Şimdi Ara

Futuremark, 3DMark ve PCMark uygulamaları için yeni güncellemeler çıkarttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Futuremark yaptığı açıklamayla 3DMark ve PCMark uygulamaları için yeni güncellemeler çıkardığını duyurdu. Endüstri standardı olarak kullanılan ölçüm yazılımları için hazırlanan yeni güncellemeler 3DMark Vantage, 3DMark06, 3DMark05, 3DMark03, PCMark Vantage ve PCMark 05 sürümlerini kapsıyor.


    Açıklanan resmi bilgilere göre güncellemeler daha önce rapor edilen kimi hataları düzeltmekle birlikte iyileştirilmiş donanım tanımlama ve geliştirilmiş GPU hızı tespit etme gibi genel özellikler içeriyor. 3DMark Vantage ve 3DMark06 için olan günclelemelerin aynı zamanda çok çekirdekli yeni işlemcilere destek sunduğu ve özellikle 3DMark Vantage'da yükleme süresinin hızlandırıldığı bildiriliyor. Öte yandan güncellemeler, ölçüm fonksiyonları ve skorlara yönelik herhangi bir değişiklik ise getirmiyorlar.


    3DMark ve PCMark yazılımları için hazırlanan yeni güncellemelere buradan ulaşabilirsiniz.




  • zaten bu testler insanı pc den sogutuyor masa üstü ugulamalarda herşeye yeten pcler testlerde yarı yolda kalınca insan üzülüyor. konuyla ne alakası var bilmiyorum ama :)
  • İndireleim bakalım ne fark varmış. Haber için teşekkürler.
  • bende win7 x64 var 3dmark06 v1.10a sorunsuz çalışıyordu. üstüne v1.20 kurdum hata verdi. temiz kurulum şart benim anladığım
  • @sahafiec
    Ev kullanıcısı da ekran kartı,cpu gibi bileşenleri testlere bakarak aldıkları için bence garipsemene gerek yok.Millet hangisi iyiyse parasının yettiği kadar performanslı olana erişmeye çalışıyor,rekabet normaldir.Alıp turşusunu kuracak değil
  • Sentetik testler ilk çıktıkları zamanlarda o zamanki oyunların henüz sunamadığı grafikleriyle baya bir popüler olmuşlardı. Ancak ne zamanki sentetik testlerin oyun performansını tam anlamıyla ölçemediği ortaya çıktı, o zaman bu sektörün ölmeye başladığı tarihtir. Hala kullanan ve aldığı sonuca göre ekran kartı seçen tabi ki vardır ancak bilinçli kullanıcıların bugünlerde pek rağbet etmedikleri de ortada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.