Şimdi Ara

Corsair Obsidian 800D İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corsair Obsidian 800D kasa incelemesi ile karşınızdayım, birkaç yıldır kullandığım Cooler Master Rc690 artık küçük geldiği ve ekran kartını ucu ucuna sığdırdığı için değiştirmek zorunda kaldım.
    Kasanın belkide en avatajlı yanı çok büyük olması ve kablo karmaşasından kurtulmamız için yapılmış anakart tepsisinin arkatarafındaki boş alan. Kabloların çıktıkları yerlere plastik ile yapılan düzenleme daha hoş bir görünüme sahip olmuş.
    Ayrıca power bölümü ayrılarak güzel bir görünüm kazandırılmış.

Ürünün özelliklerine gelecek olursak:
    Ebatlar; 24" (H) x 24" (L) x 9" (W) - (609mm X 609mm X 229 mm)
    Materyal: Aliminyum Ön Kapak, Çelik Yapı.
    Sürücüler; (x5) 5.25" , (x4) 3.5" , (x2) 3.5" Internal
    Fan; 140mm Fans (Kasa içerisinde 3 adet mevcut)
    4x 120mm Fans (kutu içeriğinden çıkmıyor)
    Anakart; ATX, mATX, EATX

Front I/O (x4) USB 2.0
    (x1) IEEE1394
    (x1) Headphone, (x1) MIC

Kasanın diğer özelliklerinden biri ise çok kolay bir şekilde hdd çıkarıp takmak olmuş.
    Corsair Obsidian 800D sadeliği ile gerçekten çok hoş bir görünüme sahip. RC690 kasamın yanında çok küçük kaldığını fotoğraflarda görebilirsiniz.
    Eğer sıvı soğutmaya sahipseniz bunun için anakart ve power bölümünü birbirinden ayıran bölümün üzerinde boruların geçmesi için iki adet delik bulunmakta. Aynı şekilde kasanın arkasında da bu çıkışlar mevcut.

Kasa içerisinde montaj için 40 a yakın küçük siyah vida, siyah cırt cırt gibi herşeyin siyah olduğu vidalar ve kablolar mevcut. Kücük bir de kullanma klavuzu verilmiş ki pek bir ayrıntının olmadığı yardımcı olamayacak bir yapıya sahip.
    Kasa büyüklüğü ve destekleyeceği anakartlar ile yıllarca kullanım imkanı sunuyor.

Fotoğraflar;

• Teşekkürler kaliteli işçilik, ferah mekan ama soğutma nasıl rc690 a göre sıcaklıklar ne derecede değişti Örneğin ekran kartı sıcaklığı arttı mı
  • dünyanin en iyi kasası suan
  • Bu kasa alınır. Bazı arkadaşlar kötü demiş ama bence fevkaladenin fevkinde bir kasa çok beğeniyorum.

Öyle incik boncuk yok. Sade , kablo saklama dünyada en güzel kasalardan biri çok güzel kablo saklanıyor. Bu kasayı alan pişman olmaz bence emin olun.
  • Eline sağlık, kasa cidden çok devasaymış Ama kesinlikle harika, her şekilde kullanım için oyun hamuru gibi şekillenebilir.
  • Zaman harcadığın ve bizimle paylaştığın için teşekkürler. Bende kasayı çok beğendim ama nedense kasada eksik olan birşeyler var diye düşünüyorum ve kendi adıma söyleyeyim bu fiyata SilverStone veya Lian Li alınabiliyorken Corsair çok zor...

+ Tavsiye; H50 kullanmış birisi olarak, kesinlikle radyatörün her iki tarafınada fan bağlamanı öneriyorum ve bence radyatörü arkadaki fan yerine bağlamalısın ve içeri doğru hava çekmesi gerekiyor.(Manuel de yazıyor) Fakat bende içerden dışarıyo doğru takmıştım. Saygılar...

Radyatörün arkasında da kendi fanı var...

Örn:

• Kasa gerçekten çok güzel sade ve performans vaad eden bir kasa ancak fiyatı çok yüksek hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CaReTTa_99 evet 2. fanı takmak baya bi performans artışı sağlıyor. Özellikle H50'de 5-6 derece düştü diyen var.
  • Yav genemi COSMOS ya
  • Corsair mi Cooler Master mi ?
  • extreme sistemler için bundan iyisi yok.harika bir kasa
  • quote:

Corsair Obsidian 800D

çok iyi kasa cosmos bu kasanın yanıda hikaye

İNCELEMELER
    Corsair Obsidian 800D Full Tower *
    Corsair Obsidian 800D
    Corsair Obsidian 800D Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 26 Şubat 2010; 17:43:36 >

• ben de çok istiyorum bu corsair 800D' den.. ama çok pahalı gerçekten.. 700D' yi bekliyicem artık ne yapayım :))
  • Haf alsana sen yigit kardeş , 932 yi bi güzel ultraviyolersin
  • değmez yaw 360 TL' ye haf 932..

büyük ihtimalle 700D' de 400 TL civarından gelir onu alırım.. sırft elimdeki rc 690' a 5970 sığmıyor diye almıyorum :P
  • Tabi para var huzur var , senin yerinde olsam büyük ve ucuz server kasaları var , zaten mod seviyorsun kapsana ucuz yollu bir tane. Bu 600D-700D çok kaliteli ama çok pahalı.
  • yaw 5970 işin şakası.. nereye alıyorum.. eh eh..

700D' ye takıldım ben. başka kasa görmez şimdi gözüm
  • Kasanın içi çok muazzam. TT BMW ile arasında kalınabilir dermişim ama diğeri iki katı neredeyse fiyatta.

• Ben daha yeni cosmos s aldım ve çok ama çok memnunum çok güzel ve harika bir kasa bir arkadaş bana 800d yi önermişti forumda açtığğım konuda. 800D gerçekten çok kaliteli bir kasa fakat benim gözüm genede cosmos s e gitti hava soğutma yönünden 800D yi pek gözüm tutmadığı için almamıştım.
  • Kasa harbiden devasa bişey aynı zamanda kalitelide ama fiyatını hakediyormu orası meçhul..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.