Şimdi Ara

RaidSonic USB 3.0 destekli yeni disk kutularını tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  


    Icy Box IB-230StU3


    Yerini alacağı USB 2.0 standardına kıyasla veri aktarım hızını 10 kata kadar arttıran USB 3.0 teknolojisine yönelik sürücü ve cihaz sayısı hızla artıyor. Henüz emekleme aşamasında olan ve üretim maliyetlerindeki gelişmelere paralel olarak önümüzdeki aylarda yaygınlaşması beklenen USB 3.0 standardı için çözüm hazırlayan isimlerden biri de komponent üreticisi RaidSonic.


    RaidSonic yaptığı açıklama ile geleneksel diskler ve NAND flash tabanlı SSD sürücüleri için hazırladığı yeni disk kutularını duyurdu. Firmanın yeni modellerinden Icy Box IB-230StU3 kod adlı çözüm Alüminyum kasaya ve 2.5-inç sürücü desteğine sahip. Satışına Mart ayında başlanacağı belirtilen USB 3.0 destekli disk kutusunun yurt dışı için son kullanıcı satış fiyatı 27 Avro olacak.


    USB 3.0 için seçenek sayısını arttırmayı planlayan RaidSonic, Nisan ayı içerisinde Icy Box IB-330StU3 isimli yeni bir disk kutusu duyurmayı daha planlıyor. Yukarıdaki modelden farklı olarak 3.5-inç disk desteği sunan çözüm, tahmin edilebileceği üzere USB 3.0 yani SuperSpeed USB standardıyla da uyumlu. Vidasız kurulum ve sarsıntısız kullanım için hazırlanan disk kutusunun açıklanan fiyatı ise 39 Avro.


    RaidSonic firmasının haberimize konuk olan sonuncu modeli ise Icy Box IB-RD4320StU3-B. Diğer modellerden farklı olarak iki adetr 3.5-inç sürücü desteğine sahip olan bu modelin RAID 0, 1 ve JBOD desteğine sahip olduğu belirtiliyor. Önümüzdeki aylarda satışa sunulması beklenen çift sürücülü Icy Box IB-RD4320StU3-B modeli içinse henüz açıklanmış herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.



    Icy Box IB-RD4320StU3-B ve IB-330StU3








  • Usb 3.0 yaygınlaşıyor.Üründe tatmin edici.Haber için teşekkürler.
  • Güzel ama bu marka türkiyede yok herhalde. Fiyatı daha da ucuzlayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.