Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
286.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitana ile deniyorum zaten ama fazla uçmadım işte. Tam ahmaklık yaptığım.

YouTube'da ki eleman bile Kitana ile alıyor o achievement'i.

Bu arada XBOX360 için 2 oyunum daha geldi demin. Obaaaa. İyi açıldım bu 2 hafta. Sonum hayır ola. ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

1-2 gündür Sonya ile kastım kendimi practice'de comboları filan ezberledim.Dün kendimi biraz sınıyım dedim girdim online maca sub-zero aldılar adam sureklı kalıp bırakıyor elim kolum bağlandı sonya ile.Sonya ile subzero nun kalıp bırakmasına yapabılecegım bısey varmı ?

Birde şu babality ve flawless victory noluyor yav ?

Babality bebeğe dönüştürüyor karşıdakini yapabilmen için hiç gard almadan (R2) ye basmadan dövmen lazım..

Flawless victory ise hiç damage almadan karşıdakini dövmen gerekiyor

Teşekkurler hocam

• yok kardesim yok ranked kasilmaz adamin 510 win 8 lose war dc atiyor son vurusta nicki the_unknown_ss ana avrat kufrettim msj dan adamda tik yok bu dc lere agir ceza gelmesi lazim.
  • Modemin fişini çekiyorlar veya direk çıkıyorlar benim için farketmez yazıyor benim win kısmına ama +5 -5 gibi birşey olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 27 Mayıs 2011; 14:41:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicarpio

yok kardesim yok ranked kasilmaz adamin 510 win 8 lose war dc atiyor son vurusta nicki the_unknown_ss ana avrat kufrettim msj dan adamda tik yok bu dc lere agir ceza gelmesi lazim.

Disconnect mi attı o eleman :) ruhsal sorunları var bence o tiplerin, oyun olduğunu unutuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 27 Mayıs 2011; 14:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

yok kardesim yok ranked kasilmaz adamin 510 win 8 lose war dc atiyor son vurusta nicki the_unknown_ss ana avrat kufrettim msj dan adamda tik yok bu dc lere agir ceza gelmesi lazim.

Disconnect mi attı o eleman :) ruhsal sorunları var bence o tiplerin, oyun olduğunu unutuyorlar

sanırım disconnect demek abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

quote:

sonradan ayıktım, alıntıyı düzelttiğim an cevaplamışsın
    bana pek denk gelmedi Disconnect atanlar, gerçi top topu 80-90 küsür maç yaptım ondan olabilir, disconnect atmadan .

RANKED 1-ON-1 WINS: 81
    RANKED 1-ON-1 LOSSES: 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 27 Mayıs 2011; 14:59:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bana pek denk gelmedi Disconnect atanlar, gerçi top topu 80-90 küsür maç yaptım ondan olabilir, disconnect atmadan 83 W 12 Lose civarı yapmışım bravo bana :) oyunu iyi oynasam ne olacak merak ediyorum.

abi o değil finallerim var diye oyunu almıyorum parasını ayırmıştım önceden. az önce ablamla eski günleri yad edelim diye demodan 2 maç yaptık, çocukken beni sürekli yenen ablamı yerden yere vurdum, fatalitylerden bir potpori yaptım sabırsızlanıyorum haftaya "GET OVER HERE". artık kardeşine yardımlarını esirgemezsin abi kombo eğitimi almak istiyorum senden.

özet: intikam soğuk yenen bir yemektir

• birde bazıları yenildiği zaman küfür ediyorlar .küfür edeceğine sende adam gibi oyna
  • quote:

Çoğu öyle zaten, ama dc olduklarında yenilmiş sayılıyorlar sen de yenmiş sayılıyorsun o sebeple sinirlenme aynen devam et. Aslında bir video capture cihazı alıp bu kaçanları tek tek youtube'a vermek iyice rezil etmek lazım ama cihaz pahalı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bana pek denk gelmedi Disconnect atanlar, gerçi top topu 80-90 küsür maç yaptım ondan olabilir, disconnect atmadan 83 W 12 Lose civarı yapmışım bravo bana :) oyunu iyi oynasam ne olacak merak ediyorum.

abi o değil finallerim var diye oyunu almıyorum parasını ayırmıştım önceden. az önce ablamla eski günleri yad edelim diye demodan 2 maç yaptık, çocukken beni sürekli yenen ablamı yerden yere vurdum, fatalitylerden bir potpori yaptım sabırsızlanıyorum haftaya "GET OVER HERE". artık kardeşine yardımlarını esirgemezsin abi kombo eğitimi almak istiyorum senden.

