Şimdi Ara

Dell 2010 mali yılı dördüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Mini 5 isimli tablet bilgisayarı teknoloji tutkunları tarafından merakla beklenen Dell, 2010 mali yılı dördüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. 29 Ocak'ta sona eren dönemde Dell, satışlarını bir önceki yılın aynı dönemine göre %11, bir önceki çeyreğe göreyse %16 arttırarak 14.9 milyar dolar seviyesinde gelir elde ettiğini duyurdu. Açıklanan finansal tabloda Dell adına olumsuz görünen tek parametrenin, bir önceki çeyrekte %17.3 olan kar marjının %16.6'ya gerilemesi gösgeriliyor. Küçük ve orta ölçekli kurumsal çözümlerinde %18 büyüme hızına ulaşan Dell cephesinde paradan sorumlu üst yönetici Brian Gladden, faaliyet alanlarının tamamında güçlü bir gelir elde ettiklerini söyledi.


    2011 mali yılı için daha iyimser olan Dell, gelir beklentileriyle ilgili olarak herhangi bir tahmin açıkamasında ise bulunmadı.








  • kriz adamları teğet bile geçmemiş. tabi müşterilerini de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sotoxs

    kriz adamları teğet bile geçmemiş. tabi müşterilerini de.


    Kriz DELL markasını baya bir etkilemiştir. Daha önce HP ile rekabet ederken hızla büyüyen Acer markası ile rekabet etmeye başlamıştır.

    Yanlış ürün politikası yüzünden DELL birincilikten olmuş. Fakat eğer bu krizde böyle bir durum varsa ve ürün ekran kartları ön plandayken fırsata dönüşebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.