Şimdi Ara

Nokia 5800 Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia 5800 Türkiye uzun bir müddet durağan kaldıktan sonra tekrar eski hızıyla paylaşıma ve gelişmeye devam ediyor. Sadece Nokia 5800 için değil, Nokia X6'nız ve Nokia N97'niz için de şimdilik Nokia 5800 Türkiye'yi takip edebilirsiniz ama yeni projelerimiz de yolda.

Lütfen düşüncelerinizi ve isteklerinizi Facebook Sayfamızı beğenip duvarımıza yazarak veya info@5800tr.com adresine mail göndererek bize iletin.

2-3 günde bir eklenecek içerikler içinwww.5800tr.com'u sıklıkla ziyaret etmeyi unutmayın.

Nokia 5800 Türkiye

Nokia 5800 Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biojudas -- 26 Ocak 2011; 22:57:51 >

• Emeğine sağlık demek istiyorum , böyle güzel paylaşımlara ve çalışmalara ihtiyaç var
    Bol reklam almanı tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 17 Şubat 2010; 22:15:31 >
  • sağol dostum çok güzel olmuş EQ nun elle ayarlandığını senden öğrendim yoksa bilmiyordum
  • emeğine sağlık dostum takipçin olacağım ben de
  • Sağolun arkadaşlar,inanın bu gibi güzel yorumlar duymak beni çok mutlu ediyor,daha bir gaza gelip yazı eklemeye çalışıyorum.Öneri ve istekleri duymaktan mutluluk duyarım.
  • Birkaç forum ve sitede arkadaşlara da tanıtım yaparım , cihazı ilk almış ve belki de hiçbirşey
    bilmeyen arkadaşlar var onlar için tam bir ilaç olacak
  • Hayırlı olsun. s60 v5 kullanan herkesin siteye girip bakması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia 6600 symbian v.?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçeriği zaten kullanıcılar hiç bir şey bilmiyormuş gibi yapmaya çalışıyorum,forumlarda gördüğüm en büyük sıkıntı anlatım yapılırken karşıdakinin bir şeyler bildiği hissiyle yapılması.Halbuki telefonu alan bilgisayar ve telefon konularıyla tamamen alakasız biri de olabilir,adam symbian bilmek zorunda değil,haksız mıyım :)

İçerik henüz eksik ama eğer özellikle istediğiniz konular ve anlatımlar var ise buradan bana bildirebilirsiniz.

Saygılarımla.
  • Tebrikler hayırlı olsun :)
  • Teşekkürler
  • linklere alternatif verirsen daha iyi olur dostum
  • Mesela şunu da ekle istersen " Yes " tuşuna basılı tutulduğunda ses komutları devreye giriyor.
    İstediğin uygulamayı sesle konuşarak açabiliyorsun , hatta " saat kaç " diye sorduğunda
    saati söyleyen bir adam çıkıveriyor saati söylüyor, bu ve benzeri v.s.

Cihaza ilk format atıldığında dahili sözlük programı içerisinden türkçe desteği yüklenmesi gerekiyor
    sözlüğü açtığında türkçe yüklenmesi gerekiyor.Hatta daha sonra sözlük içerisinde kelimeleri türkçe
    dinleyebiliyorsun.

Mesela yine ilk formattan sonra gömülü İnternet tarayıcısı içerisinde ayarlardan açılır pencereleri etkinleştirmek
    gerekiyor birçok sitede sayfalar açılmıyor çünki , yani örnekler artırılabilir eğer uygun görürsen bunları da
    paylaşırız , istersen eklersin , kolay gelsin başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 18 Şubat 2010; 22:10:11 >

• Teşekkürler,aslında dediğim gibi 5800'ın uzmanı haline geldim de vakitsizlikten içerik ekleyemiyorum,bu söylediklerin hatırlatma anlamında iyi oldu bunları da eklerim en kısa sürede.Sitede gördüysen ev ekranı kısayolları vardı,onları bilmeyen o kadar çok kişi varmış ki inanamazsın :)

İnternet tarayıcısını da hiç kullanmıyorum,kullanılmasını da tavsiye etmiyorum,piyasadaki opera ve skyfire 3-5 kata kadar daha iyi sonuç veriyor kendi tarayıcısından.Opera'da Sekmeli Gezinti seçenekleri de mevcut.

Kameram tamirden geldiği zaman böyle ipuçlarını videolu olarak koyacağım ki daha anlaşılır olsun.

Yardımın için teşekkürler.
  • Güzel, takip edicem
  • Kardeş blog harika olmuş. Ellerin DertGörmesin.
    Bende 5800'ı ilk alanlardanım ve okadar çok şey gördüm okudum denedim. Resmen uzmanı oldum.
    Hatta 3-4 arkadasa dahi aldırdım telden 1sorunları felan oldugunda bana soruyorlar :D
    Dedıgım gıbı blog süper olmuş bu konuda sana yardımcı olmak isterim .. Bu blog gelişsin büyüsün .. İsterim.
    Evde boş vaktım bol ve baska ınsanlara yardımcı olmayı sevıyorum .. Eğer sende uygun görürsen PM den bu işi konuşalım.
  • İlginiz için teşekkür ederim.Blogun gelişip büyümesi konusunda şüpheniz olmasın,zamanla en kaliteli içerikler eklenecektir.

İçerik konusunda çok titiz olduğum için tek başıma geliştirmekten yanayım açıkçası.Ayrıca internette zaten pek çok yerde verilen açıklamaları da eklemekten kaçınıyorum aslında,o kişilerin emeklerine saygısızlık etmemek için.

Ancak özellikle içeriğe eklenmesini istediğiniz bir konu varsa buradan bana bildirebilirsiniz.Böylece konu da canlı kalacak ve insanlar blog'tan daha çok haberdar olacaklardır.

İleride blog büyürse ve kontrolde tutmak anlamında sıkıntı olursa,moderatör alımları gerçekleşebilir.Bu durumda sizinle iletişim kurulacaktır.

İyi akşamlar.
  • Hocam eline koluna sağlık..
    Biraz inceledim gerçekten güzel bilgiler verilmiş..
  • Teşekkürler.

Akşam saatlerinde Wordpress'ten kaynaklanan bir dalgalanma yüzünden siteye girilemedi ama şu anda bir sıkıntı yok.
  • Ellerinize sağlık , teşekkürler.
  • site güzel isterseniz içeriğin artması için kendi hazırladığım bir video convert rehberinide ekleyebilirsiniz. linkler uploading sitesi 15 dk. kilit koyması iyi olmamış. rapid olsa daha iyiydi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36480944/mpage_1/f_/key_mali22//tm.htm#37740317
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.