Şimdi Ara

Hdmi bağlantıda görüntü var ses yok(önceden vardı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
66.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dün bilgisayarımda vista yüklüydü ve bilgisayarımı hdmi kablo ile lcd me bağladığımda hem sesi hem görüntüyü alabiliyordum. bugün win7 yükledim. ancak şuan sesi alamıyorum. realtek in en son hdmi audio driver ını indirdim ve yükledim bilgisayar yeniden başlamadı uzun süre açılıp çat kapanıyordu. en sonunda kurtardım sistemi geri aldım. şimdi o driver ı yüklemeye korkuyorum. ne yapmam lazım acaba eskisi gibi lcd den ses alabilmek için? veya bu driver işini nasıl çözerim ??

    bu arada bu konu ile ilgili yazıların birçogunu okudum o yüzden driver lara felan yöneldim ama bana çare olmadı yardımcı olursanız sevinirim.



  • http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

    aynı soru bendede oldu 7870 var bende link de var ati hdmi driver diye 3. sıradaki onu kurdum reset ati ,duzeldi sorun kamadı benim anakartada hdmi girisi var oda realtek driver kuruyodun anakartın hdmi i calısıyor fakat ati ekran kartının hdmi i ses vermiyordu sadece gorutu var garip bir olay sonundaduzeldi eyv.




  • http://218.210.127.131/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
    adresinden işletim sisteminize uygun driver'ı indirin.
    yükledikten sonra önce pc'yi açın ve sesin gelmesini bekleyin.
    sonra da tv'yi açın.
    tv'yi otomatik görüyor.
    denetim masası-ses-kayıttan yürüt ayarlarından hdmi output'u varsayılan yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliok -- 20 Nisan 2013; 9:13:06 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.