzizåzizåzizåzizåziz ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦

870 Mesaj
30 Ekim 2011; 20:49:24 

Hayırlısı aziz kardeş

359 Mesaj
31 Ekim 2011; 10:21:43 

quote:

Orijinalden alıntı: bora&astra

merhabalar astra 111. yıl kullanıcıları öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım şuanda kullandığımız wv bora 1.6 110 hp borayı değiştirmek istiyoruz 38-42 bin tl arası araç araştırması yaptım ve bu fiyat aralığında donanım olarakda dolu bi paket olarak opel astra 1.3 ü gördüm fakat aklımda bi kaç soru var aslında daha önceki sayfalara baktım biraz içim rahatladı ama sorma gereği duyduğum bi kaç soru daha var öncelikle şuan kullandığımz araçta esp var ama sedan 1.3 de esp göreedim bu kullanımı çok etkilermi sunroof bakıyorum opsiyonel olarak göremedim acaba pakete eklenebiliyomu bir diğeri araç 1.3 90 hp motor hükmedebiliyormu biz öyle çok aman aman bizi uçursun uçaklara komşu olalım istemiyrum biraz çekiş yeterli kılıcaktır şimdiden teşekkürler..

sunroof bildiğim kadarıyla yok. araçlar da esp yok fakat ebd (elektronic break distribution) var. ikisininde işlevi aynı.
1310 kg ağırlığı olan bir araç için 90 beygir ilk kalkışlarda biraz hantal gelebilir. ilk kalkıştan sonra herhangi bir sıkıntı da yaşanmıyor.

870 Mesaj
31 Ekim 2011; 13:29:38 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bora&astra

sunroof bildiğim kadarıyla yok. araçlar da esp yok fakat ebd (elektronic break distribution) var. ikisininde işlevi aynı.
1310 kg ağırlığı olan bir araç için 90 beygir ilk kalkışlarda biraz hantal gelebilir. ilk kalkıştan sonra herhangi bir sıkıntı da yaşanmıyor.

İkisinin de işlevi aynı değildir. Biri fren dağıtıcısıdır. ( Ebd=Electronic brakeforce distribution )
Diğeri aracın yoldan çıkması, kontrol kaybı gibi durumlarda yolda tutunmasını sağlayan bir yardımcıdır. ( Esp = Elektronik Denge Programı )

Ebd freni dengeli bir şekilde dağıtılmasını sağlarken, esp tekerleğe göre bağımsız hareket edip, gerektiği durumda gücü kesip, fren yapar.. Detaylı bilgiler linklerde mevcuttur

2 Mesaj
8 Kasım 2011; 2:10:07 

yorumlarınız için teşekkürler geçen hafta sonu büyük bi şevk ve heyecanla opelin yolunu tuttuk babamla bu arada bulunduğum yeride vurgulamadan geçmiyim çorlu/tekirdağ opel-inan bayisinde opel astra sedan 1.3 cdtı enjoy plus bakalım dedik ve çok büyük bir hezimetle karşılatık aracıbaktık inceledik teknik özellikler iç-dış görünüş inceledik beğendik aracı ve altta ufak tabelada ne görelim resmi sitelerin yazan 41 bin tl olan fiyat opel-inan çorludan tam 47.400 yazıyordu ve şoke olduk hemen aracın yanından uzaklaştık hemde kaçarcasına sizce bu fiyatta düşme olurmu böyle bi ihtimal varmı ?????

329 Mesaj
8 Kasım 2011; 9:35:54 

hangi listede 41000 arkadaşım. 2012 fiyat listesinde aracın fiyatı tam olarak 46368 olarak görünüyor. e belki aracın üzerinde ekstraları vardır o yüzden biraz eklemişlerdir. umarım istediğiniz fiyata alırsınız.

Direksiyonda eşşek varsa, kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur...

281 Mesaj
8 Kasım 2011; 12:07:07 

2 ay önce Astra HB aldık opel inan dan.. internetteki fiyattan birazcıkın daha fazla oluyor ama uçurum olmuyor.. fakat biz daha o zaman 41 bin e HB almıştık şu anda ffiyatlar arttı o fiyata olması imkansız..

