Şimdi Ara

# AUDIO DECODER ## Ürünler Bitmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu cihaz ne işe yarar?
    Eğer HD Media Player, PS3, XBOX , DVD Player gibi Optik ve Coaxial çıkışlı ses kaynaklarınız varsa ama ses sisteminizde bu girişler yoksa
    (Logitech X530, x540, G51 veya Creative Mega, Giga serileri) 5.1 audio decoder sayesinde cihazlarınızı ses sisteminize bağlayabilirsiniz.

Girişler : 2 Optik, 1 Coaxial, 1 Stereo
    Çıkış : 5.1 Kanal Analog

Fiyat 125 TL

Ürünlerin orijinal kutusu yoktur, Satın aldığınız taktirde size gönderilecekler:
    5.1 audio gear decoder
    Fiber-optik Kablo
    9V Adaptör
    Kullanım Klavuzu

Desteklediği formatlar

Features of the decoder
    1.It provides auto-recognition of input signals: AC-3,DTS、PCM, digital signals, and also decoding format: Dolby Digital, Dolby Pro LogicⅡ, DTS, AC-3 , HDCD

2.There are two channels of optical signal input (SPDIF1, SPDIF2), one channel of coaxial signal input, one channel of L/R (stereo) simulation signal input.

3.There is 5.1CH output interface: six-channel RCA interface (CEN,SW,FL,FR,SL,SR)
    4.S/N:120db

5.stereo separate degree:80db(1KHZ)

6.noise output frequency:200uV

7.simulate output frequency:2.2V

8.Size:105x75x25mm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 18 Şubat 2010; 17:53:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: lvnt38

Bu mesaj silindi.
    Bu cihazı ctesi günü sipariş ettim. Az önce elime ulaştı.Öncelikle Greatwhite'a ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
    DTS decoder ihtiyacı olanlar için çok iyi bir fırsat.Ben WD media player'a bağlamak için böyle birşey arıyordum...

lnvt38,
    Elindeki cihazlardan ps3 optik çıkıştan bağlanır. Dvd nin ise optik yada coaks dijital çıkışı varsa bağlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmicshadow

Bu cihazı ctesi günü sipariş ettim. Az önce elime ulaştı.Öncelikle Greatwhite'a ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
    DTS decoder ihtiyacı olanlar için çok iyi bir fırsat.Ben WD media player'a bağlamak için böyle birşey arıyordum...

lnvt38,
    Elindeki cihazlardan ps3 optik çıkıştan bağlanır. Dvd nin ise optik yada coaks dijital çıkışı varsa bağlayabilirsin.

Alıntıları Göster
    @cosmicshadow iyi günlerde kullanın,

@bonzai2 ve @thundermack nickli arkadaşlarada birer adet satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 13 Şubat 2010; 22:03:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

@cosmicshadow iyi günlerde kullanın,

@bonzai2 ve @thundermack nickli arkadaşlarada birer adet satılmıştır

Alıntıları Göster
    @aneles nickli arkadaşa 1 adet satılmıştır

• quote:

@aneles nickli arkadaşa 1 adet satılmıştır

Alıntıları Göster
    Arkadaslar merhaba,
    Ses kalitesinden dolayi vazgecemedigim, Yaklasik 2 yildan beri de kullanamadigim,
    "Sony MHC-NX3AV" Dolby Digital ev sinema sistemi mi, (sadece analog girisleri oldugu icin)
    GreatWhite (Ali bey'in) satmis oldugu bu media converter decoder cihaz sayesinde kullanabilir oldum.
    Ali bey'e tekrar tesekkur ediyorum.

Bu Converter Cihazin en guzel tarafi, 2 adet Digital Optik input, 1 adet Digital Coaxial input, 1 adet stereo aux input'un bulunmasi ve Cikis tarafinin 5.1 Dolby Digital DTS analog cikisa sahip olmasi.
    Ben evimde kullandigim, Philips DVD player'i ve XBox Oyun konsolumu optik girise, Uydu receiver cihazimi Coaxial girise baglayarak,
    3 farkli cihazi ev sinema sistemine adapte etmiş oldum.
    Üstelik surekli kablo sök tak yapmadan bu decoder cihaz üstündeki Select (S) tuşu ile rahatça geçiş yaparak kullanabiliyorum.
    Film ve Oyun meraklisi arkadaslara Kesinlikle tavsiye ederim,
    Ev sinema sisteminde oyun oynamak Cok keyifli oluyor.
    Dün aksam deneme amacli, TransFormers2 filmini DVD player'dan, media decoder'a optik giris yaparak seyrettim filmdeki 5.1 kanal butun sesleri alabildim.
    Benim gibi eski sisteminden vazgecemeyen, 1000-1500 TL civari masraf yapmak istemeyen Arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim.
    Saygilar.
    Bonzai2

