Şimdi Ara

Specimen'den boru tipi Little Horn hoparlörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mavi-beyaz ve beyaz-kırmızı renklerdeki Little Horn hoparlörler


    Gitar ve tüplü amfi üreticisi Specimen, görünümüyle ilgi çeken yeni hoparlörlerini duyurdu. Ses sistemlerinin çoğuyla uyumlu çalışan bu hoparlörler, kanal başına 10 watt güç ile kullanılabiliyor. Merkez hoparlöründe 50 watt gücünde subwoofer bulunduran ürün, bu bölüm üzerinde özel iPod girişinin yanı sıra, kendi amfisini barındırdığından diğer Mp3 çalarlar ile de uyumlu çalışıyor.


    Türkçede boru hoparlör olarak anılan(horn tipi olarak da geçer) gramafonlardan özenilerek tasarlanmış bu hoparlörler, 91 cm yüksekliğinde. Firmanın benzer diğer modeli XL Horn Speaker'ın 244 cm'lik boyutları düşünüldüğünde kulağa gayet normal geliyor. Boru kısmı fiberglasstan yapılmış hoparlörlerin Wired.com sitesindeki testinde tizlerin biraz kırpılmış, basların zayıf, midlerin ise hemen hemen kristal netliğinde olduğu belirtilmiş. Hoparlörlerin 90 dB/mV hassasiyete sahip olmalarına ek olarak, 77 Hz - 23 kHz frekans tepki aralığına sahip oldukları belirtiliyor. Tamamen beyaz, beyaz-kırmızı, yeşil-sarı, mavi-sarı, siyah-beyaz, ceviz rengi-kırmızı gibi birçok renk seçeneği de kullanıcılara sunulmuş. Little Horn hoparlörlerin çifti 1850 $'lık bir fiyat etiketine sahip.










  • Çok güzel bir tasarımları olmuş ama 1850$'a kim bir çift alır ki şimdi? Fiyatı uçuk olmuş.
  • Hangisi daha kötü karar veremedi. Fiyatı mı yoksa tasarımı mı?
  • tasarım harikada fiyat çok uçuk olmuş yani. fiyat alınabilir seviyede olsa evime almak isterim şahsen
  • Son seste Opeth dinlerken keyif verir mi ? Sanmıyorum...
  • evet tasarım olarak şık,fiyatıda uygun bulanlar olabilir,paylaşım için teşekkürler
  • Haha güzel bir ürün. Parasınıda hak ediyor yani. Ugraşilmiş dizaynı felan. Ama hak ediyor demem tabiki biraz yanliş ürünü dinlemeden yorum yapmakta pek iyi değil.

    Açikçasi normal gramofonlara sadece şekili ile benzetilmiş. Normal mid-woofer kısımı gine normal halde aşşağida konumlandirilmiş. Horn Tweeterda ise nasıl bir tarz kullanmiş açikçasi merak ettim. Normal horn tweeterlarda belirli bir açi ile çalişir ama amac seslendirme ağirliklidir.Bunu kullanan bir iki marka daha var home hi-fi anlamında. Yani o açiyi nasıl yakaladi acaba ?

    Muhtemel ki sesi canlı berrak olucağini tahmin ediyorum.

    Kısacasi ne dersem diyim yakından görmek şart :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.