Şimdi Ara

*** ÜCRETSİZ AUTOCAD DESTEKLİ İÇ MEKAN TASARIMI KURSU ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜCRETSİZ MODÜLER MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI KURSU

(AUTOCAD ile çizim anlatılacak)

Kursun içeriği ve genel kurallar

Kurs süresi 320 saattir.
    Haftanın 5 günü (hafta içi) saat 18:30 ile saat 21:30 arasında yapılacaktır.
    Kurs yaklaşık 4.5 ay sürecektir.
    Devamsızlık sınırı 32 saattir.
    Laptop'u olanlar getirebilir. Autocad kurulacaktır.
    2 aya yakın süre haftada bir gün temel Teknik resim konuları verilecektir.
    Ders konularında önce 2 boyut ve sonra 3 boyut konuları anlatılacaktır.
    Uygulamalar genellikle makine parçası, mimari plan, mobilya ve katı modeller şeklinde olacaktır.
    Devamsızlıkta ve mazeretsiz geç kalmalarda tolerans gösterilmeyecektir.
    Kurs ücretsizdir.

KURSUMUZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE KURSUMUZA BAŞVURU İÇİN;
    WEB ADRESİMİZ: www.cadkursu.plckursu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 12 Şubat 2010; 0:29:55 >

• Çok cazip görünüyor, kurs hangi ilde ve nerede verilecek acaba?
  • KURS MERKEZİ : İSTANBUL BAHÇELİEVLER. ERKAN AVCI ANADOLU TEKNİK, TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 12 Şubat 2010; 0:35:19 >
  • KURSUMUZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE KURSUMUZA BAŞVURU İÇİN;
    WEB ADRESİMİZ:www.cadkursu.plckursu.com
  • WEB SİTEMİZDEKİ E POSTA ADRESLERİNE VEYA WEB SİTEMİZDEKİ TELEFON NUMARALARINI ARAYARAK AUTOCAD KURSUMUZA KATILIM TALEBİNİZİ İLETEBİLİRSİNİZ.

KURSUMUZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE KURSUMUZA BAŞVURU İÇİN;
    WEB ADRESİMİZ:www.cadkursu.plckursu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 12 Şubat 2010; 0:43:16 >
  • bu tip hizmeti sunanların bu işten karı ne ? kim niye yapan bunu
  • Mezun olduğum okul dersi veren hocayı da tanıyorum muhakkak emin olun işini çok iyi bilen bir öğretmenden eğitim alıcaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlı anlaşılmasın da bu kadar saat eğitim verilip karşılığında ne bekliyorlar? Belediyelerin bu tür ücretsiz kursları var, onları anlıyoruz da şahıslar yapınca insan acaba diyor

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

bu tip hizmeti sunanların bu işten karı ne ? kim niye yapan bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Yanlı anlaşılmasın da bu kadar saat eğitim verilip karşılığında ne bekliyorlar? Belediyelerin bu tür ücretsiz kursları var, onları anlıyoruz da şahıslar yapınca insan acaba diyor

quote:

bu tip hizmeti sunanların bu işten karı ne ? kim niye yapan bunu

KAfasına takılan şeyleri sorun arkadaşlar.Ne çıkarları oldugunu bilmiyorum ama eğitiim veren kişiler sonuçta öğretmen yani bişeyler öğretmekten zevk alan kişiler ders bitimlerinde bu tarz kurslar veriliyor.

• Öğretmen sizden ücret almayacaktır ancak kurs düzenlediği için devlet ücretini verecektir...Yanlış bilmiyorsam saati 8.3 lira gibi bir saat ücreti vardır. haftada 15 saat ayda 60 saat ücret yani ayda 500 lira civarı ek geliri olur...
  • Tüm forumcu arkadaşlara seslenıyorum böyle davranmanıza anlam veremiyorum. Daha öncede kurs ilanları verdim. Tekrar bahsedeyim. Bu kursların tamamı İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ tarafından açılıyor ve destekleniyor. Yani anlıyacağınız İL ÖZEL İDARESİ kursları destekliyor. Şahısların çıkarları nedir sorusuna cevap olarak şahısların yani kursu veren öğretmenlerin bir çıkarı yok. Ve tamamen ucretsız kurslar. Kurs il özel idaresi tarafından desteklendiği için ücretsiz.

KAFANIZA TAKILAN TÜM SORULARIN CEVAPLARINI FORUMDA YAZARAK DEĞİLDE AŞAĞIDA VERDİĞİM WEB ADRESLERİNDEKİ TEKNİK ÖĞRETMENLERİN CEP TELEFONU NUMARALARINI ARAYARAK VEYA BAHÇELİEVLER ERKAN AVCI TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNE GELEREK TÜM SORULARINIZIN CEVAPLARINI BULABİLİRSİNİZ.

TÜM BU KURSLAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN WEB SİTELERİMİZİ ZİYARET EDİNİZ.

