Şimdi Ara

KGB ARCHİVER OLAĞAN ÜSTÜ SIKIŞTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
6.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum bu programı bileniniz varmı ama harika bir şekilde akıl almaz bir biçimde 600mblık dosyayı sadece 64KB'a düşürdüğüne şahit oldum(GTA SANANDREAS)ama intten 64kba indirdiğim san. çalışmadı ve bazı pclerde çalışıp bazı pclerde çalışmama durumu varmış bilen biri varmı acaba

KGB ARCHİVER OLAĞAN ÜSTÜ SIKIŞTIRMA

ayrıca şuan kendi pcmde çektiğim bi resmi programın işte delil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 14 Şubat 2010; 23:46:08 >

• ayrıca tabiki sıkıştırırken veya rardan çıkarırken çok uzun süre alıyor 4 saat gibi
  • GTA 4
    3MB ;)
  • sendemi biliyorsun bunu ama olmadı işte bende acaba neden çıkarttım ama setup gta san da hata verdi
  • isteyen olurssa san'ın linkini atarım pmden

ayrıca sanırım virüs yok kasper2010 kullanıyorum uyarı filan vermedi tarattım
  • Bu programı geliştirirlerse ttnet batar.bana pm atarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonjin -- 14 Şubat 2010; 22:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonjin

Bu programı geliştirirlerse ttnet batar.bana pm atarsan sevinirim.

program iyimiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu program doğru sıkıştırıyor ama sıkıştırırkende öldürüyor

%99 unda da çalışmama durumu var çoğunluklada çalışmıyor yapılan dosyalar sıkıştırmak 2-3 saat açmak 2-3 saat ve sonunda çalışmayan bir dosya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Bu program doğru sıkıştırıyor ama sıkıştırırkende öldürüyor

%99 unda da çalışmama durumu var çoğunluklada çalışmıyor yapılan dosyalar sıkıştırmak 2-3 saat açmak 2-3 saat ve sonunda çalışmayan bir dosya

hadi ya ama şuda varki bi forum sitesinde gördüm aynı linkten indirenlerin yarısı çalıştırmışlar

ayrıca pm atacaklarım indirdikleri dosyadan programı kursunlar sonra klasördeki o sıkışık dosyayı çıkartsınlar hepsi bu umarım çalışır sizde

• quote:

Ben Bi Kere 1.40GB 1 MB Sıkıştırmış Adam 2 Saatte Açtım Windows Vista Vardı ve Çalıştı
  • çalışmıyor bunlar boşu boşuna uğraşma. 64 kb a indirmek imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

çalışmıyor bunlar boşu boşuna uğraşma. 64 kb a indirmek imkansız.

kardeşim tamam çalışmıyor diyebilirsin ama 64kb'a indirmek imkansız diyemezsin denedim 600mbtan bile çoktu bende çok şaşırdım ve devrim bir program ama dediğim gibi okuduğum sitede bendede olduğu gibi %50lik kısımda çalışmama sorunu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TractorCpu

quote:

Ben Bi Kere 1.40GB 1 MB Sıkıştırmış Adam 2 Saatte Açtım Windows Vista Vardı ve Çalıştı

evet ama video film resim gii dosyalarda bu kadar etkili deil bence zaten video ve resim deilde bi tek oyun ve film önemli olan

• PM atarsanız sevinirim...
  • pm yollandı hepiniz ilgilendiğiniz için çok saolun

ayrıca böyle oyunlar yayınlayan bir kaç yabancı site buldum ama indiremedim baktım üyelik filan istiyordu

takılan filan varsa yazsın ltfn
  • şifreyi söylemeyi unuttuklarım yazsınlar ltfn unutmuşum şifreyide
  • PM
  • pmyi yolladım umarım sizde çalışır bol şanslar herkeze
  • pm
  • pm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.