Şimdi Ara

Samsung S5620 Monte; 3 inç 240x400 piksel dokunmatik ekran / WI-FI / A-GPS (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.680
Cevap
4
Favori
525.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Arkadaşlar benim A101'den aldığım cihaz kutusu üzerinde Telpa'nın güvenlik bandı vardı ve mavi bilişimin cihazı değil farklı bir firmanın malı, cihazın içerisinden 2gb micro sd kart çıktı bazı arkadaşlarda hafıza kartı çıkmamış sanırım.

benim telefonu aldığım mağazadakilerin hepsi mavi mobile' dı. hafıza kartı çıkmadı. "mavi" nin fontu kapanan mavi bilgisayarın fontunu andırıyor. telpa olmasını tercih ederdim.

bu arada firmware değiştiren var mı?

1-Mp3 dosyalarını dinlerken aynı anda başka işlem yapamıyormuyuz?
    2-Mp3 albüm kapak resimlerini gösterme şansımız varmı?

Teşekkürler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon8888

arkadaslar telefonda hic bir sorun yokta sadece dosyalarım klasörüne girerken biraz agır giriyo yani diger klasörlerden biraz daha agır bu sizdede böylemi yoksa sadece bendemi böyle
    bide ben ekrandaki jelatini hala cıkartmadım bi türlü kıyamıyom jelatinli haliyle jelatinsiz hali arasında bi fark olurmu hassasiyet bakımından

Sadece sende öyle değil diye düşünüyorum, bende de öyle. Onun nedeni sanırım hafıza kartına erişimle alakalı.

Jelatini çıkardığında dokunmatiğin hassasiyetinde pek fark varmış gibi gelmedi bana. Kılıf aldığım için çıkarttım ben. Yalnız görünüş olarak o mat hali gidiyor, pırıl pırıl bir ekran geliyor, o bile yeter
    BattleTag: theFaLLeN#2123
    Clan: dMb - Diabl0 Mephist0 8aal

• kılıf alsam bende cıkarcam ama bi türlü fırsat bulup alamadım merak ediyom ekranın jelatinsiz halini gerci jelatin kaliteli bişeye benziyo kendisi kalkana kadar cıkarmamak lazım
    hafıza kartını değiştirip daha kaliteli bişey taksak acaba aynı şeyi yaparmı kutunun içinden cıkanın haricinde kart kullanan varsa bi yorum yapabilirmi
  • arkadaşlar bende samsung s5620 monte mi aldım a101 kampanyasından yararlanarak telefon pazartesi ulaşıcak elime fakat ben şimdiden araştırmamı yapmaya başlatım formda faydalı bilgiler var emeğinize sağlık... ilk dokunmatik telefonum olacağı için biraz cahilim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

Öncelikle firmware update lerini nerden ve nasıl yapıcam? faydaları nelerdir?
    Ekstra ya da önerdiğiniz kurmam gereken herhangi bir program varmı?
    Gps i nasıl kullanabilirim?

Şimdilik merak ettiklerim bunlar ekstra fayda sağlayacak bilgilerede açığım

Teşekkürler...

jar/jad dosyalarının üzerine dokunmanız yeterli.

benimde bir sorum var. widget'lar nasıl kaldırılıyor?

Orijinalden alıntı: adigehalil

benimde bir sorum var. widget'lar nasıl kaldırılıyor?

Bekleme ekranında sol üst köşedeki Widget'e tıkla, istemediğin widgetleri sürükle-bırak ve yine sol üstten kaydet.

Yalnız bugün elektrik devamlı gidip geliyo.
    Bu gibi bir durumda alete zarar gelmez değilmi güncelleme esnasında?

Orijinalden alıntı: Cn39

Teşekkürler yüklemeye başladı

@deniz-ksk

teşekkürler.

@cn39

güncelleme esnasında elektrik kesilirse telefon kullanılmaz hale gelebilir.
    Intel Core i7 4790K Soket 4.0GHz 8MB Cache 22nm/MSI Global Z97-G43/MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit / GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz x 2/ 1TB 1TB HDD/Cooler Master: Silencio 650 Pure kasa/High Power Element Smart 750W 80 /Sony Playstation 3 Slim 250GB PSN:deliogz1994
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

Teşekkürler yüklemeye başladı

@deniz-ksk

teşekkürler.

@cn39

güncelleme esnasında elektrik kesilirse telefon kullanılmaz hale gelebilir.

Uff ki ne uff

Yazıyı yazdıktan sonra korkup iptal ettim güncellemeyi.
    Çıkardıktan 15 sn sonra elektrik gitti

Allahtan çıkarmışım yoksa patates oluyordu

En iyisi güç kaynağı aldıktan sonra yapmak bu işleri

• Selam arkadaşlar, bende a101'den mavi mobile serisinden alabildim bir tane.
    quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN

Ben de Ecaabat/Çanakkale A101 den arkadaşın gazına ve burada okuduklarımın gazına gelerek Deep Black modelini aldım. İlk baş orada açıp denediğimde kanım hiç ısınmamıştı ama sim kartı takıp da evde biraz kurcaladıktan sonra, "tamamdır" dedim, olay bu. Verdiğim 375 liranın her kuruşuna değecek gibi görünüyor. Kablosuz ağ bulma ve bağlanma hızı harika. Eski telefonlarda hızlı mesaj yazanlar da kesinlikle çok mutlu olmuştur (benim gibi) çünkü ekran o kadar hassas ki eski hızınızla mesaj vs. yazabiliyorsunuz.

