Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olaya fransız kaldım ne jelatininden bahsediyorsunuz nasil yani nerdeki jelatin ?
  • arkadaşlar lütfen kavga edecekseniz lütfen pm den yapın bize yakışmaz böyle şeyler hayatta daha güzel şeyler var lütfen..
  • Lütfen konu ile ilgili tartışmalarınızı Donanım Haber Forum kuralları ve saygı çerçevesinde sürdürün. Kişisel tartışmalarınızın yeri burası değildir...!

• Mesajları uçmuş.
    Moderatör arkadaşların hızlı ilgisinden ve gereğini yapmalarından ötürü kutluyorum.
    Teşekkürler.
    (aramızda kalsın ben ispiyonladım. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 20 Eylül 2005, 10:57:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Ben olaya fransız kaldım ne jelatininden bahsediyorsunuz nasil yani nerdeki jelatin ?

Olay şuki ranilin daha önce koyduğum fotoğraflarda notebookun önkısmındaki infrared alıcısının olduğu yerin üstünde çizilmesin diye jelatin gibi bir plastik parçası vardı.Yani ilk kullanımda çıkarıp atman gerekiyor.
    işte o jelatini çıkarıpta yeni 2 tane fotoğraf koyduk.
    Olay budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Mesajları uçmuş.
    Moderatör arkadaşların hızlı ilgisinden ve gereğini yapmalarından ötürü kutluyorum.
    Teşekkürler.
    (aramızda kalsın ben ispiyonladım. )

Vay vay vay.. Gören de sanıcak ki bir tek benim mesajlarım silinmiş..Senin seviyesiz ve hakaretlerle dolu mesajın nerde? Yok.. En son kimin mesajı, uslup çerçevesinde olduğu için silinmeden kalmış? Peki kimin mesajı, insan gibi cevap veremeyince hakaretler yağdırdığı için silinmiş..

Olay kapanmıştır... Buna rağmen hala konuyu uzatırsan da sen bilirsin..

PS: Hem kendiminkinin hem de senin mesajlarının haklı olarak silindiğini taa sabah gördüm. Bunu sadece haklı olarak yapılmış bir müeyyide olarak düşündüm ve olayı uzatmamak için de altına birşey yazmadım. Bakıyorum, sen hala, üstelik bir de açık açık YALAN söyleyerek (sanki bir tek beni mmesajlarım gitmiş gibi) konuyu uzatmaya çalışıyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iasonion -- 21 Eylül 2005, 12:04:58 >

• iasonion lütfen :)
    Huhukomsu boşverin tm,topiği değiştirelim isterseniz en güzel kavga nasıl yapılır falan hııı??...
  • Arkadaşlar;

Eğer ceza almak istemiyorsanız mesajımdan sonra ikili tartışmaları bırakın lütfen. Birbiriniz ile alıp veremediğiniz birşey varsa lütfen PM ile halledin sorununuzu. (PM den olsa bile küfür ve hakaretlere ceza verildiğini de unutmayın lütfen)
  • Burdan tekrardan moderatör arkadaşlara ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum.
    Diğer arkadaşlarada tavsiyem moderatör arkadaşların söyledikleri gibi yapmaları.
    " Topic'ler içerisinde hakaret, aşağılama ya da benzeri bir post ile karşılaşırsanız cevap vermek ya da uyarmak yerine, kişi ile hiç bir şekilde polemiğe girmeden, sadece şikayet butonunu kullanmanızı rica ediyoruz."

Şikayet tuşunu birazcık geçte bulsam sizin içinde yararlı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 21 Eylül 2005, 12:58:37 >
  • Tamam simdi anlasildi diyorum benim gormedigim bir jelatin mi var ortalikta
  • Casper cpw2000 7685b modelini düşünenler olursa liste fiyatından 20 30 $ indirimim olabilir.. İzmir de olanlar içinde servis ve satış konusunda yardımcı olabilirim.. Çankaya da Akay Net firması var Casper bayisidir teknik servisindeki kişi de yakın arkadaşımdır.

Bilginize
  • mustime,pazarda bu dediğin laptop yokki!bir kaç güne kadar anca gelecek.olmayan bir mal için pazarlık ya da fiyat vermek ticaret ahlakına aykırıdır! :))
  • wolkywolky dun gizerlerdeydim siparis verdim hafta sonu kesin gelecekmis bizim bil. lar... bu arada senin msn i aldım hatundan... beraber gidelim gelince. wireless ,kızılotesi, optik surucu ,olu pixeli falan kontrol ederiz...
  • tutankhamoon ok?
  • Selam arkadaşlar foruma ilk mesajım :)

Bende uzunca yaptığım araştırmalar sonunda Casper CPW2000 'i almaya karar verdim. Bugün de gidip 1.73 Ghz olan modelinin kasasını ıvırnı zıvırını inceledim. Kasaları aynıymış bu serinin. Yarın da CPW2000'i alıyorum.

Bugünkü izlenimleri paylaşmak istiyorum sizlerle...