Sony Vaio VPC EB1M1E/BJ ||| Intel® Core™ i3-330M 2.13Ghz | 4GB DDR3 1066Mhz RAM | Corsair™ Force 3 GT 120GB SSD | ATI Mobility Radeon™ 1GB HD5650 GDDR3
Wi-Fi® N-Draft | e-SATA + HDMI | WD 500GB | 15.5" 16.9 HD Vaio Ekran | Windows 7 Home Premium 64Bit
SAMSUNG T22B300 TV | Sony MHC-RG495 | 1TB WD MyBook | Philips 200GB HDD | Crative 4400 | iPad Mini | iPhone 4S 16GB
Selçukİnan#8 | DidierDrogba#12 | WesleySneijder#14 | MetinOktay#10 | i Luv Galatasaray

359 Mesaj
10 Kasım 2011; 11:49:07 

quote:

Orijinalden alıntı: admLive

2 ay önce Astra HB aldık opel inan dan.. internetteki fiyattan birazcıkın daha fazla oluyor ama uçurum olmuyor.. fakat biz daha o zaman 41 bin e HB almıştık şu anda ffiyatlar arttı o fiyata olması imkansız..

fiyatlar çok arttı, fiyatlar artmasına rağmen araç bulmakta sorun oluyor.

1 Mesaj
13 Kasım 2011; 16:22:21 

arkadaşlar 1.3 sedan opel 2008 tavsiye edermisiniz bu modeli ve hangi serisini önerirsiniz hani enjoy vb.gibi hangi fiyat aralıklarında almam lazım eksilerini ve artılarını bana yazabilrmisiniz benim kafamda linea ford focus ve astra dizel var

60 Mesaj
15 Kasım 2011; 23:29:36 

arkadaşlar 2011 enjoy plus mı alıyım 2012 enjoy plus mı?

8 Mesaj
16 Kasım 2011; 9:50:24 

2011 ile 2012 arasında görebildiğim tek fark jant rengi artık füme yerine normal renk. 2011 bulabilirsen almak daha mantıklı arada çok fiyat farkı var ama 2011 çoğu bayinin elinde kalmamıış maalesef.. bende 2011 1,6 easytronic siyah renk almak üzereyim bugun itibariyle.

870 Mesaj
16 Kasım 2011; 12:25:19 

quote:

Orijinalden alıntı: neone27

2011 ile 2012 arasında görebildiğim tek fark jant rengi artık füme yerine normal renk. 2011 bulabilirsen almak daha mantıklı arada çok fiyat farkı var ama 2011 çoğu bayinin elinde kalmamıış maalesef.. bende 2011 1,6 easytronic siyah renk almak üzereyim bugun itibariyle.

Hayırlı olsun

8 Mesaj
16 Kasım 2011; 13:34:49 

teşekkür ederim

60 Mesaj
16 Kasım 2011; 19:03:05 

quote:

Orijinalden alıntı: neone27

hayırlı olsun aracınız..benim de görebildiğim farklar jantın rengi ve farların artık koyu olmaması..2011 aracı buldum birkaç ilin bütün bayileriyle görüştüm.

1781 Mesaj
8 Aralık 2011; 13:42:26 

astra j sedan ne zaman gelir bilen duyan gören?

Hyundai Elantra Mode Ov 2011
Aquacraft Nitro Vee
HPI RS4-3 Evo

9 Mesaj
29 Mart 2012; 10:56:29 

arkadaşlare ruhsatta kasko yaptırıken ne diye geçiyo.bi arkadştan satın alıyorum bugun ama ruıhsatta 111. yıl yazmıyoı.ruhsatta ne diye geçiyo.kasko yaptıotırken model vs.. ne diye yazdırılıyo?model vs... olarak?

67 Mesaj
12 Nisan 2012; 9:43:08 

Merhaba arkadaşlar.Dün itibari ile 2010 model 111. yıl beyaz renk aldım. Araç ta ekstra olarak philips xenon far( sisler dahil) 3M cam filmi, karter muhafaza, alarm var.Hatasız boyasız bir araç 15.000 de. Fiyat olarak 39.500 TL verdim. Fiyat nasıl sizce?