Yalnız soracağım şeyler var; bende Mobil TV seçeneği yok ana menüde. Kies ile yeni fw var mıdır diye baktım o da yok. Nasıl elde edeceğim ben bu özelliği?
    İşletim sistemi Bada değil mi bu telin, Bada sadece Wave'de mi var?
    Bir de eski P1i telefonumun rehberini .vcf dosyaları olarak bilgisayara yedekledim. Her bir kişi bir .vcf dosyası şeklinde. Kies sanırım her .vcf dosyasını ayrı yrı alıyor. Birden fazla dosyayı aynı anda telefona yüklemek gibi bir sistem yok ya da ben beceremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Rehber konusu benim için önemli idi yediyüz küsür kayıt olunca, uğraştım v.s. olmadı. Outlook kurdum ondan olurmu vcf'ler v.s. diye onlarda olmadı. Tesadüfen bluetooth ile gönderince Kies kullanmadan oldu Dizüstü bilgisayardan tüm vcf'leri seçip bluetooth ile yolladım ve otomatik olarak rehbere attı, sonra eklemeleri v.s. yapıp hemen yedeğini aldım bir türlü ısınamadığım kies ile.
    Yoksa kies ile tek tek atmaya uğraşacaktım 2 gün sürerdi herhalde

• arkadaslar ben aldım a101 den hafıza kartı cıkmadı sizden cıktımı ?
  • arkadaşlar a101 cihazlar çin malıymış diye duydum ben ordan almadım tabi benim kore sizde bataryayı çıkarıp bakarmısınız nerden

1)Ben çok müzik dinleyen bi insanım hoparlör sesi ve kulaklık ses kalitesi + basını çok merak ediyorum bu yeterli düzeyde mi ?
    2)Şimdiki telefonlarda e-mail alınıyor bu teldede maillerim hemen gelir mi ?

TŞK...

Orijinalden alıntı: SmTaAy

arkadaşlar mrb yazdıklarınızı zevkle ve bazen kahkahalarla okuyorum bende bu telden almayı düşünüyorum ama size bi kaç sorum olucak cvplarsanız çok sevinirm..

1)Ben çok müzik dinleyen bi insanım hoparlör sesi ve kulaklık ses kalitesi + basını çok merak ediyorum bu yeterli düzeyde mi ?

TŞK...

Burası eğlencelidir, DH komiktir, DH candır
    Sorularına gelirsek,

1)Müzik benim içinde çok önemlidir (bkz: imza) Monte'nin kulaklık sesi oldukça tatmin edici seviyede, ancak minik hoparlöründen dışarı verilen ses pek o kadar tatminkar değil, bence. Ekolayzır seçeneği çok çeşitli, 2 çeşit BASS seçeneğin var. Benim gibi başka bir model kulaklık ile dinlersen fark ortaya çıkıyor. Kendi kutusunda gelen kulaklıklar kulakiçi model yani benim asla ve asla kullanamayacağım modeller (bir türlü ısınamadım bu kulak içi vakum işine ) Ancak iphone yada ipod yanında verilenlerden kat be kat daha iyi 8 veya 16 GB kartı da doldurup attınmı tamamdır işte. MP3 çalara gerek yok. Üstelik RDS özellikli radyosu da var.

2) Bu soruna yoğun mail trafiğine sahip arkadaşlar cevap versin çünkü ben nerdeyse hiç nete girmiyorum cepten. Ancak wifi ile o da 1-2 kez

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: SmTaAy

arkadaşlar mrb yazdıklarınızı zevkle ve bazen kahkahalarla okuyorum bende bu telden almayı düşünüyorum ama size bi kaç sorum olucak cvplarsanız çok sevinirm..

TŞK...

Burası eğlencelidir, DH komiktir, DH candır
    Sorularına gelirsek,

1)Müzik benim içinde çok önemlidir (bkz: imza) Monte'nin kulaklık sesi oldukça tatmin edici seviyede, ancak minik hoparlöründen dışarı verilen ses pek o kadar tatminkar değil, bence. Ekolayzır seçeneği çok çeşitli, 2 çeşit BASS seçeneğin var. Benim gibi başka bir model kulaklık ile dinlersen fark ortaya çıkıyor. Kendi kutusunda gelen kulaklıklar kulakiçi model yani benim asla ve asla kullanamayacağım modeller (bir türlü ısınamadım bu kulak içi vakum işine ) Ancak iphone yada ipod yanında verilenlerden kat be kat daha iyi 8 veya 16 GB kartı da doldurup attınmı tamamdır işte. MP3 çalara gerek yok. Üstelik RDS özellikli radyosu da var.

2) Bu soruna yoğun mail trafiğine sahip arkadaşlar cevap versin çünkü ben nerdeyse hiç nete girmiyorum cepten. Ancak wifi ile o da 1-2 kez

samsungun kulaklığı nasıldır bilmiyorum ama benim aldığım panasonic kulaklıklarımı kullanıcam onlarda kulak içi senlik değiller ama tavsiye ederim süper bas veriyorlar..bende genelde face te intte takılıyorum ama bir çok mail aldığım için oda bi ihtiyaç oluyor bende

• Cihaz ile beraber Creative EP-630 model kulaklığı test ettim, beklediğimin üstünde hem bas hem tiz dengeli ve yüksek yeterli kalitede ses aldığımı belirtmek isterim.

Beraberinde gelen kulaklıkta çok iyi ama her kulaklığı takabilme özelliğine sahip olması gerçekten telefonun bir artısı diye düşünüyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.