Şimdi Ara

Danamics'den Sıvı Metal tabanlı yeni işlemci soğutucusu: LMX Superleggera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Danamics, Sıvı Metal tabanlı yeni soğutucusu LMX Superleggera'nın satışına başlıyor. Geçtiğimiz yılın sonuna doğru lanse edilen LMX soğutucusunun gözden geçirilmiş yeni versiyonu olarak tanımlanabilecek LMX Superleggera, 158.2 x 170.5 x 90 mm boyutlarında ve 1170 gram ağırlığında. Fansız tasarıma sahip olan ve Sıvı Metal'in ısı borularındaki dolaşımı için elektromanyetik pompa ile gelen soğutucu, 120mm çapında iki adet fanla donatılabiliyor. Her biri Bakır tabanlı ve nikel kaplı dört adet U formunda ısı borusuna ve çok sayıda Alüminyum yaprağa sahip olan soğutucu, kaslı görünümüyle dikkat çekmeyi başarıyor.


    Danamics LMX Superleggera, AMD veya Intel işlemcilerle uyumlu montaj kitiyle birlikte fansız olarak 119 Avro seviyesinden listelere girmiş durumda. 120mm fanla sunulacak versiyonunun da önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.










  • Sıvı metal tabanlı soğutucuların performanslarını çok merak ediyorum.

    son günlerde iyicene duyar olduk böle soğutucuları

    yaygınlaşıp fiyatları da uygun olursa hemen deneyeceğim
  • icerisinde bulunan hazne hakkında bilgisi olan varmı. ve sistem sıvı ihtiyacını nereden karşılıyor geri gödünüşüm mü var.

    birde sıvı artık pert oldugu dileyim nasıl deyişçek nereden temin edilcek
  • 119 Euro...
    Türkiye fiyatı daha fena olur.

    Su soğutmayla kıyasla ne kadar iyidir acaba?
  • Anakartı cart diye ikiye ayırır bedava verseler takmam birde anakarttanmı oliyim.. yada uzay montaj kullanıcan bunu .. olmadı kasayı yan yatırıcan..başka türlü neo anakart kas mı yapcak bu dambılla... (nasıl yazılır bilmiyorum :)
  • İnternette incelemesi mevcut, heatpipe soğutuculardan daha iyi evet, fansız olarak çalıştırıldığında min 30dk süreli loading lerde çakıyormuş sistem, ve su soğutmadan daha iyi değil, üstelik nerdeyse hazır su soğutma kitlerinin fiyatına fansız satılıyor, ayrıca AM3 board larda ilk 3 ram slotunuda engelliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity -- 18 Şubat 2010; 3:04:29 >
  • 1170 gram cok fazla sonucta bunu anakart tasıyacak bunu taktıktan sonra insan kasayı yerinden oynatmaya korkar acıkcası..
  • Ağırlığını geçtim boyutları da çok büyük bunu takınca benim kasanın kapağı kapanmaz gibime geldi

    Bide tabanı kalitesiz gibi duruyo Tabi f\p durumu önemli
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 8 Temmuz 2010; 11:50:29 >
  • 17 cm~ boyu 15cm~ eni ve 1kg100gr~ ağırlığı olan bir soğutucu nekadar iyi bir performansa sahip olsada dikey konumlandırılmış kasalar için pek uygun görünmüyor uzay kasa yapsan bu sefer chip set ve gpu gibi parçalarıda biraz daha soğutmak gerekiyor uzay montajın güvensizliğide cabası 500 gr hafifletip 7 cm kısaltsalar 5-6cmde daraltsalar olabilir belki ama şimdi çok işlevsiz görünüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DavutGENC

    icerisinde bulunan hazne hakkında bilgisi olan varmı. ve sistem sıvı ihtiyacını nereden karşılıyor geri gödünüşüm mü var.

    birde sıvı artık pert oldugu dileyim nasıl deyişçek nereden temin edilcek


    potasyum,sodyum karışımı,yurtdışında güneş enerjisinden elektrik elde etmek içinde aynı madde kullanılıyor diye biliyorum.Isıyı iyi depolama özelliği var tabi kullanıldığı yer böyle küçük bişey değil bayaa büyük bi santralde
  • kısaca tuz yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.