• quote:

Orijinalden alıntı: bonzai2

Arkadaslar merhaba,
    Ses kalitesinden dolayi vazgecemedigim, Yaklasik 2 yildan beri de kullanamadigim,
    "Sony MHC-NX3AV" Dolby Digital ev sinema sistemi mi, (sadece analog girisleri oldugu icin)
    GreatWhite (Ali bey'in) satmis oldugu bu media converter decoder cihaz sayesinde kullanabilir oldum.
    Ali bey'e tekrar tesekkur ediyorum.

Bu Converter Cihazin en guzel tarafi, 2 adet Digital Optik input, 1 adet Digital Coaxial input, 1 adet stereo aux input'un bulunmasi ve Cikis tarafinin 5.1 Dolby Digital DTS analog cikisa sahip olmasi.
    Ben evimde kullandigim, Philips DVD player'i ve XBox Oyun konsolumu optik girise, Uydu receiver cihazimi Coaxial girise baglayarak,
    3 farkli cihazi ev sinema sistemine adapte etmiş oldum.
    Üstelik surekli kablo sök tak yapmadan bu decoder cihaz üstündeki Select (S) tuşu ile rahatça geçiş yaparak kullanabiliyorum.
    Film ve Oyun meraklisi arkadaslara Kesinlikle tavsiye ederim,
    Ev sinema sisteminde oyun oynamak Cok keyifli oluyor.
    Dün aksam deneme amacli, TransFormers2 filmini DVD player'dan, media decoder'a optik giris yaparak seyrettim filmdeki 5.1 kanal butun sesleri alabildim.
    Benim gibi eski sisteminden vazgecemeyen, 1000-1500 TL civari masraf yapmak istemeyen Arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim.
    Saygilar.
    Bonzai2

Alıntıları Göster
    @bonzai2 Teşekkürler iyi günlerde kullanın.

@open10 nickli arkadaşa 1 adet satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 9 Şubat 2010; 17:39:58 >

• quote:

@bonzai2 Teşekkürler iyi günlerde kullanın.

@open10 nickli arkadaşa 1 adet satılmıştır

Alıntıları Göster
    meraba arkadaşlar ürün gerçekten başarılı ps3 ümü ve xbox 360 ımı decoder ile x540 ıma bağladım.tatmin edici bi ses aldım ac3 codecli tüm filmlerden ayrıca dolby destekli tüm oyunlardan 5.1 kanal ses alabildim hiç bi problem yok herkese tavsiye ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundermack

meraba arkadaşlar ürün gerçekten başarılı ps3 ümü ve xbox 360 ımı decoder ile x540 ıma bağladım.tatmin edici bi ses aldım ac3 codecli tüm filmlerden ayrıca dolby destekli tüm oyunlardan 5.1 kanal ses alabildim hiç bi problem yok herkese tavsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    bu aleti laptopta çalışırmı 5.1 sistem bağlmaak için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyNameLs41

Alıntıları Göster
    dostlar Benim Kendi kurduğum HTPC Sistemim Var PC Onuh Üzerinde 8 Kanal DEstekli Optical SPDİF cıkıslı 1 adet cıkıs var.Bu sistemi nasıl bağlıyabilirim ?
  • Laptop'unuzda optik ses çıkışı varsa 5+1 ses alabilirsiniz.
    quote:

PM attım
    quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage
    dostlar Benim Kendi kurduğum HTPC Sistemim Var PC Onuh Üzerinde 8 Kanal DEstekli Optical SPDİF cıkıslı 1 adet cıkıs var.Bu sistemi nasıl bağlıyabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 11 Şubat 2010; 8:41:49 >

• quote:

Laptop'unuzda optik ses çıkışı varsa 5+1 ses alabilirsiniz.
    quote:

PM attım
    quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

Alıntıları Göster
    elimdehttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125340064&CS_Category=_bilgisayar_hoparloru656&CS_Catalog=_bilgisayar# bu ürün var xbox360'da kullanıcam işimi görürmü ?

