Şimdi Ara

klavyede üç tuş basma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar şu an klavyede 3 tuşa birden basmama izin vermiyor bunu nasıl kapatabilirim acaba?

• denetim masası erişebilirlik seçeneklerini incele orda klavye ile ilgili ayarlar var..
  • biraz daha açar mısın, hangisinden yapacağım
  • tam olarak hangisi, bulamadım bir türlü
  • acil lazım lütfen
  • üç tuş yada dört tuş aynı anda basma olayı donanımsal bi özellik diye biliyom ben yani senin klavye desteklemiyo olabilir... diye biliyom yanlışsam arkadaşlar düzeltsin
  • microsoftun klavyesi, daha önceden yapıyordu,eski bir klavye de değil sonuçta, nie böyle yapıo anlamadım, bir bilen yardım etsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    13 yıl önce açıldı
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: vladivostox

Bilgisayar şu an klavyede 3 tuşa birden basmama izin vermiyor bunu nasıl kapatabilirim acaba?

sorununu anlayamadım ben. nasıl üç tuşa basmana izin vermiyor.???
  • izin vermiyor derken..yapı$kan tu$lar gibi bi mesaj mı alıyorsun..
  • oyunlarda mesela üç tuş aynı anda basınca board dan bi ses gelir diit diye oyunda yada programda o üç tuşa aynı anda basınca birşey olması gerekirken arkadaşın makinede çalışmıyo bu olay demek istediği bu
  • aynen öyle, üç tuşa basınca dit dit die ses geliyor, bir şey olmuyor, yapışkan tuş uyarısı gelmio, büyük ihtimalle onunla ilgili bir şey
  • 5kere shift tu$unu üstüste bas..gelen pencerede ayarlar de..ordaki yapı$kan tu$ süzme tu$ ayarlarını deği$tir..pcde oyun olmadığı için deneyemiyorum..
  • evet klavye desteklemiyor olabilir.Çünkü aynı sorunu bendede yapıyordu,klavyeyi değiştirdim sorun gitti
  • ARKADASLAR YAPISKAN TUSTAN KAYNAKLANIYOR MESALA BİR TUSA DURMADAN BASILI TUTUNCA NASIL YAPISKAN TUSLAR AKTİF OLUYORSA BUDA ONDAN SANIRIM YAPISKAN TUSLARI PASİF HALE GETİR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.