Şimdi Ara

Mushkin Redline serisi iki yeni DDR3 bellek kiti hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yüksek performans tutkunları ve hız aşırtma profesyonellerini özel bellek kitleriyle tanınan Mushkin, Intel işlemciler için hazırladığı yeni DDR3 kitlerini duyurdu. Redline serisi altında sunulan bellek kitlerinden ilki, X58 anakartlarda Core i7 900 serisi işlemcilerle kullanılmak üzere tasarlanan 6GB kapasiteli 998805, diğeri ise P55 anakartlarda Core i3, Core i5 ve Core i7 800 serisi işlemcilerle kullanılmak üzere hazırlanan fakat aynı zamanda Soket AM3 formundaki AMD işlemcilerle de değerlendirilebilecek 4GB kapasiteli 996805 modeli.


    Kapasitelerine göre iki veya üç adet 2GB bellek modülü içeren yeni bellek kitleri, 1600MHz'de görev yapıyor ve 1.65v geriliminde 6-8-6-24 zamanlamalarıyla geliyorlar. Redline serisine özel, Kırmızı renkli Frostbyte soğutucusuyla donatılan çift ve üç kanal destekli DDR3 bellek kitlerinin ömür boyu garanti ile sunulacağı açıklandı.


    Mushkin, Redline serisi yeni bellek kitlerini 130 Avro ve 190 Avro seviyesindeki yurt dışı satış fiyatlarıyla kullanıma sunuyorlar.








  • DDR400lerde redline adı geçince akan sular dururdu. Şimdikler daha çok görünüşten ibaret. DDR2'nin redline serisi pek cezbedici değildi. 1600mhz c6 kötü değil ama yinede adını yakışan değerlere sahip değil.
  • Esasında bu dediklerine normalde Hoooww saçmalama derdim. Gerçi bu sefer güzel ram yapmış kabul etmek lazım. Ama son zamanlarda dediğin gibi Mushkin in çıkarttığı ramlare bakıyorum. Hepsi Fos idi. Yukarıdaki Rami demiyorum tabi. Bu güzel olmuş.

    Ama yine de genellemeye bakacak olursak dediğin gibi nerdeee 2003 yılındaki Mushkin. O zamanlar ben DijitalCenter da çalışıyordum ve piyasada bir Mushkin furyası esiyordu.
    Ramlar de hakikaten esaslı ramler idi..
    Umarım akıllıca davranır ve yine yukarıdaki gibi iyi ramlar üretip eski süksesine kavuşur..
  • timingleri süper bence
  • Mushkin gerçekten de süper bir marka.

    2.2v ta çalışması gereken ramleri(1066mhz ddr2 5-5-5-15), 1.89v ta kullanıyorum ne bir mavi ekran ne bir kilitlenme yaşadım.

  • bende maviye boyayıp blue line diye satmayı düşünüyorum yada yeşile boyayıp green line :D
  • bu markanın ramlari gerçekden kaliteli
  • Arkadaşlar uzun zamandır mushkin ürünlerini alabilecek yer arıyordum, bir firma getirmiş görünüyor,www.bilmax.com.tr/mushkin site de güzel olmuş tüm detayları ile ürünler mevcut..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.