• Kullanabilirsiniz, işinize yarar.

quote:

Orijinalden alıntı: PyroActive
    elimdehttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125340064&CS_Category=_bilgisayar_hoparloru656&CS_Catalog=_bilgisayar# bu ürün var xbox360'da kullanıcam işimi görürmü ?

• quote:

Kullanabilirsiniz, işinize yarar.

quote:

Orijinalden alıntı: PyroActive

Alıntıları Göster
    herkese merhaba.bu aletten dün aldım.egreat34a media playera bağladım sonuç mükemmel.harddiskimdeki dvd filmleri 5+1 sesle izlemek çok güzel.ayrıca alete dreambox 500s bağladım sonuç 5+1 yayın yapan uydu kanallarında harika.herkese tavsiye ederim.bu arada ses sistemim vestel

• quote:

Orijinalden alıntı: open10

herkese merhaba.bu aletten dün aldım.egreat34a media playera bağladım sonuç mükemmel.harddiskimdeki dvd filmleri 5+1 sesle izlemek çok güzel.ayrıca alete dreambox 500s bağladım sonuç 5+1 yayın yapan uydu kanallarında harika.herkese tavsiye ederim.bu arada ses sistemim vestel

Alıntıları Göster
    ha unutmadan greatwhite kardeşime cihazdan dolayı çok teşekür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: open10

ha unutmadan greatwhite kardeşime cihazdan dolayı çok teşekür ederim.

Alıntıları Göster
    @thundermack, @open10 Teşekkürler iyi günlerde kullanın.

• quote:

@thundermack, @open10 Teşekkürler iyi günlerde kullanın.

Alıntıları Göster
    Merhaba,ben de birkaç gün önce great white arkadaştan bu ürünü aldım.Evimde vestelin 5+1 analog ses sistemi var,dts leri çözmüyordu,daha dogrusu optik girişi yoktu,birkaç ay önce aldığım popcorn hour a110 u 5+1 e bağlayamıyordum,tabi canım sıkılıyordu.Lcd tv de 1080 görüntü alıyordum ama 5+1 sesi duyamıyordum.Dolayısıyla çözüm arayışına girdim,yeni bir ses sistemi almayı düşündüm ama işimi görecek bir sistem 700-800 tl den başlıyordu.Daha sonra Greatwhite arkadaşın sattığı bu cihazı farkettim,satın aldım sağolsun her konuda da yardımcı oldu aynı gün hemen kargoya verdi 1 günde elime ulaştı.Şu an evdeki popcorn hour,uydu receiver ve eski dvdye bağladım,gayet memnunum,gerçekten iş görüyor.Filmlerimi artık gümbür gümbür izliyorum.Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: aneles

Merhaba,ben de birkaç gün önce great white arkadaştan bu ürünü aldım.Evimde vestelin 5+1 analog ses sistemi var,dts leri çözmüyordu,daha dogrusu optik girişi yoktu,birkaç ay önce aldığım popcorn hour a110 u 5+1 e bağlayamıyordum,tabi canım sıkılıyordu.Lcd tv de 1080 görüntü alıyordum ama 5+1 sesi duyamıyordum.Dolayısıyla çözüm arayışına girdim,yeni bir ses sistemi almayı düşündüm ama işimi görecek bir sistem 700-800 tl den başlıyordu.Daha sonra Greatwhite arkadaşın sattığı bu cihazı farkettim,satın aldım sağolsun her konuda da yardımcı oldu aynı gün hemen kargoya verdi 1 günde elime ulaştı.Şu an evdeki popcorn hour,uydu receiver ve eski dvdye bağladım,gayet memnunum,gerçekten iş görüyor.Filmlerimi artık gümbür gümbür izliyorum.Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    @aneles Teşekkürler iyi günlerde kullanın.

• quote:

@aneles Teşekkürler iyi günlerde kullanın.

Alıntıları Göster
    atıl duruma gelmiş ses sistemleri için biçilmiş kaftan
    hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Pennywise

atıl duruma gelmiş ses sistemleri için biçilmiş kaftan
    hayırlı satışlar

Alıntıları Göster
    güzel ürün bayaa işe yarar hayırlı satışlar kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywallker

güzel ürün bayaa işe yarar hayırlı satışlar kolay gelsin

Alıntıları Göster
    PM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.