Öncelikle bu klavye konusuna benim çok kafam takılmıştı. Fazla yukarda olupta ekranı çizdiği söylentisini ben bizzat gidip yalanladım. Klavye hiçte yukarda değil. Bugün Casper'ın da bölge müdürlüğüyle görüştüm bu konuyu. Eğer klavye yukarda ise montaj hatasından kaynaklanıyormuş. Böyle bir durumda Casper Yetkili bayileri sorunu çözebilirmiş. Eğer böyle bir sorununuz varsa o yükseklik normal değil, bir casper yetkili servisine uğramanızı öneririm.

Klavyeyle ilgili bir diğer konu ise esnekliği. Şimdi öncelikle klavyeyi mıncıkladım ve öyle içeri göçme durumu söz konusu değil. Ama şu var eğer önünzdeki laptop klavyesini 1996 yılında ki IBM marka Pentium 100'ünüzün klavyesiyle karıştırırsanızda normal olarak esneme söz konusu. Özellikle gündeme gelen ESC ve F9 tuşlarının olduğu yerlerde ki esneme de kabul edilebilir limitler arasında. Şu var bence bu esneme payı bilerek bırakılmış çünkü sert kullanmaya başladığınızda laptop'ın altında ki sert paneli hissediyorsunuz. Yani benim görüşüm klavyeye sert kullanım için bir esneme payı bırakıldığı yönünde.

Ekranın clips'i olmayışı eksi bir durum gerçi neden böyle yapmışlar onu bilmiyorum. Ama ekranı panele indirdiğinzde ekranı birşeyin tuttuğunu hissedebilirsiniz. Ekranın kenarlarına koyulan plastik darbe emici parçalar da ekranın darbe yemesini önlüyor ama şu bir eksidir ki zamanla ekranı tutan o sert mekanizma esneyeceği için biraz daha geniş ve büyük darbe emici plastik malzemeler kullanılmalıydı ve bunların yenisiyle kolaylıkla değiştirilebilme imkanı olmalı diye düşünüyorum. Bunu da notebook'a özel tasarlayıp üreteceğim cırt cırt lı bant sayesinde çözmeyi planlıorm.

Laptop'ın sağ tarafında kalan çıkışlar rahatsız edici ama ben oraya bir kablo toplayıcı aparat monte etmeyi düşünüyorum. Sanırım bu problemi çözer.

Şimdilik bu kadar. Yarın notebook'u aldıktan sonra 3DMark ve PCMark skorlarıyla beraber resim ve detayları eklerim.

İlgilendiğiniz diğer detayları iletirseniz seve seve sizlerle paylaşırım...

• quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

tutankhamoon ok?

wolky hayırlı olsun galiba geldi makinen bakalım belki bende alıp giderim ünv. doğru tekrar hayırlı olsun
  • herkese selam.arkadaşlar sonunda casperımı aldım allah herkese nasip etsin.ürünü ilk gördüğümde gerçekten muhteşem bir alet düşüncesine hemen kapıldım öylede gitti zaten.sonra bilgisayarı açtık windows aktivasyonu yapılması için ve bir baktım ekrana bir tane ölü pixel :((( eywaah dedim.ama aldığım yerdeki yetkili arkadaş saolsun duruma hemen el attı,ve anından yenisi ile değiştirildi tekrar aktivasyon yapılması için kontrol ettiğimizde herşey yolundaydı evet.hemen ekran arızalı bilgisayarın remi söküldü ve benim bilgisayara takıldı.dün gece yaptığım ilk kontrollerde herşey yolunda ve normal.arkadaşlar size birşey soracağım bu fan konusunda bana pm atabilir misiniz?bu üründen olanlara sormak istediğim sorular var!!ranilin huhukomsu!! volkan374@hotmail.com

neyse şimdilik herşey yolunda herkese tavsiye ederim...sevgiler

• hayırlı olsun diyeyim sana güle güle kullan.

topiğin başlığı neden değişti?
  • Arkadaşlar ben de bu makineden bir tane almayı düşünüyorum.Size birkaç tane sorum var:

1 - Makineyi fazla kastırmadan(surf, müzik dinlemek etc.) pil ne kadar süre gidiyor?
    2 - Bu 6 kanal ses olayı tam olarak nedir? 5+1 sistemimizi bağlayabilecek miyiz?
    3 - Ben biraz kalın gördüm makineyi.Ağırlığını ölçen filan var mı?
    4 - Adana'dan alan arkadaş varsa "ne kadar indirim, promosyon filan yapmışlar" biliyorsa bir zahmet yazarsanız sevinirim. Teşekkürler...
  • mczaga teşekkür ederim.fan konusunuda hallettim çok çalışıyo gibiydi sanki ama bi kaç bişe yaptım halletim,neyse arkadaşlar ürünü alalı daha 2 gün oldu ve oldukça yeterli bir kaliteye sahip,herkese tavsiye ederim..sevgiler..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.