Şimdi Ara

ultrAslan'dan müthiş pankart ( Beşiktaş Taraftarına Cevap )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı pankartlar vardır asılmasından, yazılmasından, boyanmasından 10 yıl geçsede o günkü duruşunu, lafı koyuşunu korur.. sizin o gelmişinizin, geçmişinizin ballandıra ballandıra bahsettiği ki aslında olmayan duruşunuzun olsa da ne kadar yamuk olduğunu belgeleyendir, sırf iki manken fotoğrafı çekip haber yapmak için istinyepark'ın önünde yatıp kalkan ve tüm icraatleri bundan ibaret olan magazin basınına bol bol malzeme verdiğiniz "sosyal içerikli" bez parçalarına benzemez, mesajında, sosyalinde, içeriğin kralınında taa kendisidir!

• ne zaman baba hakkı demişler peki hakkı yetene?yani lafta değil ne zaman dillendirmişler baba hakkı falan deyip.geçiniz şekil yapmayı...
  • Güzel cevap olmuş gerçekten.. Ali Samiyen' e küfür edenleri bende kınıyorum ve Beşiktaş'lı olduklarını düşünmüyorum o kişilerin..

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ne zaman baba hakkı demişler peki hakkı yetene?yani lafta değil ne zaman dillendirmişler baba hakkı falan deyip.geçiniz şekil yapmayı...

Dillendirdik mi dillendirmetik mi bilmiyorum; ama sizin gibi küfüretmiyoruz

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

Cevap bile vermemeleri lazım o yaratıklara.Sinem kobal'a küfretmiş bi de adamlar bu kadar mı kompleksli olunur.Küfreden taraftarın her türlüsüne karşıyız !

gerçekten rezillikte son nokta o kızın ne suçu var orada yazıklar olsun bu küfürleri edene
  • Kendi başkanlarının anasına avradına küfreden, bir taraftar grubundan her şey beklenir

quote:

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, 1-1 biten Antalyaspor maçından sonra kendisine küfür eden, Sportif A.Ş. binasının camlarını kıran ve Başkan Yardımcısı Adnan Polat'a laf atan taraftarlara sitem etti. Milliyet'e konuşan Canaydın, "Yapılan saldırılar şahsıma değil makamadır" dedi.
    Sarı - kırmızılı taraftarların profilinin değiştiğine dikkat çeken Özhan Canaydın, "14 yıl boyunca duruşunu hiç bozmadan her maçta takımına, değerlerine, camiasına sıkı sıkı bağlı olan Galatasaray taraftarı yerine başarıya bağımlı, skora göre davranan futbol bağımlısı yeni bir kitle geldi. Belki de bu kaçınılmaz bir süreçti. Ama yine de bazı şeyleri cam kırmayı, taraftarın kendi yöneticisine küfür etmesini kabullenemiyorum" ifadelerini kullandı.

http://www.milliyet.com.tr/2007/05/09/spor/spo03.html

• Ölüye bile saygıları yok. Bu kadar rezil durumdalar artık.

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • Ne oldu ateşlice savunuyordun, "Her stadda oluyor" klişesine mi döndü monolog?

Geçeceksin bu işleri, her stadda olduğu falan yok.Bir Sakaryalılar bir sizsiniz bu konuda.Zaten dost sayılırsınız tribün olarak, davul bile dengi dengine demişler ya o türden...

Aziz Yıldırımın'da kendisine binlerce kez küfür edilmiştir ama annesi, özellikle ölmüş annesi kesinlikle ağza alınmamıştır, kendiniz ile karıştırmayın bizi.

Çocukmuşuz, göreceğimiz çok şey varmış, müthiş.

Söyleyen hayatında elin parmağını geçecek maça da gitmemiş, yazışından belli.

Neyse, kısaca Tehlikedesiniz !
    Böyle bir yazıyı pankartı bir taraftar grubunun hazırlayabilmesi için
    kendi stadına başka takımlara küfür edenlerin ağzını kapatması lazım
    ama biz tv den bile duyuyoruz o gür sesli küfürleri

Orijinalden alıntı: Jedi-Knight
    Güzel cevap olmuş gerçekten.. Ali Samiyen' e küfür edenleri bende kınıyorum ve Beşiktaş'lı olduklarını düşünmüyorum o kişilerin..

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan85

Ne oldu ateşlice savunuyordun, "Her stadda oluyor" klişesine mi döndü monolog?

