Şimdi Ara

Microsoft Wireless desktop 3000 sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar başlıktada görüldüğü üzere bu desktop set usbden 2.4 ghz bir frekansla çalışıyor.Daha önce pil sorunu vardı servise götürüp değiştirdiler yenisiyle şuan pilde bir sorun yok fakat klavye devamlı tutukluk yapıyor ve aşağıya yukarıya oynatınca düzeliyor , mouse hele hiç kullanılmıyor bluetrack özelliğine sahip ama takılmalar çok fazla yaşanıyor.İşletim sistemi Win 7 64 bit ultimate kullanıyorum arkdaşımda da aynı donanım mevcut vista 64 kullanıyor ve böyle sorunlar yaşamadığını belirtiyor.Frekans karışma olayı olabilir diye düşünüyorum ama bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkürler.



  • Arkadasim ocelikle birkac deneme tavsiye ediyorum.
    1) Senin donanimini arkadasinin makinesine takıp denemede bulundun mu ? Eğer Evet ise Sonuc nedir ?

    2) Senin donanimini Arkadasinin makinesinde Fakat senin (evinde veya işyerinde - Sonucta sorunun gercekletigi yerde) mekanında denedin mi ?
    (Bu frekans karışması sorusuna bir cevap uretmek icin)

    3) Donniminizin Win7 uyumluluk ve Driver konularinda umarim supheleriniz yoktur. Bu durum microsoft tarafindan sabit midir ?

    4) Bataryaarın yani pillerin sounsuz olduguna emin misin ?

    5) Takilan makinenin USB portlainda sıkıntı olmadigina emin misiniz? Farkli Portlarda aynı hatayi Aliyor musunuz ?

    6) Set in kendi yazılımında frekans aralığını değiştrme sansın var mı. Bazi Wireless ADSL modemlerde bunu sağlayabiliyorsun (Frekas çakışmaları durumunda) Acabaa diyerek setinizin yazilimini Bilmdigimden bunu soruyorum keza buda bir cozum uretebilir.

    7) Ben microsoft 6000 Klave Mause Set kullaniyorum. mesela Evde bazen Elektrik Supurgesi calistiginda bende de mause ve ozellikle klavyede takılmalar meydana geliyor. Şuphelendiginiz herhangi bir elektronik cihaz veya surekli calisan bir cihaz varsa kapatip deneelerde bulunmaniz belki (Frekans karismasi) durumlarina cozum uretebilir.

    Bu sorulara cevap uretirseniz sanrim Sorununuzun donanimsal, yazilimsal veya ortamsal olduguna karar verebiliriz.

    İyi çalışmalar.




  • Aynı ürünü aldıktan sonra ben de sorun yaşadım. Fare sorunsuz çalışıyordu fakat klavye saç baş yolduruyordu ve mesleğim icabı verimliliğim doğrudan klavyeye bağımlı. Aynı harfe 4-5 kez basıyordum, klavyeyi kimi zaman havaya kaldırıyordum, kimi zaman kucağıma alıp kasaya doğru dönüyordum falan.

    Son yirmi gündür internette bir sürü makale okudum. Microsoft'un ve diğer sitelerdeki uzmanların önerilerini uyguladım. Odadaki 35 ekran televizyonu odadan çıkarma derecesinde. Pes etmiş, vatan bilgisayar'ın servisine götürecektim.

    Başka bir şey için, işlemci için anakartın bios'unu güncelledim ve klavyenin iki gündür düzeldiğini fark ettim. Benim anakartım ASUS P5B, bios versiyonu 1100 idi, şimdiki versiyonu 1803. Belki sizin de anakartın bios'unu güncellemeniz işe yarayabilir.

    Donanım sorunlarında değişken sayısı çok fazla ve her sistemin de kendine özgü davranışı oluyor sanırım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanpasali -- 18 Haziran 2010; 18:55:22 >




  • hakanpasali H kullanıcısına yanıt
    bırakın bios güncellemeyi ben direk anakartı değiştirdim ama yinede bu problemi yaşıyorum o kadar sogudumki klavyeden kaldırdım rafa kullanmıyorum eski kablolu multimedia microsoft kullanıyorum
    garantiye göndersemde birşey bulamayacaklar biliyorum ne yapacağımı şaşırdım iyice
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.