Şimdi Ara

Uydu alıcısını monitöre bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızada hdmı çıkışlı bi uydu alıcısını direk hdmı yada dvi çıkışla direk monitöre bağlayıp kullanan varmı?

• evet arkadaslar bende merak ediyorum ona göre seoul hiremco nun hdmi uydu alıcısından alıcam bide bildiginiz daha uygun hdmi li uydu alıcısı varmı
  • Yok mu bilgisi olan
  • bu konuyla bu günlerde bende ilgileniyorum. baglabiliyor arkadasim. hdmi girişi varsa direk olarak görüntü alabiliyorsun. monitörün sesi yoksa ses sistemi de bağlaman gerekit ayrıca. soruya bir soruda ben ekliyim: mesela dijiturk plus, hd-smart lari monitörle izleyebilirmiyiz? görüntüyü almak için hdcp-compliant özelliği olması lazımmış. monitörde bu özelliği nasıl anlayabiliriz?
  • hdmi cikisi olan tum monitorlerin hdcp ozelligi vardir.
    hdmi cikisi olan bazi uydu alicilar sadede interlaced scan yapabilmektedir. bu tip cihazlari baglarsaniz goruntu almaniz imkansiza yakindir.
    seoul hiremco x3 gibi sd cihazlar en fazla 576p(rogressive) goruntu verebilmektedir. 576p cozunurlugunu monitorunuz duzgun gosterebilirse baglanmamasi icin hic bir sebep yok.
    monitorunuzde 576p destegi yoksa hd uydu alicisi alarak sorunu cozebilirsiniz.
    monitorun overscan ozelligi yoksa goruntu ekrana tam oturmayabilir.
  • merhaba arkadaşlar sırf bu konuya açıklık getirmek için üye oldum
    monitorüm philips 190x7 fb 19" Dvi çıkışı ve vga çıkışı war dahili hoporlarüde war hdmi çıkışlı uydu aıcısını hdmi koblosu ile bağladım monitorün dvi çıkışına dönüştürücü taktım dvi to hdmi bağladım çatır çatır görüntü aldım denemenizde fayda vardır arkadaşlar saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul1234

merhaba arkadaşlar sırf bu konuya açıklık getirmek için üye oldum
    monitorüm philips 190x7 fb 19" Dvi çıkışı ve vga çıkışı war dahili hoporlarüde war hdmi çıkışlı uydu aıcısını hdmi koblosu ile bağladım monitorün dvi çıkışına dönüştürücü taktım dvi to hdmi bağladım çatır çatır görüntü aldım denemenizde fayda vardır arkadaşlar saygılarımla

işte tam yapmak istediğim şeyin cevabı, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar konuyu aktifleştirmiş olacağım ama benimde sorunum var ben HDML çıkışlı uydu alıcım var Botech ve LG ıps236 HDML girişli mönitörüm var . hepsini taktım ancak tv izleyemedim. tv ye geçişi nasıl sağlarım. yani nerden bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.