Core 2 Duo E6400/Msi P965 Neo-F/Nvidia Riva TNT2 64/Kingston 512*2 Dual DDR2 667 Mhz Cl5/Samsung 250 GB SataII 8 MB NCQ/LG Db Layer DVD Writer/Asus TA-5A1 350 watt Kasa/17" Dell CRT Monitör

2 Mesaj
19 Mayıs 2012; 18:56:12 

2011 Ocak ayında sıfır astra sedan 111. yıl enjoy aldım. Daha 1,5 yıl bile olmadan 3 gün önce şehiriçinde yolda kaldım.1 saatten fazla çekici bekleyip servise götürdüm Şarj dinomosu yanmış ve değiştirilmesi gerekiyormuş.Parça Ankara'da yokmuş İzmir'den 5 gün içinde gelir dediler şimdi parçanın gelmesini bekliyorum.Daha garantisi bile devam eden 1 yaşını iki üç ay geçmiş bir araç beni yolda bırakıyorsa diyecek laf bulamıyorum.Opel marka araçtan kesinlikle soğudum,şartlarımın müsait olduğu ilk fırsatta bu arabayı değiştireceğim.Opel alırken birkez daha düşünün derim.15 yıldır 2. el değişik yaşlarda reno kullandım başıma buna benzer hiçbir şey gelmedi .Herkese saygılar.

360 Mesaj
7 Temmuz 2012; 18:57:13 

quote:

Orijinalden alıntı: gassara

2011 Ocak ayında sıfır astra sedan 111. yıl enjoy aldım. Daha 1,5 yıl bile olmadan 3 gün önce şehiriçinde yolda kaldım.1 saatten fazla çekici bekleyip servise götürdüm Şarj dinomosu yanmış ve değiştirilmesi gerekiyormuş.Parça Ankara'da yokmuş İzmir'den 5 gün içinde gelir dediler şimdi parçanın gelmesini bekliyorum.Daha garantisi bile devam eden 1 yaşını iki üç ay geçmiş bir araç beni yolda bırakıyorsa diyecek laf bulamıyorum.Opel marka araçtan kesinlikle soğudum,şartlarımın müsait olduğu ilk fırsatta bu arabayı değiştireceğim.Opel alırken birkez daha düşünün derim.15 yıldır 2. el değişik yaşlarda reno kullandım başıma buna benzer hiçbir şey gelmedi .Herkese saygılar.

senin arabanın şarj dinamosundan sebep opeli kapatmaları gerek konuşmana bakılırsa. bu nasıl bir terbiyesizliktir. şarj dinamosu nasıl yanar :) . astra bir kul yapımı diye hatırlıyorum. önemli olan kronik arızası olmaması...

---

2 Mesaj
14 Temmuz 2012; 0:51:08 

Opel bayin mi var anlamadım.Terbiyesizlikle suçluyorsun .Başımdan geçen bir olayı insan gibi anlattım.Amacım opel alacak olanlara fikir vermek,ne opel ne de diğer markaların sahibi babamın oğlu değil.Şarj dinamosu yanmış diyen de ben değil servisten gelenler.Yeni aldığım bir araba beni yolda bırakıyor ve beni bir hafta mağdur ediyorsa sorunu kronik olsa ne olur akut olsa ne olur.Arabasından memnun olan birçok tanıdığım var onların ki kul yapımı değil mi?

2 Mesaj
19 Temmuz 2012; 13:47:41 

2012 astra sedan 2500 km de 2012 model lpg li bayide sıfırken taktırdım ruhsata işli ev aldığım için satılık sahibinden com da ilgilenen olursa saygılar http://www.sahibinden.c...tmenden-93720087/detay/

Sayfa:   <<     2 3 4 5 6 7 8 9 [11]
Tüm forumlar » [Motorlu Araçlar Dünyası] » Modellere Özel Forumlar » Astra » Cevap: Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan)
Sayfa: <<     2 3 4 5 6 7 8 9 [11]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.203