'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 37895 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Merhaba.. Monte'i Almayı düşünüyorum ama aklımda soru işareti bırakan yerler war mesela monte'de int. den video izleyebiliyormuyuz Alanlar warsa yazabilirler mi?
internetten video izleniyor bold web tarayıcısı ile mesele youtubeyede girip izleye biliyorum ben kendi uygulaması var onu kurdum gayet şık bir telefon
Arkadaslar best buy magazasından aldıgım MONTE satılıktır. Sıfır FATURALI 24 AY TELPA VE BAŞARI tarafından garantilidir Cihazı 22 mayıs 2010 tarihinde aldım fakat ailevi nedenlerden satmam gerekyor 549 LİRA piyasa degeridir 100 LİRA DAHA UCUZA VERİCEM. 0551 907 95 95 .
alıcak olanlar boşyere 100 lira fazla vermesin DEEP BLACK modelidir RENK BAKIMINDAN AYNI RENK BİR RESİM yüklüyorum.
Arkadaslar best buy magazasından aldıgım MONTE satılıktır. Sıfır FATURALI 24 AY TELPA VE BAŞARI tarafından garantilidir Cihazı 22 mayıs 2010 tarihinde aldım fakat ailevi nedenlerden satmam gerekyor 549 LİRA piyasa degeridir 100 LİRA DAHA UCUZA VERİCEM. 0551 907 95 95 .
alıcak olanlar boşyere 100 lira fazla vermesin DEEP BLACK modelidir RENK BAKIMINDAN AYNI RENK BİR RESİM yüklüyorum.
şu anda piyasada 490 tl 500 tl civarı 549 tl teknosa gibi mağazalarda bu piyasa fiyatı olmuyor satışı baltalamak istemiyorum sadece çabuk satman için fiyatı indirmen lazım...
telefona kurdum ama lehçe bilmediğim için ben ona o bana bakınıyoruz şimdilik. programdan anlayan veya dil desteği nasıl eklenir bilen varsa oldukça güzel bir programa benziyor.
telefona kurdum ama lehçe bilmediğim için ben ona o bana bakınıyoruz şimdilik. programdan anlayan veya dil desteği nasıl eklenir bilen varsa oldukça güzel bir programa benziyor.
evet bnede ona dünbaktım güzel ve süper bi program diyebilirim nokianınkine benzer yapıda yapılmış ama dil olayı sorun gerçekten
@DeathWing mümkün, tuş sesini kısmak için bekleme ekranında iken soldaki ses açıp kısma tuşlarına basarak tuş sesi seviyesini kapatabilirsiniz, çağrı,mesaj,alarm ses profillerinizi etkilemez.
Merhaba Arkadaşlar, Bu hafta -500 liralık- bütçem dahilinde, dokunmatik özellikli bir cep telefonu almak istiyorum; ancak çok kararsız kaldım.5800 xm almak istiyordum; ama fazla sorunlu bir cihaz olduğunu, bu forumda ve benzer forumlarda çok kez okudum ve "Nokia 5800 xm" kullanan bazı arkadaşlarımın: "kesinlikle alma, sonra çok pişman olursun." vb. şeklindeki uyarılarıyla karşılaştığım için, "nokia 5800 xm" almak istediğim halde, tereddüt ediyorum.Bu sebepten, farklı telefon arayışlarındayım.Şuan için Samsung S5620 Monte'yi inceleme aşamasındayım.Monte kullanıcılarının, yardımlarını bekliyorum...
Acaba bu telefonu önerirmisiniz? Ya da iphone mu alsam ne dersiniz??
Benim arkadaşlar "Deniz-KSK" kızmayın hemen :D :D Dışarıdan denemek istedim, hadi kolay gelsin. ;)
yürü git len naber loooo
Hee!! Heeeyyytt!! Tekrar aranızdayım. BAN'ım kalktı ilk buraya geldim. Şu Polonyalılar da baya bir ilgileniyorlar Samsung Monte aplikasyonları ile. Bu navigasyon çok işe yarar gözüküyor ama dil büyük problem. Bir de devamlı netten harita güncellemesi yapmasa tam süper olacak.
Arkadaşlar Samsung Monte'mi 8 Mayıs günü Hollanda'dan aldım. İlk dokunmatik telefonum ve denemek için aldım. Oldukça memnun kaldım ve daha iyi bir model için satmak istiyorum. Google Maps 3.0.2 ve Task Manager vardır. Tek sorun Türkiye'de 6 Temmuz'da olup, 1 ay kalacağım. Ayrıca telefonda simlock vardır. Ayrıca başka satılık eşyalarım da var.
Bugün başıma şöyle bir olay geldi. Bir arkadaşıma telefon edecektim, hızlı aramalarda kayıtlıydı kayıt boş dedi sonra rehbere girdim rehberimdeki çoğu harfteki kayıtlar silinmiş. Başına böyle bir şey gelen varmı. Neden olmuştur. Hemen kies proğramını açtım rehberimin yedeğine bakayım dedim. Maalesef ordaki kayıtlarda yok olmuş. İnanın çıldırmak üzereyim....
