Şimdi Ara

Yeşil Renkli Dosya/Klasör (Şifreli) kopyalama yada açma çözümü varmı ? erişim engelendi hatası......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
39.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Yeşil Renkli Dosya/Klasör (Şifreli) kopyalama yada açma çözümü varmı ? erişim engelendi hatası......

Resim Örnektir (Google amcadan)

merhaba arkadaşlar bu gün bir bilgisayara format attım ama atmaz olaydım saat 12 de başladım 8e kadar uğraştım artık bıraktım internette ve bizim dh forumda verilen yöntemler olmadı hep erişim engellendi/yazmaya karşı koruma uyarısı alıyorum normal dosya klasör kopyalanabiliyor ama yeşil renkli dosya klasörler kopyalanmıyor artı açılmıyor fakat boyutlar gerçek boyutlar sadece resimleri alsak yeter acaba diyorum hızlı format atıpta recoverymi yapsam çünkü hiçbir şekilde kopyalanmıyor başka bir depolama cihazına gönderilemiyor

Önceki işletim sistemi : win xp pro sp2
    Yeni işletim sistemi : win xp pro sp3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 16 Şubat 2010; 11:55:19 >

• google'a yazarsan bunları aşabilecek programları bulabilirsin.zamanında banada lazım olmuştu ama sonra sildim ve adını hatırlamıyorm malesef :(
  • Anladığım kadaryla daha önce efs ile şifrelenmiş dosya, klasörlerin. Sende efs için şifrenin yedeğini daha önce oluşturmadığın için elveda diyebilirsin bu durumda. Bunu çözebilecek dünya üzerinde kimsenin (microsoftta belki 3-5 kişi) olduğunu sanmıyorum. Boşuna kasma derim.
  • bildiğim kadarıyla

dosya gizli dosyaya çevirilmiş. eğer gizli dosya ise denetim masasından görünüm ve temaları tıklıycan oradan klasör seçeneklerine tıkla. oradanda gizli dosyaları göster e tıkla. (yeşil tik koy yani) eğer olmassa bilemiyorum.
  • @Impacto googlede çözüm yok

@miskiab haklı olabilirsin ama bu sorun her zaman olmadığı için çözümünü bilende yok sanırım

@lordadam78 alakası yok

cevap verenlere teşekkürler çözüm hala bulunamadı :S
  • miskiab dediği gibi şifrelenmişse ve o kullanıcıya ait anahtar yoksa açılmaz
    yetki sorunu var ise o klasörün veya dosyanın sahipliği sıfırlanarak erişime açılabilir
  • NE DENEDİYSEM OLMADI WİNRAR VE WİNZİPLE GİREMEDİM AYNI KULLANICI ADI OLUŞTURDUM OLMADI BİLGİSAYAR ADINI BİLSEM OLCAK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl mesaja resim ekleniyo söyleyin size cevabını veriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordadam78

nasıl mesaja resim ekleniyo söyleyin size cevabını veriyim.

[simage][/simage] linki ortasına yapıştır

not:ama internette klasör eçeneklerinde olan şifrele yada şifrelemeyi kaldır gibi yazılar ekleyecekseniz uğraşmayın ben onları denedim olmadı daha farklı bir yöntem lazım.
  • [simage][/simage]
  • anlamadım daha detaylı anlatırmısın
  • bende de aynısı oldu. bilgisayara format atmıycaktın. eğer atmasaydın. hangi oturumdan gizli dosya yapıldıysa oradan da gizli dosyaları göster diyeceksin. çünkü aynısı bende oldu. ben format atmadım. gizli dosyaları göster dedim. oldu yine yeşil renkli oluyo. ama açılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordadam78

[simage]*[/simage]

linki boşluksuz olarak * olan yere yapıştır eğer boşluk olursa resim gözükmez. klasör seçeneklerini denedim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

NE DENEDİYSEM OLMADI WİNRAR VE WİNZİPLE GİREMEDİM AYNI KULLANICI ADI OLUŞTURDUM OLMADI BİLGİSAYAR ADINI BİLSEM OLCAK

bilgisayar adını da bilsen olmaz
    eğer dosya kripto edilmiş ise dosyaları açmak için eski kullanıcıya ait anahtar dosya lazım
    dosya kurtarma programı ile belki bulunabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKREPmt.

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

NE DENEDİYSEM OLMADI WİNRAR VE WİNZİPLE GİREMEDİM AYNI KULLANICI ADI OLUŞTURDUM OLMADI BİLGİSAYAR ADINI BİLSEM OLCAK

bilgisayar adını da bilsen olmaz
    eğer dosya kripto edilmiş ise dosyaları açmak için eski kullanıcıya ait anahtar dosya lazım
    dosya kurtarma programı ile belki bulunabilir

eski kullanıcı adını oluşturdum olmadı eski bilgisayar adını buldum olmadı Microsoft Türkiye'yi aradım uzun şifreleme metoduyla yapıldığı için bunu microsoft bile çözemez dedi artık yalanmı doğrumudur bilinmez.

Ayrıca hızlı biçimlendirip veri kurtarma yapıp Finaldata ile kurtarıp tekrar kopyalamak veya açmak istediğimde aynı hata oldu 7zip ile taşınmadı winrar ile taşınmadı....

• Aynı Hatayı Bende Yapmıştım Yaklaşık 30 gblık bir veriyi şifrelemiştim virüslerden etkilenmemesi için.. kurtarmak için denemediğim yöntem kalmadı en sonunda silmek zorunda kaldım
  • microsoft doğru demiş
    tek çare eski bilgilere ulaşıp anahtar dosyayı bulmak
  • çok düşük ihtimal ama o dosyanın birine sağ tıklayarak paylaşım güvenlik alanından sahiplik almayı deneyebilirsin ama %1 ihtimali var demedi deme.
  • Format atmadan önce dosya özelliklerinde "Veriyi korumak için şifrele" gibi bir tik var. Bu sekme işaretli iken format attıysan dosyaların ve bilgilerinin hepsini unutmak zorundasın bunu yolu yordamı yok.. boşuna uğraşma yani.
  • o değilde sadece diske kopyalayabilsem yeter artık açmaktanda vaz caydım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.