Bilgisayar şu an klavyede 3 tuşa birden basmama izin vermiyor bunu nasıl kapatabilirim acaba?
denetim masası erişebilirlik seçeneklerini incele orda klavye ile ilgili ayarlar var..
biraz daha açar mısın, hangisinden yapacağım
tam olarak hangisi, bulamadım bir türlü
acil lazım lütfen
üç tuş yada dört tuş aynı anda basma olayı donanımsal bi özellik diye biliyom ben yani senin klavye desteklemiyo olabilir... diye biliyom yanlışsam arkadaşlar düzeltsin
microsoftun klavyesi, daha önceden yapıyordu,eski bir klavye de değil sonuçta, nie böyle yapıo anlamadım, bir bilen yardım etsin.
Bilgisayar şu an klavyede 3 tuşa birden basmama izin vermiyor bunu nasıl kapatabilirim acaba?
sorununu anlayamadım ben. nasıl üç tuşa basmana izin vermiyor.???
izin vermiyor derken..yapı$kan tu$lar gibi bi mesaj mı alıyorsun..
oyunlarda mesela üç tuş aynı anda basınca board dan bi ses gelir diit diye oyunda yada programda o üç tuşa aynı anda basınca birşey olması gerekirken arkadaşın makinede çalışmıyo bu olay demek istediği bu
aynen öyle, üç tuşa basınca dit dit die ses geliyor, bir şey olmuyor, yapışkan tuş uyarısı gelmio, büyük ihtimalle onunla ilgili bir şey
5kere shift tu$unu üstüste bas..gelen pencerede ayarlar de..ordaki yapı$kan tu$ süzme tu$ ayarlarını deği$tir..pcde oyun olmadığı için deneyemiyorum..
evet klavye desteklemiyor olabilir.Çünkü aynı sorunu bendede yapıyordu,klavyeyi değiştirdim sorun gitti
ARKADASLAR YAPISKAN TUSTAN KAYNAKLANIYOR MESALA BİR TUSA DURMADAN BASILI TUTUNCA NASIL YAPISKAN TUSLAR AKTİF OLUYORSA BUDA ONDAN SANIRIM YAPISKAN TUSLARI PASİF HALE GETİR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme