Şimdi Ara

Samsung S5620 Monte; 3 inç 240x400 piksel dokunmatik ekran / WI-FI / A-GPS (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.680
Cevap
4
Favori
525.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Screammm

@akz verilen dosya samsung pc suite olan kiesin yeni versiyonu, kutudan çıkan cd dekinden yeni, ha bir avantajı yok o ayrı çünkü app store eklemişler ama monteyi desteklemiyor

@_üveys_ sanırım mobil tv deneyen henüz yok ama mayıs güncellemsinde mobil tv ikonu eklendiğine göre telefona, telefon bu özelliği desteklediği anlamı çok rahat çıkar. bknz. 10 syf.

@akz

1-İlk bağlantı kurarken, wifi açıp taratıp modemini seçip bağlan dedikten sonra sana wifi sifresi gireceğin bir ayar ekranı açıyor telefon ve burda şifreni girdikten sonra şifreleme türüne dikkat et wep-wpa-wpa2 vs gibi. başka bir ayar yapmadım ben.
    2-majestik12345 soruyu cevaplamış
    3-majestik12345 soruyu cevaplamış tüm widgetları aynı şekide ekrana ekleyip kaldırıyoruz.
    4- evet java destekli media oynatıcılar var iphone medya oynatıcısı gibi tasarlanmış ama değişik format desteği getirisi yok sadece hem video hem müzik dosyalarını aynı playerla açabilme gibi bir avantajı var ki benim için pek önemli değil ben pek kullanışlı bulmadım.www.getjar.com da olucaktı oraya bakabilirsin.

@jeanneau telefonda task manager var ama kullanıcı istediği zaman açamıyor sadece başka ülkelerin firmwarelerinde bu özellik mevcut ki o firmwareleride bulmak biraz şans işi, bu özellik olmadan geçiş yapma imkanı yok sanırım.

youtube giriş için dns ayarı işe yaramıyor telefon üzerinden. ancak modeminizin ayar panelinden pc de kullandığınız open dns google dns pardus dns tübitak dns gibi kaynak dnsleri işlerseniz telefonunuzdan youtube videolarını izlersiniz. Aksi takdirde opera ile youtube girer ancak videoyu yükleyemezsiniz. Bolt browserı şahsen beğenmedim bu yüzden kullanmıyorum onda nasıl işliyor youtube olayı bilmiyorum. Kendi browser ve youtube widgeti ile her türlü taklayı atmış olmama rağmen giremedim youtube a.

yok ben bunlarla uğraşamam diyorsanız vuclip mobile programı ile youtube kaynağından videoları search eden bir siteye yönlendirilirsiniz ve youtube da olan videolarıda izlemiş olursunuz.

teşekkürler

• Arkadaşlar bu telefonu alalı 4 gün oldu . Telefon herşeyiyle süper ama telefon bilgisiyardan attığım hiçbir .jad uygulamasını çalıştırmıyor. Normal midir? yoksa anormal mi ? Sizin telefonlarınızda böyle mi ?
  • video izleme sorunuyla ilgili konudaki yazıları okudum ve sonrasında opera mini'yi yükledim ama hala netteki videoları izleyemiyorum,opera'nın kendi sitesinden wi-fi ile bağlanarak telefondan indirdim ama opera ile girdiğim vimeo,izlesene gibi sitelerden video'yu görüyor ama açıldığında video'nun olduğu bölümde siyahlık oluyor ama video oynamıyor.
    sorun ne olabilir,bilgi verirmisiniz arkadaşlar.
  • Teli pcden yönetme programı kiesin son versiyonunu indirdim, daha dogrusu dün ilk kez kurdum, kendini update etti. evde biraz inceledim, outlook ile senkronize olması benim için önemliydi. Baktım rehber ve takvim (yapılacaklar)ayrı oalrak senkronlanıyor, sevindim. Bugün işe götürdüm kies kurulum cdlerini, bilenler bilir, işte genelde kullanım kısıtları vardır, update edilmiyor. neyse programı kurdum, rehber senkronizasyonu yine vardı, ancak takvim yoktu, bulamadım diye düşündüm, eve geldim baktım var. kutudan cıkan kies in güncellenmesiyle gelmiş, son versiyonu indirip götürmek gerek. mutlaka güncelleyin daha farketmediğim artıları vardır. taylan/ izmir
  • arkadaşlar bu kies programını yükleyemiyorum,lütfen yardım!!! bir önceki sayfada çıkan hata mesajını yazmıştım.. lütfen yardım....

