Şimdi Ara

gs mobile GS1905 tarifesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gs mobile gs1905 tarifesi 28 subattan sonra kendı aramızda 1905 dk bedava konusma durumu bitiyor mu bilgisi olan varmı ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_c_g -- 15 Şubat 2010; 19:07:52 >



  • http://forum.donanimhaber.com/m_37560874/tm.htm

    linkine girip bir inceleme ve baştan sona okuma yaparsanız ekstra bilginiz de olacaktır.

    www.GSMobile.com.tr sitesinde tarifenin kısaca açıklaması şu şekilde:

    GSMobile’ın avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!



    Artık 150 kontör değil sadece 100 kontör ve üzeri yükleme karşılığı tüm GSMobile’lılarla 1905 dakika ücretsiz görüşüp, diğer yönleri dakikası sadece 1 kontöre arayabileceksiniz!



    GSMobile içi ücretsiz görüşme süresi* 1905 dk*
    GSMobile içi (1905 dk aşımında) 1 kontör / dk
    Diğer yönler 1 kontör / dk**
    SMS 1 kontör / SMS**





    Fiyatlar yurt içi aramalar için geçerlidir.



    * 1905 dakika GSMobile içi hediye konuşma süresi, 28 Şubat 2010 tarihine kadar tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklendiğinde, faturalı ve faturasız tüm GSMobile tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye konuşma süresi aşımı durumunda ya da 100 kontör altı yüklemelerde geçerli olan GSMobile içi fiyat 2 kontör/dk’dır.

    ** Belirtilen fiyatlar, tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklendiğinde ve 30 gün boyunca, ev, iş, diğer operatörler ve diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalarda ve SMS’lerde geçerlidir. 100 kontör altı yüklemelerde geçerli olan indirimsiz fiyatlar ise; Ev, iş ve diğer operatörler yönüne yapılan aramalarda 3,2 kontör/dk, diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalarda 3 kontör/dk ve SMS 2 kontör şeklindedir.

    Bu tarifenin kontör atış periyodu indirimli tarifede GSMobile içi aramalar için 60, indirimsiz tarifede 30; indirimli tarifede GSMobile tarifeleri haricindeki tüm yönler için 60, indirimsiz tarifede, diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalar için 20; ev, iş ve diğer operatörlere doğru yapılan aramalar için 15 saniyedir.

    GSMobile içi hediye dakikalar 30 gün geçerli olup; kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinmektedir


    Bu tarife,sevgililerin kendi aralarında yada benzeri şekilde kendi aralarında ayda çok fazla konuşan kişilerin en çok tercih ettiği tarifedir.Çok yoğun ilgi

    görmüştür.Bu tarifede sadece 2 kişi arasında değil,GSMobile kullanan tüm kişilerle 1905 dakika ücretsiz konuşabiliyorsunuz.

    Dikkatinize sunmak isterim,1905 bedava kontör değil bedava 1905 dakikadır,yani bedava dakika olması çok büyük avantajdır ayrıca.Tarifenin çok

    avantajlı olduğunu farkeden iyi araştırmacı kişiler,gruplar halinde bu tarifeye geçmektedirler.Çünkü 150 değil,sadece 100 kontör yüklemeleri karşılığında

    1905 dakika kazanıyorlar ve 1 ay sonunda,yükledikleri 100 kontörün kendilerinde kaldığını,kazançlı olduklarını anlıyorlar.

    Tarifenin diğer farklı avantajı,heryöne sms ücretinin sadece 1 sms olmasınıdır.

    TARİFENİN OLUMSUZ YANI İSE 28 ŞUBATTA KAMPANYANIN BİTECEK OLDUĞU YAZILI OLMASIDIR.BENİM DÜŞÜNCEM BU TARİH UZATILACAKTIR.YADA DAHA AVANTAJLI BİR TARİFEYE ÇEVRİLECEKTİR.ÇÜNKÜ GSMobile HEDEFİ 400 BİN OLARAK AÇIKLANDI,HEDEF 400 BİN İSE BİZİ ÇOK HARİKA KAMPANYALAR VE TARİFELER BEKLİYOR DEMEKTİR.BU TARİFENİN SÜRESİ YAKIN DİYENLERE 10 NUMARA KAPTAN TARİFESİNİ ÖNERİYORUM,28 ŞUBATTAN SONRA EĞER KAMPANYA UZATILIRSA,1905 TARİFESİNE GEÇMEK ÜCRETSİZ,GEÇEBİLİRSİNİZ.




  • Yani sitede yazılanlar 1905 dakika hediyenin biteceği anlamında mı? Ben kontör yükleme şartının 150 olacağını düşünüyorum. İnşallah en kötü ihtimalde bu olur. Bu tarifeyi çok beğeniyorum. Umarım bitmez. Biterse gene yeni arayışa girerim.
  • evet bende anlamadım bıtcek mi yoksa 150 kontur mu yapcaklar
    quote:

    Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

    Yani sitede yazılanlar 1905 dakika hediyenin biteceği anlamında mı? Ben kontör yükleme şartının 150 olacağını düşünüyorum. İnşallah en kötü ihtimalde bu olur. Bu tarifeyi çok beğeniyorum. Umarım bitmez. Biterse gene yeni arayışa girerim.
  • Bunu ben de merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.