özet: intikam soğuk yenen bir yemektir

bak yine düzelttikten sonra atmışsın mk online dan doğru rakamları yazayım derken :)

Öğretirim bildiğim kadarı ile ama bende iyi bir oyuncu değilim ;)

• Player match istatistiklerine bi bakıyım dedim o ne öyle 3500 wins 1 lose, arkadasıyla hileyi yapıyor işte
  • geçen gün indirdim mortal kombatı ama 2 kişi oynayamıyoruz. versus mode ya basıyorum 1. karakteri görüyo 2. kolu görmüyo ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROMA1927 -- 27 Mayıs 2011; 16:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Hep çoluk çocuk dolu ondan öyle, tıpkı SSF4'te olduğu gibi icdden oynamayı becerebilenler iyice gelişmeye başlar oyuna adapte olur sonrasında 18 yaş altı hazımsız veletler bir süre sonra temizlenir zaten, o zaman rahata ereriz.

Yalnız bu bölge kilidinin kalkması şart, zaten 5-10 dakikada bir zor rakip buluyor oyuncu sayısı az sanıyorum ve bir süre sonra bu iyice azalacak sırf avrupa içi gitmez bu, tabii sadece Türkiye odasında oynayan arkadaşlar için sıkıntı olmaz ama şahsen ben rank oynamadan rahat edemem mesela.

Oyun fazlasıyla iyi sattı,satmayada devam ediyor.Oyuncu sayısı nerden baksan 2012 nin sonlarına kadar belli bir oranda kalır ama nasıl kalır ? Adam gibi patch,DLC,Turnuvalar vs ile. Şu anda online netcode rezalet olduğundan millet player match kasıyor lobbylerde yada rafda bekletiyor.Ranked match oynayan olmaması zaten absürd lobby lerde oynayanlardan daha fazla ranked match oynamak isteyen vardır.Zaten matchmaking problemini patchle düzelteceklermiş twitterdan takip ediyorum.

Aynı sorun Asssassins creed çıktığında olmuştu milyon satmış oyunda adam bulamıyorduk sonra patchle düzelttiler sorun kalmadı.Yanlız zaman aleyhine işliyor NRS nin.Biraz daha geç kalırlarsa yavaştan millet elinden çıkartmaya başlar bunu.Forumlarında isyan var zaten millet bomba gibi patlamaya hazır.

• quote:

quote:

Çoğu öyle zaten, ama dc olduklarında yenilmiş sayılıyorlar sen de yenmiş sayılıyorsun o sebeple sinirlenme aynen devam et. Aslında bir video capture cihazı alıp bu kaçanları tek tek youtube'a vermek iyice rezil etmek lazım ama cihaz pahalı.

Emrecim Ja almanca ewet demek. Onu söyleyim, bu arada emre sakın sheeva'ya bulaşma bi yazını okumuştum koh'da alcam diye senin o eşsiz sallamanla yenilmez olursun valla bide france odasında xmapusax diye bir herif war 1212/128 istatistik adam davet attı kapıştı nightwolfla oynuyo ama hep aynı hareketler tekmeyle zıpla omuz vur hep aynı bu oyun böyle oynanmaz ya valla yazıklar olsun. Neyseki raiden'le haddini bildirdim içim soğudu. Böyle eziklerle dolu işte online adam gibi oynayan sayılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoppala 2

geçen gün indirdim mortal kombatı ama 2 kişi oynayamıyoruz. versus mode ya basıyorum 1. karakteri görüyo 2. kolu görmüyo ????
  • Ah bu leaverlar yokmu leaverlar özlü sözler söylüyorum onlara
  • 3 gündür ne ps3 ne Mk yı açıyorum, bi sıkılmışlık var üzerimde tekken tag 2 yi bekler buldum kendimi, ne var ne yok, nasılsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 27 Mayıs 2011; 17:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmenn06

quote:

quote:

Emrecim Ja almanca ewet demek. Onu söyleyim, bu arada emre sakın sheeva'ya bulaşma bi yazını okumuştum koh'da alcam diye senin o eşsiz sallamanla yenilmez olursun valla bide france odasında xmapusax diye bir herif war 1212/128 istatistik adam davet attı kapıştı nightwolfla oynuyo ama hep aynı hareketler tekmeyle zıpla omuz vur hep aynı bu oyun böyle oynanmaz ya valla yazıklar olsun. Neyseki raiden'le haddini bildirdim içim soğudu. Böyle eziklerle dolu işte online adam gibi oynayan sayılı.

Daha topu topu 2 gün oynadık sen 1 ay sonra gör beni, ilk etapta SF4'te bundan çok daha beterdim ultra bile yapamıyordum. Ha sallama demişken rankte kaç kez Ermac'le %60 kombo yapmışlığım var onu da şeyettireyim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 27 Mayıs 2011; 17:24:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: centilmenn06

quote:

quote:

Daha topu topu 2 gün oynadık sen 1 ay sonra gör beni, ilk etapta SF4'te bundan çok daha beterdim ultra bile yapamıyordum. Ha sallama demişken rankte kaç kez Ermac'le %60 kombo yapmışlığım onu da şeyettireyim de.

Emrecim sakın yanlış anlama ben sana takılıyorum sende dövüş oyunlarına kabiliyet var makinen ne zaman geliyo gelsinde senle şöyle doyasıya kapışalım.

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.