Orijinalden alıntı: dcanlee

Arkadaşlar bu telefonu alalı 4 gün oldu . Telefon herşeyiyle süper ama telefon bilgisiyardan attığım hiçbir .jad uygulamasını çalıştırmıyor. Normal midir? yoksa anormal mi ? Sizin telefonlarınızda böyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar opera ve e buddy indirim, kurduktan hemen sonra çalıştırdım ancak cıktıktan sonra tekrar giremedim. Kurulan uygulamalara nereden giriliyor?

oyunlar klasörün'ün içine atıyo kurulan uygulamaları
  • dns ayarlarınıbaya uzun süre :) karıştırdıktan sonra youtubeyı oynatabılıyor.ancak facebooktakı videoları oynatamıyor.video kısmı resım gıbı.tıklıyorum.ama oynatmıyor.ayrıca telefonda mail atamıyorum.yahooyu kullanıyorum.şu gelen ve giden posta ayarlarını yaptım ama nafıle bi turlu maıl atamadım.nete sorunsuz giriyorum.sörf yapabılıyorum.yahooya girip maıllerıme bakabılyıorum.dosya indirmede de sorun yok.dediim gibi yahooda artık ok.ama gelgelelım mail atma işini beceremedım.ne yapmam alzım?teşekkürler
  • Aldığım gibi flash özeliğine baktım ama malesef olmuyor.Flash olmadığından videoları izleyemeyeceğizz malesef.Bu konu içinde firmware beklemeyin arkadaşlar.samsung 800 tl olan S8000 bile getirmemişse bu telefona hiç gelmez

Ayrıca hotfile dan dosya ındırmek ıcın 60 geri sayıyor ve 55 kalıyor.Rapide zaten sayac hiç hareket etmiyor.Buda flashla alakalı herhalde.DOlaysıla oralardan dosya indiremiyoruz

Orijinalden alıntı: dcanlee

Arkadaşlar bu telefonu alalı 4 gün oldu . Telefon herşeyiyle süper ama telefon bilgisiyardan attığım hiçbir .jad uygulamasını çalıştırmıyor. Normal midir? yoksa anormal mi ? Sizin telefonlarınızda böyle mi ?

Jar dosyalarını dene.

google maps 3 monte icin full screen versiyonu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberty Citizen -- 11 Haziran 2010; 16:37:58 >

Orijinalden alıntı: erol_152

arkadaşlar a101 cihazlar çin malıymış diye duydum ben ordan almadım tabi benim kore sizde bataryayı çıkarıp bakarmısınız nerden

Çin malı olup olmaması şu devirde çok da önemli değil bence parçalar samsung da üretilip Çin'de birleştiriliyor altı üstü. Çin üretimi başka bir şeydir, sonuçta aldığımız ürünler orijinal Samsung tur. Fason ürün değildir. Tek bir eksisi var sizin aldıklarınızdan o da Hollanda firmware ı ile gelmesi. Ha içinde Türkçe dil olduğu için bu da çok fazla sorun olmuyor.
    BattleTag: theFaLLeN#2123
    Clan: dMb - Diabl0 Mephist0 8aal

• @tyanali

Dostum verdiğin taktik için teşekkür ederim, en kısa zamanda deneyeceğim.

@poseidon8888

Transcend marka SDHC kullanıyorum. Kaliteli ve hızlı bir markadır fakat o minik gecikmeyi mutlaka yapıyor. Bir de Transcend SD kartların Class 6 lerini denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 10 Haziran 2010; 10:37:14 >

• Bu arada Samsung Monte'mize ancak Opera ve E-Buddy mi yükleyebiliyoruz. Yok mu başka işe yarar program? Oyun falan indiren yok mu, şöyle dokunmaktik ekranda keyif verecek bir şeyler?

Google Maps 3.0.2 var bende fakat açık havada olmama ve wifi internet olmasına rağmen "Yer Güncelleniyor..." yazıyor sağ üstte öyle kalıyor. Sizce nedendir?

• telefona bir sürü program yüklediğinizden bahsediyosunuz telefonun hafızası bunu nasıl kaldırıyor. hafıza yetiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN

Bu arada Samsung Monte'mize ancak Opera ve E-Buddy mi yükleyebiliyoruz. Yok mu başka işe yarar program? Oyun falan indiren yok mu, şöyle dokunmaktik ekranda keyif verecek bir şeyler?

Google Maps 3.0.2 var bende fakat açık havada olmama ve wifi internet olmasına rağmen "Yer Güncelleniyor..." yazıyor sağ üstte öyle kalıyor. Sizce nedendir?

aynısını bendede yapıyor "Yer Güncelleniyor." diyip duruyo
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.