Şimdi Ara

GPS cihazlarına Türkçe program ve Türkiye haritası yüklemek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdışından almayı düşündüğüm bir takım GPS cihazları var. Ben bazı şeyleri merak ediyorum. Bu cihazlardan bir tane aldıgımda kendim evde bilgisayar vs. ile bu cihaza Türkçe dil ve güncel Türkiye haritası yükelyerek ülkeme uygun bir hale getirip kullanabilir miyim?

• Güncel.
  • Teorik olarak bütün GPS cihazları, dünyanın heryerinde çalışmakta ve haritaları sayesinde görülebilmektedir. Bir Avrupa haritasında kabaca türkiyenin yollarıda bulunmaktadır. Bununla birlikte bir haritanın güncel olması açısından Türkiyede satılan markalardan veya uyumlu yazılımları çalıştıran cihazları alırsanız daha iyi olur.
    tom tom ve Garmin'in paketleri bulunmakta ayrıca i-go serisi yazılımlarındawww.naviextras.com üzerinden harita güncellemeleri yapılabilmekte. Diğer cihazlarda da Türkiye haritaları kullanılmakla birlikte güncellik açısından bu benzeri markaların tercih edilmesinde fayda var.
  • Bir çok Yurt dışı cihaz Türkçe dil desteği ile geliyor zaten. Gelmiyorsa da İngilizce muhakkak var ve bu sizin işinizi görür. Navigasyon programına gelince de onların da türkçe sürümleri ve sesleri mevcut. Sıkıntı yaşamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.