Şimdi Ara

Sony, yapacağı güncellemeler ile Blu-ray oynatıcılarına 3D desteği kazandıracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony BDV-E870 Blu-ray ev sinema sistemi


    Dünyanın en büyük elektronik üreticilerinden biri olan Sony 3D yarışında kozlarını oynamaya devam ediyor. Firma, geçtiğimiz CES etkinliğinde tanıtmış olduğu


    BDV-E370, BDV-E870, BDV-E970W, BDV-F500 ve BDV-F700

    modellerinin yapılacak güncellemeler ile 3D Blu-ray desteği kazanacağını açıkladı. Bu modellere daha önce tanıtılan BDP-S570 modelinin de dahil olduğu belirtildi.


    Sony'nin Avrupa yöneticilerinden Stuart Kemp, tüketiciyi 3D ile desteklemelerinin Sony'nin bu pazarda bulunduğu konumun doğruluğunu gösterdiğini belirtti.


    Yazılım güncellemeleri yanında, firma BDP-S470 model adlı yeni bir 3D Blu-ray oynatıcısını da duyurdu. BDP-S470, Youtube, BBC iPlayer,


    Netflix, Pandora,

    Amazon on Demand gibi içerik sağlayıcılara erişebilen Bravia Internet Video özelliğine USB aracılığıyla takılan Wi-Fi alıcısı sayesinde ulaşabiliyor. Ayrıca 3D destekli bu Blu-ray oynatıcı, iPod/iPhone'a AppStore üzerinden yüklenebilecek olan uygulama sayesinde bu cihazlar tarafından kontrol edilebilecek.


    Playstation 3 oyun konsoluna da yazılım güncellemesi ile 3D-Blu-ray desteği kazandıracağını açıklayan Sony, yazılım güncellemelerini PS3'te olduğu gibi yine yaz aylarında kullanıcıya sunacak. Ayrıntılı bilgiler önümüzdeki günlerde yapılacak basın açıklaması ile netlik kazanacak.










  • Çok garip bir ticari yaklaşım. Genelde üreticiler yeni cihaz satabilmek için bu tarz yazılımla yeni özellik kazandırma işine girmezler. Mevcut cihazların , donananımsal olarak yeni teknolojiyi desteklemediği gibi bir bahanenin arkasına sığınarak yeni cihaz satarlar.
  • SONY, 3D oyun ve filmlerden gelecek olan paraya odaklanmış anlaşılan.

    zaten ps3'ü nerdeyse maliyetine satıyor.

    asıl parayı aksesuardan kazanıyordu birde buna 3Dfilmler eklenmiş oldu.
  • peqi, bu guzel haberde: hdmi 1.4 cikiyor 3d destek olayi icin hdmi giris cikislari 1.4 e nasil upgrade edecekler acaba, ikincisi merak ettim bende bdps-1e ve bdp-s360 blu-ray cihazlar var bunlarada bu destegi sunuyordur herhalde. yoksa model kisitlamasimi var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ichabod

    peqi, bu guzel haberde: hdmi 1.4 cikiyor 3d destek olayi icin hdmi giris cikislari 1.4 e nasil upgrade edecekler acaba, ikincisi merak ettim bende bdps-1e ve bdp-s360 blu-ray cihazlar var bunlarada bu destegi sunuyordur herhalde. yoksa model kisitlamasimi var.

    Açıkçası o kısımda benim de aklımda soru işaretleri var. Sony sanırım adı geçen modellerin üretim aşamasında önceden hazırlıklı davranmış. Zaten haberde de belirttiğim gibi modeller CES etkinliğinde tanıtılmış modeller ve ek olarak BDP-S570 modelinden bahsedilmiş kaynak sitede. Haziran ayı gibi kesinleşir
  • şuanki hdmi 1.3 standartında 3d filmler 720p destekleyip 1080p sinyali alabilmek için hdmi 1.4 gerekicek sanırım
  • 1.4 versiyonu bildiğim kadarı ile yapısıda değişecek ancak 1.4 giriş çıkış portu olan terminallerde kullanılabilinecek yani örn; 1.4 hdmı kablo çıktı bunu 1.3 versiyonlu bir tv ye bir playere vs takılamıyacak sanırım pinlerinde değişim olcak

    yanılıyo olabilirim yanlışsa düzeltin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.