WWW.OTOMASYONKURSU.COM -WWW.PLCKURSU.COM

AUTOCAD KURSU İLE İLGİLİ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN WEB ADRESİMİZ:WWW.CADKURSU.PLCKURSU.COM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 12 Şubat 2010; 14:28:37 >

• öğretmen ayda 600 den aşağı almaaazz :)))
  • Bu şekilde konuşman neyi değiştiriyor söyler misin? Yani bu kadar seviyesiz olunmamalı bence... Sen ücretsiz kurs goruceksın hemde dışarıda 5000-6000 Tl değerindeki bir kursu en ince ayrıntısına kadar goruceksın kişi başı birer bilgisayarla bilgisayar sınıflarında kurs görüceksin sonrada kalkıp denicek laf mı şimdi bu? Takdiri DonanımHaber Forumcularına bırakıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: hakan4554

öğretmen ayda 600 den aşağı almaaazz :)))
  • ne garip insanlarsınız ya adamlar ücretsiz kurs veriyorlar ama siz neyin peşindesiniz yuh yani :(
  • Siz böyle densizlere aldırış etmeyin. Sadece meraktan sormuştum, saatleri ayarlayabilirsem mutlaka eşimin katılmasını sağlayacağım. Yüce öğretmenlik mesleğine böyle laflar söyleyenleri kale bile almamak lazım
    Şimdiden emek verenlere ve vereceklere teşekkürler.
    quote:

Orijinalden alıntı: engin9092

Bu şekilde konuşman neyi değiştiriyor söyler misin? Yani bu kadar seviyesiz olunmamalı bence... Sen ücretsiz kurs goruceksın hemde dışarıda 5000-6000 Tl değerindeki bir kursu en ince ayrıntısına kadar goruceksın kişi başı birer bilgisayarla bilgisayar sınıflarında kurs görüceksin sonrada kalkıp denicek laf mı şimdi bu? Takdiri DonanımHaber Forumcularına bırakıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: hakan4554

öğretmen ayda 600 den aşağı almaaazz :)))

• anadolu yakasında yokmu böyle kampanyalar ya web tasarım falan gitsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

ne garip insanlarsınız ya adamlar ücretsiz kurs veriyorlar ama siz neyin peşindesiniz yuh yani :(

Yazdıklarına katılıyorum benimde iki çift lafım olacak ;

Bizim insanlarımıza iyiden iyiye bir haller olmaya başladı para vermyince rahat edemiyor adamlar resmen. Kalitesiz olacak zannediyorlar herhalde malum kurslara küçük servetler ödemeyince içleri rahat etmez olmuş yazık ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoXDiE

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

ne garip insanlarsınız ya adamlar ücretsiz kurs veriyorlar ama siz neyin peşindesiniz yuh yani :(

Yazdıklarına katılıyorum benimde iki çift lafım olacak ;

Bizim insanlarımıza iyiden iyiye bir haller olmaya başladı para vermyince rahat edemiyor adamlar resmen. Kalitesiz olacak zannediyorlar herhalde malum kurslara küçük servetler ödemeyince içleri rahat etmez olmuş yazık ...

yorum bu kadar basit olmamalı. neden insanlar böyle bişi düşünebiliyor ? hiç aklına geldimi ?

kırtasiyelik yapan öğretmenler var yada para ile ameliyat eden doktorlar. herkesi aynı kefeye koyamayız tabi. öğretmenler ve doktorlar olmazsa olmazlardır. ama meslekleri kirletildi bunu kabul etmek lazım.

• İnşaat mühendisliği öğrencisiyim ve okulum ikinci öğretim olmasaydı kesinlikle kaçırmazdım bu kursu.
    Arkadaşlar bu kurslar dışarda gerçekten çok yüksek rakamlara maal oluyor.
    Değerlendirme şansınız varsa bi düşünün derim...
  • quote:

yorum bu kadar basit olmamalı. neden insanlar böyle bişi düşünebiliyor ? hiç aklına geldimi ?

kırtasiyelik yapan öğretmenler var yada para ile ameliyat eden doktorlar. herkesi aynı kefeye koyamayız tabi. öğretmenler ve doktorlar olmazsa olmazlardır. ama meslekleri kirletildi bunu kabul etmek lazım.

Ne demek istediğini anlayamadım ben

Şimdi ücretsiz olarak verilen bir kurs var, eline geçecek bir sertifika var, yazılanlara bakılırsa öğretmen-ler (kaç öğretmen bilmiyorum ) konusunda uzman vs vs ...

Bu kursu astronomik rakamlar ödeyerek "X bilgisayar" kursunda gördüğün zaman daha iyi hissediyorsan ne mutlu sana eğer bu kurs aracılığıyla öğretmenler birşeyler kazanacaksa bu verdiğin örneklerdeki ameliyata para alan doktorada kırtasiye işleten öğretmenlerede kapak olmalı bence kendi işini yapıyorlar verdikleri hizmet karşılığında hizmeti alandan ücret talep edilmiyor ( bu kısım destekleyen kuruluşların başarısıdır) sonuçta nasıl bir problem doğuruyor bu anlamış değilim

Basit olmayan şöyle okuyunca "heee hakikattende oktayakgoz haklıymış bu bizim hiç aklımıza gelmemişti" dedirtecek açıklayıcı bir yorumu hak ediyoruz sanırım ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.