Geçeceksin bu işleri, her stadda olduğu falan yok.Bir Sakaryalılar bir sizsiniz bu konuda.Zaten dost sayılırsınız tribün olarak, davul bile dengi dengine demişler ya o türden...

Aziz Yıldırımın'da kendisine binlerce kez küfür edilmiştir ama annesi, özellikle ölmüş annesi kesinlikle ağza alınmamıştır, kendiniz ile karıştırmayın bizi.

Çocukmuşuz, göreceğimiz çok şey varmış, müthiş.

Söyleyen hayatında elin parmağını geçecek maça da gitmemiş, yazışından belli.

Neyse, kısaca Tehlikedesiniz !

evet her statta oluyor çünkü futboldan başka değer verdiği birşey olmayan futbolcu ölüm kalım mücadelesi zanneden her salak küfür de eder ölmüşe diriye,çıkar bıçaklar vuru döner bıçağı ile kovalar bile.
    siz nasıl şaşırıyorsunuz bunlara asıl ben şaşırıyorum.
    sen kısa şortla gezerken ben maçlara gidiyordum ve fb li ile gsli ile yanyana tribünde oturuyordum arkadaşım bana anlatma bunları...
    yok aziz yıldırıma küfür edilmiştirmiş de annesi bilmemnesi karıştırılmamıştır.orijinalmisiniz arkadaş anlamıyorumki ben...

• Son mesajım olsun, bir yere varmıyor zaten tartışma, herkes göreceğini birkaç aylık kısa periyot içinde fazlasıyla görecek, fazla deşmeye gerek yok.

İlker sen de iki elin toplam parmak sayısı kadar futbol maçına gittiysen, ben hiç maça gitmemişim demektir.

Haydi sana hayırlı traşlar.
    ŞİKE VARSA EMEK YOKTUR
  • çarşı pazarın ne olduğu belli zaten onlara yakışanı yapmaya devam ediyorlar .

Beşiktaş taraftarına hayran biriydim, bunu herkes bilir ancak ölüye (bırakın beyefendiliği ile ünlü rakip kulüp kurucusunu) toplu halde edilen küfür Beşiktaş taraftarını benim gözümde bitirmiştir. Toplu halde edilen bu küfüre karşı çıkan yuhlayan Beşiktaş taraftarı olsa canım yanmayacak, herkes de onlaylamış yani bu tezahüratı.

Kendi başkanına her maçta söven bu zihniyette taraftardan beklenmeyecek şey de değil bence.

Benim için pursaklarspor daha kaliteli taraftara sahip bir kulüptür artık.

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

dimi ama,beklenir dimi... olm bunlar cidden müzelik ya...

quote:

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, 1-1 biten Antalyaspor maçından sonra kendisine küfür eden, Sportif A.Ş. binasının camlarını kıran ve Başkan Yardımcısı Adnan Polat'a laf atan taraftarlara sitem etti. Milliyet'e konuşan Canaydın, "Yapılan saldırılar şahsıma değil makamadır" dedi.
    Sarı - kırmızılı taraftarların profilinin değiştiğine dikkat çeken Özhan Canaydın, "14 yıl boyunca duruşunu hiç bozmadan her maçta takımına, değerlerine, camiasına sıkı sıkı bağlı olan Galatasaray taraftarı yerine başarıya bağımlı, skora göre davranan futbol bağımlısı yeni bir kitle geldi. Belki de bu kaçınılmaz bir süreçti. Ama yine de bazı şeyleri cam kırmayı, taraftarın kendi yöneticisine küfür etmesini kabullenemiyorum" ifadelerini kullandı.

http://www.milliyet.com.tr/2007/05/09/spor/spo03.html

2007-2008 sezonunu hatırlatırım Çarşı ya ve BJK taraftarına . Yıldırım Demirörene ne küfürler edildi arabası tekmelendi . Geçen sene şampiyon oldu 1-2 transfer yapıldı . Çarşı sus pus .
    Bırakın yav maziyi kurcalamayı . Geçmişe gide gide bu hale geliyor . X taraftarı diyorki " Ulan neydik eskiden biz . Hadi tekrar geçmişe dönelim " neticesiyle hep aynı hep aynı .

Yalnız senin yaşını bilmem ama ben kaç senedir maç izlerim Bjk taraftarı kadar (istisnalar,doğru olanları vardır ) kültür ve edeb yoksunu görmedim .

Kusurum varsa af ola.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.