'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 27646 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Arkadaşlar açık büfe kahvaltı yapabileceğim cumartesi günü yani haftasonu kaliteli fiyat bakımındanda kişi başı 15 20 geçmeyecek barzoların apachilerin olmadığı bi mekan arıyorum İstanbul için.Anadolu yakası olabilir ulaşımı kolay olsun arabayla gideceğim.
Kız arkadaşımın bi arkadaşı geldi onu ağırlamak amacıyla kahvaltıya götürücem ayıp olmasın diye.
Tavsiyeleriniz nelerdir.F/p oranı iyi bi yer arıyorum.Kişi başı 15ve civarı olabilir
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 9 Şubat 2010; 20:53:55 >
Bak sana on numara kahvaltı mekanı söylüyorum. Kahvaltı hikaye kız arkadaşınla orada olman çok keyifli olacaktır. Büyük çamlıca sosyal tesisler, çay simit sandwich ne ararsan var ve çok ucuz. Ayrıca o manzaraya karşı kız arkadaşınla kahvaltı yapmak çok zevkli olacaktır. Bu arada orada yörük çadırı var cafe orayada gidebilirsin gözleme yiyebilirsiniz.
Bak sana on numara kahvaltı mekanı söylüyorum. Kahvaltı hikaye kız arkadaşınla orada olman çok keyifli olacaktır. Büyük çamlıca sosyal tesisler, çay simit sandwich ne ararsan var ve çok ucuz. Ayrıca o manzaraya karşı kız arkadaşınla kahvaltı yapmak çok zevkli olacaktır. Bu arada orada yörük çadırı var cafe orayada gidebilirsin gözleme yiyebilirsiniz.
Peki İzmir'de böyle bir yer tavsiye eder misiniz? İnciraltı'nda Patlıcan var ama açık büfe değil orası. Bana da açık büfe bir mekan lazım İzmir'de kahvaltı için.
Peki İzmir'de böyle bir yer tavsiye eder misiniz? İnciraltı'nda Patlıcan var ama açık büfe değil orası. Bana da açık büfe bir mekan lazım İzmir'de kahvaltı için.
Baba affedersin ama açık büfe abrzo olmayacak ama 15-20 olacak maalesef öle biryer bulmak çok zor ama limtleirni birz zorlarsan Pembe Köşk,Divan(Bebek) süper bir gün geçirirsin tamda kıyak olur benden söylemesi;)
yasemin cafe .... atakent te ama ..
Uzakmış. Sağol yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernsehn -- 9 Şubat 2010; 22:00:42 >
Baba affedersin ama açık büfe abrzo olmayacak ama 15-20 olacak maalesef öle biryer bulmak çok zor ama limtleirni birz zorlarsan Pembe Köşk,Divan(Bebek) süper bir gün geçirirsin tamda kıyak olur benden söylemesi;)
hoca çok var öyle yer o fiyata.bu aralar parasız kaldık biraz ondan
5tlye açık büfe bile var çoğu yerde.15 20 güzel fiyat bence kişi başı
Çok yerde kahvaltıya gittim ama 2 tanesini önerebilirim Pembe Köşk Beyaz Köşk zaten aynı koru içindeler (Emirgan Korusu) sakız reçelinden poğaçaya kadar herşey var harika bir yer manzarası olsun gezmesi olsun önce koruda bir gezinti ardından acıkılıyor ve harika bir kahvaltı (Sanırım 22.5 Tl idi)
Onun dışında bide Kozyatağında var Köşk oradada Brunch var ama fiyatı hakkında pek bilgim yok ailemle gidiyorum buraya çünkü.
Çok güzel bir yer biliyorum anadolu yakasında. Karadenizlilerin açmış olduğu bir lokanta. Lokantada sabahları kahvaltı veriyorlar. Kahvaltı derken de zaten kahvaltı tabağı var. İçinde yok yok.İşte ekmek, çay vs. istersen alabiliyorsun. Kahvaltı tabağı 13 TL. Çok temiz bir yer, her yer karadenize özgü döşenmiş. çok güzel bir yer. Taze portakal suyu filan da alabiliyorsun ayrıca. Mekan tepeüstünde IKEA'ya giderken ümraniye tarafından biraz daha ilerisi. İsmi sanırım Nimet ablaydı. Bence gidersen kesinlikle pişman olmazsın. Ayrıca kahvaltı tabağı da öyle dandik değil, kavurmasından tut, kızarmış kaşar peynirine, kaymağına, balına herşeyi var. Bence kaçırma derim, her pazar gideriz ailemle.
İnternetten baktım biraz. Güzel yerlermiş. Denemeye değer, teşekkürler.. Sosyal tesisleri güzel işletiyorlar galiba. Çoğu kişiden buraların tavsiyesini duyuyorum
Çok güzel bir yer biliyorum anadolu yakasında. Karadenizlilerin açmış olduğu bir lokanta. Lokantada sabahları kahvaltı veriyorlar. Kahvaltı derken de zaten kahvaltı tabağı var. İçinde yok yok.İşte ekmek, çay vs. istersen alabiliyorsun. Kahvaltı tabağı 13 TL. Çok temiz bir yer, her yer karadenize özgü döşenmiş. çok güzel bir yer. Taze portakal suyu filan da alabiliyorsun ayrıca. Mekan tepeüstünde IKEA'ya giderken ümraniye tarafından biraz daha ilerisi. İsmi sanırım Nimet ablaydı. Bence gidersen kesinlikle pişman olmazsın. Ayrıca kahvaltı tabağı da öyle dandik değil, kavurmasından tut, kızarmış kaşar peynirine, kaymağına, balına herşeyi var. Bence kaçırma derim, her pazar gideriz ailemle.