Şimdi Ara

Panasonic SC-BT230, BT330 ve BT730 adlı üç yeni ev sinema sistemini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Merkezi Osaka'da bulunan Japon elektronik devi Panasonic, üç yeni Blu-ray ev sinema sistemini duyurdu. Panasonic'in True to Cinema ses ve görüntü teknolojilerini içeren bu ürünler yüksek görüntü ve ses kalitesi ile evlerimizi birer sinema salonuna dönüştürmeyi amaçlıyor.


     



    Panasonic'in giriş ev sinema sistemi SC-BT230.


    Bu ürünlerden ilki SC-BT230 kod adlı giriş modeli. BT230 merkez hoparlörde bamboo koni hoparlör bulunduruyor. Bu sayede ayrıntılı bir ses ve temiz vokaller sunuluyor. BT230 modelinde diğer modellerden farklı olarak uzun kolonlar yerine tümünde küçük boyutlu hoparlörlere yer verilmiş.


     



    SC-BT330 model adlı ev sinema sistemi.


    SC-BT330 da BT230'da olduğu gibi bamboo koni hoparlör içeriyor. Ayrıca ince tasarımına rağmen güçlü basslar verebilen Kelton tipi subwoofera sahip. Merkez hoparlörü BT230 modeli ile benzerlik gösteren BT330 iki adet uzun kolon içeriyor.


     



    Panasonic'in üst model ev sinema sistemi SC-BT730.


    SC-BT730 üst model ve BT230 ve BT330 modellerinden farklı olarak kablosuz bağlanabilen hoparlörlere sahip. Bu sayede kurulum çok basit bir şekilde yapılabiliyor. BT230 ve BT330 modellerinde bu özelliğe sahip olmak için opsiyonel olarak SH-FX71 adlı kablosuz aktarıcıyı satın almanız gerekiyor. Ek olarak BT730 modeli de BT330 gibi Kelton tipi subwoofer içeriyor.


    Üç model de yüksek görüntü kalitesi sunabilmesi için Panasonic laboratuarları tarafından geliştirilen PHL Reference Chroma Processor Plus(yüksek görüntü kalitesi oluşturan bir görüntü işlemcisi) bulunduruyor ve iPod/iPhone girişi uyumlulukları sayesinde, bu cihazlardaki içerikleri oynatabiliyorlar. Ve yine üç model de USB girişlerine takılan adaptörler araclığıyla(DY-WL10 model adlı alıcı

    ayrı satılıyor) Wireless LAN bağlantısı kurabiliyor, bu bağlantı ile Netflix, Youtube, Bloomberg TV, Pandora, Amazon Video on Demand, Picasa gibi online içerik sağlayıcılarına ve BD Live'da sunulan içeriklere ulaşabiliyorlar.


    İlk defa geçtiğimiz CES etkinliğinde görülen bu üç yeni ev sinema sistemi hakkında fiyat ve ayrıntılı bilgi verilmedi.










  • sonuncusunun fiyatı uygun olursa tam alınabilir bişey olur kanımca :D
  • panasonic sinema sisteleriyle ilgili açıklamaların olduğu düzgün bi başlık yokmu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrmblt

    panasonic sinema sisteleriyle ilgili açıklamaların olduğu düzgün bi başlık yokmu?

    Bu modellerin hakkında henüz daha ayrıntılı açıklama yapılmadı.
  • daha blu raylı 7.1 ve tüm ses codecleri olan compakt bir ev sinema sistemi çıkmadı blu raylı compakt sistemler çok çıkdı ancak kimisinde codec eksikliği var ve hepside 5.1
  • iddalı olduğu belli ,panasonic bu,ayrıntılı bilgisini bekliyeceğiz anlaşılan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.