merhaba arkadaşlar bende bu topic sayesinde telefonum hakkında bilgi edindim herkese ayrı ayrı teşekkürler. benim bazı teknoloji eksikliklerim var:D bunlarıda kapatırsam tam olacak. mesela internet tarayıcı boltvs.jad dosyasını hafıza kartına atıp telde yuklemeye calıştım ama geçersiz dosya hatası verdi. sanırım jad dosyaları farklı yukleniyor.bana bunun nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz teşekkürler şimdiden
aslında internete gerek kalmadan kullanılan sadece gps üzerinden yerimizi belli eden programlar var sorun onların haritalarını bulabilmekte ben we-travel kullanıyorum ama istanbul haritam bozuk elinde istanbul haritası o programı kullanan arkadaşlar varmı
merhaba arkadaşlar bende bu topic sayesinde telefonum hakkında bilgi edindim herkese ayrı ayrı teşekkürler. benim bazı teknoloji eksikliklerim var:D bunlarıda kapatırsam tam olacak. mesela internet tarayıcı boltvs.jad dosyasını hafıza kartına atıp telde yuklemeye calıştım ama geçersiz dosya hatası verdi. sanırım jad dosyaları farklı yukleniyor.bana bunun nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz teşekkürler şimdiden
evet arkadaslar bende montemi dün itibariyle almıs bulunuyorum gercekten kullanıslı ve cok şık bir telefon bimeks ten aldım yzde 18 kdv indirimi var peşin 501,95 lira ben 300peşin verdim gerisini taksit yaptım dün aksamdan beri kurcalamama ragmen daha şarjı bi kademe düştü demo şarjı nı bitirmeye calısıyorum wifisi sürekli acık ama bitiremedim hala demo şarjı :D iki sorum olacak birincisi menuden bi tek dosyalarıma girerken biraz bekliyo sizdede böylemi acaba diger menulerde sorun yok hemen giriyo ama dosyalarıma girerken azda olsa bekleme yapıyo ikinc sorumda cektigim fotoları pc ye attıgım zaman kies üzerinden ufak cıkıyor fotolar bunu büyük atmanın bi yolu varmı acaba
saolasın kardeşim hallettim bi sorum daha olacak google map 3 ü yükledim fakat konumumu bulamıyor evde wifi den giriyorum konumuma bağlanırken gps e bağlnamıyor diyo google map 2 de rahatlıkla buluyordu aynı yerde
Beyler telefon az önce kendi kendine res atti sora bi acıldı hat çekmio bekledim felan yok gelmedi gene degiştirdim cıkardım taktım gene ayni ..1Ay olmadan malesef garantiye vericem teli :S garantisi kim di samsugnların
Beyler telefon az önce kendi kendine res atti sora bi acıldı hat çekmio bekledim felan yok gelmedi gene degiştirdim cıkardım taktım gene ayni ..1Ay olmadan malesef garantiye vericem teli :S garantisi kim di samsugnların
Hocam o hat görmeme sorunu İnternette biraz araştırdım çok kişinin başına geldi benim başımada geldi mesela bikere reset attı ve hattı görmedi. Çıkarttım hattı tekrar taktım düzeldi. Ondan sonra yaklaşık 2 ay oldu heralde ilk çıktığı gün almıştım. Şuana kadar hiç yapmadı bir firewall sorunu olduğunu düşünüyorum.
Orijinalden alıntı: Pilavyer arkadaşlar telefonda bazen durduk yere "sim modu yok" diyor kitlenip kalıyor,bataryayı sim vartı falan 2-3 kez takıp çıkartıyorum öyle kendine geliyor
ayrıca pili bi garip,iki diş kaldığı zaman 2 saat içinde bitiveriyor uyarı falan vermeden.(pil süresi 6 gün falan gidiyor)
Şu son 3 gün içerisinde 2'si aynı gün arka arka olmak kaydı ile 4 kere bu olay başıma geldi Bir anda soğudum tel.den.
Merhaba arkadaşlar sizler için bir kaç düzenleme yapmış olduğum bir kaç Program ve Oyun..
Not : Fırsat Bulduğum zaman türkçeleştirmelerde yapıcam oyunlarda ve bazı programlarda. Sizde İşimize yarayabilecek programların isimlerini yazın değişikliklere başlayalım.
Ebuddy : Türkçe, Ekran, Son Sürüm Messenger. Simgesi Değiştirildi Opera : Türkçe, Yatay Ekran ve Ekran Klavyesi Kaldırılmış Son Sürüm. Simgesi Değiştirildi Earth worm Jim : Yatay Ekran, Oyunun simgesi değiştirildi daha hoş kaliteli bir hale getirildi. (Yayınlayan : By qimoo' a Teşekkürler.) SpiderMan Toxic City : Yatay Ekran, Oyunun simgesi değiştirildi daha hoş kaliteli bir hale getirildi. (Yayınlayan : By qimoo' a Teşekkürler.)
Neden Simgeler değiştirildi? Simgeleri değiştirmemin sebebi oyun veya programların mevcut simgelerinin kalitesiz ve boyutunun küçük olmasıydı yaptığım değişiklikte simgeler kaliteli ve mevcut simgelerden kat kat daha güzel
Download Linki :http://r.a.p.i.d.s.h.a.r.e.com/files/382595295/GrafiXer.rar ( aradaki .... 'ı silin )
Link silinmiş.İndiren biri hotfile'a upload edebilir mi?
Bu arada bende Dark Gray Monte'mi aldım arkadaşlar.Mediamarkt'tan Bonus 6+3 taksit 529 TL'e.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sorunlarda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yns -- 29 Mayıs 2010; 14:41:00 >
we-travel kullanıp elinde istanbul haritası çalışan bi istanbul haritası olan bi kullanıcı yokmu? istanbul haritası diye yüklediklerimiz izmiti gösteriyo istanbula gelince harita yok oluyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologi -- 29 Mayıs 2010; 20:07:49 >
arkadaslar bimeksten siparişi verdim, sormak istedigim paket içerigi her yerde aynıdır dimi... yani hafıza kartı kulaklık falan burdada vardır bide siparişi veririken iki renk vardi monte dark ve monte black grey bunların ikiside aynı şey diiil mi ben siyah ve kenarı gri olan modeli sipariş verdim, yani monte black and grey...